Мартенички бели и червени за ФЕВРУАРЧЕТАта весели засмени!

• 26 116
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
  • България
 Hug Здравейте всички!
Не съм се включвала отдавна,ама все нямам време,но ви чета редовно  Wink
Ади все още не е проходил,но пък за сметка на това по цял ден се водим из къщата Crazy от което кръста ме боли страхотно,ама няма как това е.
Честит Рожден Ден на Александър!Да е жив и здрав и най-хубавите подаръци му пожелавам!
Мъничка Миа  Flowers Rose
За сега това пък ще гледам да се включвам по-често   love001 на всички!
Алинка,пратих ти снимки на Ади,но незнам дали го направих както трябва  Embarassed

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 14:48 от Nelly.es

# 31
  • София
Пух,още се треса от смях с тез рошави кюфтета newsm62 ,какво видяха докато ги прави,че така настръхнаха smile3532
Кас, това са таралежчета, бре душа!
Това ми напомня за една моя история от преди няколко години...
Бяхме поканили гости и направих таралежчета. Като започнахме да ядеме аз забелязах, че на белтъка на яйцето (в таралежчето) има дупчица. На втората хапка забелязах в жълтъка нещо като бяло червейче. Вече всички погледи бяха вперени в моята чиния, а аз продължавах да изравям "червейчета" от жълтъка. Започнаха теории за пилинце, за червеи... Аз станах отвратена, за да изхвърля всичко... и след 2 секунди седнах. Усмихнах се и казах: "Абе хора, това било от спагетите, които съм набола за иглички!!!" ... Луд смях

# 32

Честит рожден ден на Александър,
да расте здрав, щастлив, много послушен и умен... newsm59

ГОТИКА... Hug Ще ни липсват цветните ти постове.. Heart Eyes

# 33
Катче,разкрих ги аз,ама в първия момент ,точно като настръхнали кюфтета ми се видяха,и така се разтресох от смях та чак Ани дойде да види на какво се хиля Joy
Пухчо,ама верно ,че трапезата ти е по царски наредена,пупу отсрами Царското потекло,ама и у вас е много хубаво,а как обичам да виждам толкова много полици със книги мммммммммммммммммм HugНацелувай му бузанките,дето все ми изглеждат обрулени от вятъра,винаги съм се чудела на израза "Румени бузи",ама на Калоян са точно такива Grinning.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР!мНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСПЕХИ ДА ГО СЪПЪТСТВАТ В ЖИВОТА Hug

Дуол,честито мила ,това е за теб
Краси ,щастливо изкарване на един от най-хубавите ви семейни празници Hug

Злато,прегръщам те силно в този тъжен ден,сигурна съм че мъничкото ти съкровище е в прегръдките на Господа сега и ти се усмихва нежно  comp03 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 34
  • София
Честит Рожден Ден на Александър! newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  bouquet

Честит Рожден ден на Звездобройка!

Честито и на Алекс! Чного дълги години да се радвате един на друг!

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 16:15 от GoldenEyeful

# 35
Съжалявам,че два поста едно след друго...ама не можах да пиша повече в предния.... Cry
Бубе,кво стана с тото?Казвай кога да чакаме фойерверки Grinning,да знаеш че се  Praynig
Готи,да се налудуваш,щом ще си свободна Wink,без нет де Grinning
Ади, Hug важното наиситна е ,че е без драми ,то вярно че на теб повече ще ти липсва -но помисли от другата страна,дала си му много повече отколкото аз съм успяла да дам чрез кърмене и на двете си деца HugТака ,че бъди щастлива от това мила!
Златинка,честити ви дрешки мила,ама дънките така с половин крачоли ли ги носите бе? hahaha И сори ама тая възглавница  не разбрах що към дрехите я брои Wink
Катче,все забравям да ти кажа,че аватара ти е ,опс беше, върха!Е и новия е хубав,ама другия къде по-артистичен Hug
Изидка,я не се прави!!! JoyСлънчево било и затова си в настроение,кажи си направо ,че след новата первезна визия мъжа не те остави да се наспиш едни път като хората hahaha,тъй де,какво стана сети се ,че наградно чене трябва да прави и те остави на мира Laughing Hug
Алинка,толкова пъти гледахме клипа със сресването,че поизтъркахме малко от ръба на кошарата,сори мила-ама се пристрастихме ,пък Ани ръба всичко дето е пред очите и Joy
Бубе,стихотворението е много хубаво,това на първа страничка.Сори ако е отдавна,но не го бях чела! Grinning

# 36
КАС... Hug  Нищо нямаме от лотото, но другия път сигурно ние ще спечелим.. Mr. Green

Благодаря ти за комплиментите, така е ,за хубави хора и деца съм писала.... Embarassed

А за аватара на КАТ... newsm78 До колкото си спомням...са нейните очи, тя да си каже... Laughing

# 37
  • Sofia

]
Честит празник на Александър на Duol! Щастливо детство!

Алекс, нека днес бъде един незабравим ден и за двама ви. Hug

Честит рожден ден на Zvezdobroika.

Разпиши се някой път  Wink съвсем ни забрави.

За Миа.Чакаме те да се върнеш.

# 38
Ето за това говорих онзи ден.....Ако може да напишем и нашите рожденни дни на първа страница, специално аз нямам вече много време да поглеждам в календара и понякога забравяме рожденничките...

Честито и от мен на Звездобройка.........Да е здрава и много щастлива... newsm59

КАС...Свободна ли си... Rolling Eyes

# 39
  • Sofia
Бубе, то две трети от списъка пак ще си остане празен  Laughing толкова рядко пишат някои.

Напоследък тук се наблюдава "Голямата депресия".

И аз случайно видях, че Звездобройка има рожден ден. Peace

Излизаме на разходка, че сутринта не сколасах  Embarassed

# 40
Kамчо...май си права, ще  напишем само най-редовните  тогава... hahaha

# 41
И аз запис тука smile3523
Благодаря на Алинка  bouquet и Камчо  bouquet за хубавата темичка ,а на Джой   bouquetза заглавието!!!

Честит рожден ден на Александър!!!Весел празник му желая,много подаръци и да бъде много послушно и добро дете!!!

Честит рожден ден и на теб,мъничка звездичке Мия!!!Много ни липсваш Sad и се надявам скоро да се върнеш  Praynig!!!
Честит рожден ден на Звездобройка!!!Всичко хубаво ти желая!!!

Готи,ще ни липсваш Hug
Бубе,айде другия път да спечелиш GrinningКажи само кога да стискаме палци PeaceА снимки на бубенцата няма ли Confused
Пухче,страхотна маса си направила smile3501,много хубаво семейство сте,а  рожденника е голям бонбонко Heart EyesНацелувай го по пухкавите бузки  love001
Денил,весело изкарване при свекитата Mr. GreenИ нас ни поканиха за почивните дни,но учтиво им отказахме Laughing
Вал,снимки да направиш на Банско ,а за изкарването не се съмнявам че ще е хубаво Hug
А Виви къде се скатава newsm78,искаме снимки и от купона на Стефко наш Laughing
Златинка,много хубави дрешки Hug
Алинка,голяма мацка е Ина,как се реше  Simple Smile Hug
Да пусна още няколко снимки на гаджетата Laughing

И още малко снимки да видите Мони как се катери по цял ден ooooh!

Така гледа ТВ Wink
С мама bowuu
 Петьо с гаджето Mr. Green
И какво правим на разходката Sunglasses

Стига толкова ,че станаха много Crazy

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 17:34 от *Ави*

# 42
Запис.
Темата е прекрасна HugБлагодаря!
Честито на Звездобройка!
Алекс99 пожелавма ти щастлив семеен живот и здраво бебче Hug
Малкото ангелче Мия,поклон душицо Cry
Много са сладки снимките и клипчетата Hug
Пихи,мого хубвава атмосфера
Чакаме снимки и от Виви.
Ави-сладури!Ама Илиянчо защо така ударен?Милото Sadчак ме боли като го гледам,Златомирка Hug
Извинете,че така телеграфно,но нямам муза,кофти ми е.Утре по обед ще се оправя Mr. Green

# 43
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Звездобройка!!!
Цялото щастие на земята да й се стовари на главата!

(тя се разписа съвсем наскоро, но в темичката за нац.среща)

Бубе, позна, моите очи са... Предния ми аватар беше гоблен.
Ох, от няколко дни правя нещо и най-накрая успях.  smile3517Надявам се Алинка и kam4o да не ми се разсърдят, че направих корекция в темичката.

# 44
Кат,страхотна е първа страничка  bouquetтемичката е толкова цветна:hug:
Алинка,изпратих ти снимки за колажа на мейла Peace Hug
Ели,напи ли се снощи Laughing Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт