Мартенички бели и червени за ФЕВРУАРЧЕТАта весели засмени!

• 26 111
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Алинка, благодаря за темата!
ЧРД на Александър! Желая му най-вече здраве, другото мама и тати да му го осигурят!
[/size]
Момичета благодаря на всички за отговорите!

...
Мъничка Мия!  Flowers Rose Flowers Rose

# 16
Скъпи момичета, благодаря на всички за поздравите и чудесните пожелания. Включвам се по "мерино време", но от няколко дни съм като в транс, а не мога да пропусна да кажа колко държа на всяка от вас. Толкова ми е хубаво и в същото време постоянно ми се реве. Няма по-смислено и желано нещо в моя живот от детето ми. Всяка от вас знае какво имам предвид. Много ме зарадваха всички честитки тук, в ICQ, на лични, както и телефонните обаждания Hug Hug Hug.
Виви, целуни от мен голямото момче Стефко. Пожелавам му да е здрав и много щастлив!
У нас е навалица от роднини и трудно успявам да се доближа до компютъра, но утре ще се опитам да покажа тортата, която направих благодарение на Алина и нещо като рак от различни салами, филета, пушено сирене и т. н. Мисля че Жаси беше пуснала такава снимка и аз да не видя нещо, веднага копирах. Утре роднинския манифест продължава. Както се смяхме с мъжа ми: "Днес беше родата на булката, утре на младоженеца". В този дух на мисли - Алекс99, пожелавам ти незабравима и прекрасна сватба. С нетърпение очаквам снимки от голямото събитие.
Лека и спокойна нощ на всички Heart Eyes                                                                                                                           

# 17
Добро утрооооо...
Хайде на кафетоооо.....

ЧЕСТИТ  ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР НА ДУОЛ! ДА РАСТЕ ЖИВ, ЗДРАВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!         

За мама       

Днес и нашата малка звездичка МИЯ щеше да стане на една годинка... Sad

# 18
  • Sofia
Честит Първи Рожден Ден на Александър!  smile3525
Здраве, щастие и безгрижно детство му желая!  newsm59

За мъничката Миа!  Flowers Rose Flowers Rose
Злато  Hug

Алекс, пожелавам ти да гледате винаги в една посока, много да се обичате и уважавате и само щастие, радост и усмивки да изпълва домът ви!  married
Наздраве и незабравим ден ти пожелавам!   bouquet

Касандре
, не съм толкова луда да тръгна в 12ч бе, къде ме изпрати по живо по здраво.  Laughing
И не те разбрах добре, тъй като не можеш да оправиш Мирките реши да ги задраскаш ли.  hahaha

Благодаря момичета, добре ще си изкарам обещавам!  Grinning

# 19
  • sofia
Честит Рожден Ден на Александър! Да расте здрав и много добричък!
На Алекс99 й желая незабравим ден и попътен вятър в семейния живот!

Малка Мия! Flowers Rose Flowers Rose

# 20
  • Бургас
Добро утро! kaffeetrmker_2
Мирка благодаря за кафенцето.

Честит рожден ден на Александър.Пожелавам му да расте много здравичък и послушен за радосвт на мама и тати.

Мъничка Миа  Flowers Rose Flowers Rose

Кас винаги когато чета постовете ти  се усмихвам.Много позитивен човек си. Hug Hug
Алекс 99 пожелавам ти една прекрасна сватба днес и много да се обичате и подкрепяте.
Асол нямам думи тези хора наистина са се побърка ли  ooooh! Аз затова харесвам много нашата педиатърка има ли малки деца навън който чакат винаги са с предимство.И аз имах една случка наскоро в пощата ,но не ми се разказва защото пак се ядосвам #Cussing out и аз също много често си замълчавам и трупам в себе си.
Алинка много хубаво си украсила първата страничка  bouquet
Златинка и аз искам снимки на подаръците. Crossing Arms
Миркам успех днес  fingerscrossed fingerscrossed
Роси как сте? Hug
Вал приятна почивка.
Пухи ,Виви чакам снимки на сладките бузанковци.  girluu
Все каня да ви питам гледам че повечето от нас са на диета, ама правите ли и някакви упражнения?И мажете ли се с някакви кремове за стягане и против целулит?Идва лято и имам да прибирам корем, въпреки че вече съм с килограмите който бях преди да родя тялото ми не иглежда така както бях преди ooooh! иска стягане, а аз съм от мързеливите Blush.
Хайде стига толкова приятен и слънчев ден.Аз почвам да  newsm79 newsm75 1ironing

A по въпроса с гаджосването ето го нашето

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 09:23 от zlatоmira

# 21
  • София
Да е жив и здрав Александър! Честит рожден ден!

Миа, малък ангел, спи спокойно малко детенце...

Алекс, всичко най-хубаво Grinning

# 22
Здравейте!

Честит Рожден Ден, Александър, да си жив и здрав и много умно дете!
Дуол, много да те радва детенце!

За темата, не съм аз я разкрасила цялата, аз сложих някой мартенички и поразместих малко, после докато съм си спяла сладко, сладко, кам4о е доукрасила и пооправила страничката, Мерси приятелко Wink .

За колажа, ще мисе да е мартенски, за това ако искате бързичко пускайте снимки, пишете името на бебето и вашия ник. Ако пък не успеем да съберем снимки, ще си направим един колаж просто ей така.  Каттт, ако имаш някаква идея пиши ми на лични. Кас и ти?

Вижте как се къпе Ина, почти толкова мокро, колкото Светльо!
И как си реши косата! Wink
А тук отворих да почета малко форума и се отвори мнение на Чара и Ина като видя усмихнатия Камен и се залепи за монитора:

Само да не видят Светльо и Анна  Laughing .

Мия, спи спокойно мъничко дете  Flowers Rose Flowers Rose

Хубав, слънчев ден!

Hug

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 09:56 от alina_si

# 23
Ех, че е сладко да ти започне интернет-деня с клипче на Ина Hug
Ето малко от обещаните снимки от вчера:

Моите любими мъже.

.
Сбъднатата ми мечта.

Няколко елемента по масата.

Това е моето любимо братче и дъщеричката на приятелката му.

С кръстника.

Уж ги намалявах доста, но като гледам пак са "свръхгабаритни" Embarassed
Още веднъж благодаря на Алина за ръководството по правенето на тортата. Ще се упражнявам много, за да достигна нивото й.

# 24
Хайде сега специално за Кас и Златомира  Simple Smile

Това е за Ванко Simple Smile

А това за Дани Grinning
Аз съм много доволна от подаръците тъй като ние не можем много да си позволим да купуваме маркови дрешки за децата,нито пък за нас Sad

# 25
  • София

Честит празник, Краси!
Пожелавам ви много дълги години щастлив семеен живот!
Нека съхраните обичта и доверието един към друг през годините
и да отгледате децата си с много любов и разбирателство!

Честит Рожден Ден на порасналият Александър! Безгрижно детствои късмет в живота!

за Алинка и за kam4о! Страхотна темичка сте спретнали, момичета. Благодаря!
Алинка, относно колажа, радвам се, че ще правиш. Аз в момента нямам толкова време, ако ми хрумне нещо, ще свиркам. Сигурна съм, че ще стане прекрасен колаж! Гледах клипчето в банята, че то Ина и Светльо са си един за друг! Ама с тези влюбени погледи към Камен, май скоро ще става бой.
МиркаМ, успех и от мен!
Пух, страхотна торта! Гепих си от вкусотийките на масата преди да са ги разграбили.

за ангелчето Миа! Спи спокойно миличка....

# 26
Не мога д апиша сега,след малко повече,но ен можах да не каже две неща:
Темата изглежда страхотно оформена-Евала Камчо smile3501 smile3521
И Пух,още се треса от смях с тез рошави кюфтета newsm62 ,какво видяха докато ги прави,че така настръхнаха smile3532

# 27
Здравейте!Алинка,Камчо темата сте я барнали страхотно и е станала много кипра. Поздравления Hug
В този слънчев ден съм позитивно настроена. Искам да честитя рождения ден на Алекс. Бъди здрав , усмихнат и умерено послушен. Весело детство и незабравим празник днес.
На адашката пожелавам днешния ден да остане завинаги в съзнанието й като един от най-прекрасните мигове в живота й.
Миа,
Пух, само едно мога да кажа -евала , мацко! Софрата ти е прелест, да не смее човек да си вземе нещо. А за рожденика (нали ни е слабост...и на нас)-красота в пух, това само мога да кажа... Hug
Златина, със здраве да си ги носите новите дрешки!
Алинка, Ина е уникална просто. И ние така се киприм в опит да укротим буйната грива.
Много усмихнат ден на всички Hug

# 28
Здравейте момичета!

Благодаря за фантастично оформената тема на Алинка и Камчо. Заради вас денят ми стартира страхотно!

И продължи с трепетните емоции след срещата ми с къпещата се Ина и богатата царска трапеза, украсена най - вече от Пухкиното семейство!

И това не е вичко - празниците продължават със сватбата на Краси! Здраве, любов, щастие, уважения и парици да има в най - младото българско семейство! Те с достойнство се грижат за увеличаване на семейството, БРАВО за което!

Мирка, ще вземеш изпита! Чакаме да се похвалиш!

Разбира се днес си имаме и рожденник - Дуол, да ти е здрав и жив Александър! Много го да те радва!
Само едно единствено нещо хвърля тъмна сянка върху днешните празници - Къде си, скъпа Миа, толкова ни липсваш!? Обичаме те! Злато, напиши няколко думи, моля те! ....ако имаш сили....

Момичета, аз утре заминавам за Плевен. Ще се върна към 22.03.2009г. Там нямам нет! Ако мога да се добера до някой ще вляза да ви видя, но вероятността е мноо малка.

Не знам какво ще ги правим утрешните рожденници? Ще празнуват ли или чак след три години.
Еми Бадеми, малко предварително, но Симо да ти е жив и здрав!  И леко раждане на Марти - Абе много отговорна тая дата 06.03.....

Ще чакам да ме държите в течение за внасянето на парите за срещата! Роси, това - по специално към теб беше.

Не се сещам друго.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 13:53 от gotika80

# 29
Честит Рожден Ден на Александър.Да бъде много здраво,весело и усмихнато дете.
   Алекс,честит празник и на теб!Много щастие,любов,късмет и само хубави моменти оттук нататък.
Кас,верно май,аз съм по-пристрастена отколкото е Иво.И накяк ми се искаше поне още малко да си го покърмя,ама погледнато от положителната страна на нещата,така знам че е в най-подходящия момент-Той сам се отказа,не съм го лишила аз.Все щеше да ми е криво дали сега или по-късно.
Златина,със здраве да си носите дрешките.Ние също нямаме възможност да купуваме маркови дрехи и все си мисля че даже да имах тази възможност едва ли бих дала толкова пари за толкова малки дрехи.Ама знае ли човек,може и така да си мисля щото нямам такава възможност.В крайна сметка друго е по-важно... Wink Hug
Пух,ама каква софра само....А за рожденника нямам думи,да му нащипеш и нацелуваш бузките от мен.
Алинка,ама много е готина Ина.
Готи,весело изкарване в Плевен.
Миркам,взе ли изпита?Чакаме те да се похвалиш
.

Мъничка Мия,днес и ти празнуваш горе при ангелите.Почивай мир,малко ангелче.

Общи условия

Активация на акаунт