Мартенички бели и червени за ФЕВРУАРЧЕТАта весели засмени!

• 26 324
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Ама хора, защо забравихме за Vivi.vivi? Вяра

Я кажете сега, като се оправи времето как мислите да забавлявате бебоците? Тези които ходят ясно, ама тези които се борят за приза златна трътка, само в количките ли ги возите?

Чак срам ме хвана за Виви, а ги чето сутринта рождениците Embarassed

Виви, да си жива и здрава, много много щастие ти желая Grinning

Драконче, до няколко седмици всички ще проходят Grinning, според мен А ли ще се заиграва покрай кака си Grinning да ти дам ли пример как се забавлява ходещо дете Grinning Вчера си чопля в градина- тревички, цветенца окопавам, а Камен около мен-ходи, търкаля се по тревата, камъчета събира...и така. По едно време чувам силно бълбукане на вода. Поглеждам- Камен до един малък бидон, който му идва точно до нивото на вратлето. в капака с събрала вода, а той заровил муцуна и бърбалочи и прави балони Mr. Green Докато ида беше започнал да пляска и с ръце Mr. Green За да го прибера в къщи трябваше да го съблека до памперс-всичко беше мокро. Между другото- той количка не иска- от 4месеца не съм я ползвала. Надявам се поне в триколката да иска, не сме я пробвали още. Иначе и аз нося много багаж резервни дрехи, памперси мокри кърпи, торба с играчки, обикновено и големия камион за бутане. Баткото вече е лесен-само с колело и то той си го кара. Друг е въпросът, че трудно пресичаме така улиците.

Предишните дни ме нямаше и съм пропуснала много.
Искам да честитя на Карина на Доти рождения ден, жива и здрава да е прелестната кукла Grinning Гледах снимките, страхотна прическа Grinning
И аз плаках с Алекс- всичко най-най-хубаво, Краси Heart Eyes
Пух, постоянно ме изненадваш-страхотна кулинарка си, ще искам рецепти Grinning
Евлинке, дай снимки на тортите Grinning и на децата Grinning Да е жива и здрава майка ти, харесаха ли й парфюмите Grinning
Валерия, много хубави снимки Grinning

Сигурно още неща ще се сетя, но на порции Grinning

# 226
  • София
Верче (Виви), зло да те забрави, душата...ама, като не проверих отпред кои празнуват днес, така е! Честит Рожден Ден, мила! Бъди ни жива и здрава и много обичана и обичаща винаги! Hug

# 227
ЧРД на Вяра , Мария и татко Ган. Да са здрави и щастливи с любимите си хора!

# 228
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Виви, Тринити и Татко Ган!!!
Бъдете живи, здрави и много щастливи, заобиколени от любов и усмивки!!!

Еленитке
, много мързел днес бе душко и ти влезна в общия дух, май е заразно!  Mr. Green
Много ти здраве от Дон Корлеоне, каза че ще те изпепели с поглед!  Laughing
И все се каня да ти кажа, че гледах клипчетата всичките на Стела Хубавела и съм силно впечатлена как отговаря на въпроса "Как се кара мама?" с ръмжене като прегладняла тигрица.  hahaha
Много си била страшна бе!  Laughing
И индианците знае как правят, остава само да я научиш да вика и ВъчетУуууу и ще и е пълна програмата.  Mr. Green
Чара вие в Пловдив ли бяхте, нещо си трайкаш и нищо не казваш какво става под тепетата!  Grinning
По Банско също казват "уби ли се" на "удари ли се", попикала съм се от смях, че децата направо си се попречукаха.  Mr. Green
Това беше плах опит да опипам почвата до къде сте стигнали с темата за свекървата.  Laughing
Касандре, пролетна умора му се вика на това, стига ръчкла си с тази пръчка хората да се разписват.  Laughing
Обувките ти ги давам доброволно, само не ме опухвай, молим ти се.  Mr. Green
И какво викате до 1 седмица всички щели да са проходили ли, хайде след седмица пак ще поприказваме. Laughing
Аз возя в количка на вън, по градинки не пускам да се ходи, то аз в къщи не я пускам пък какво остава за на вън, като и писне да стои на едно място тръгваме да обикаляме безцелно квартала, като започне много да протестира я натискаме да спи или си я прибираме в къщи.  Laughing
Прохождането го виждам аз след около 4м, не по-рано, та да имам време поне девствена мома да намеря питката да ми омеси.  Mr. Green

# 229
  • София
Честит Рожден Ден на Виви, Тринити и Татко Ган! Да сте живи и здрави всички, да се радвате на щастие в живота!

За Виви:

За Тринити:

За Татко Ган:

# 230

Честит рожден ден на ВИВИ,МАРИЯ  и татко Ган, мноого здраве, радост, щастие и късмет им пожелавам...Весел празник..  bouquet

# 231
Честит Рожден Ден,Виви, Тринити и Татко Ган

Здравейте и от нас.
За забавленията,незнам няма да е никак лесно,Вили докато е в количката стои,но като го извадя да походи после става олелия.Вчера го люлях на люлките,след това няма ставане,а какъв кеф му беше на пързалката,няма отлепване от там,ама като тежи.Да се оправя това време,че вече не се издържа в къщи.
А да ви питам как сте с гърнето,ние нищо не правим в него,само си играем,по час стоим и нищо. newsm78

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички,че ме викат.

# 232
Честит Рожден Ден, Вяра! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов!

Много ми е мило, като си спомня как чакахме с теб нашите дундьовци да се наканят да излязат. Много целувки на Стефо и да му кажеш, че го обичам толкова, все едно е мой син Heart Eyes.

Честит Рожден Ден и на Тринити и татко Ган!

Tchara, представих си Камен как бълбука в бидона hahaha Рецепти споделям всякакви. Например на този сладкиш тук номерът му е да втаса добре и да му бухнат ръчичките максимално, така че да се открояват дупчиците. Като се виждахме с Кас първото, което отбеляза бяха шишкавите ни пръстчета. По същия начин реагира и една колежка с момиченце, което е два месеца по-малко от Калоян Embarassed Дължината на ръкавите е търсен ефект - да му се виждат наденичките Mr. Green

Валерия, чудесни снимки Flutter. Ти взе ли си уолкъра? На нас ни подариха сега за рождения ден един на Fisher Price. Сред подаръците има още едно слонче-бутало, джип тип "Флинстоун", музикална ферма, "дрогирана" мишка, която се клати като върви - не насмогваме на батерии от толкова музикални играчки, а вкъщи няма да ви описвам каква лудница настава, като завият полицейски сирени, аларми, кучета, котки, крави и т. н. За прохождането - Калоян е почти готов. Придържа се с ръчичка за дивана и масата и се разхожда самостоятелно. На няколко пъти се пусна, но още не е стабилен и тупва по дупе, а оттам вече придвижването е лесно. Навън не го пускам много да обикаля, но той и не проявява голямо желание - разходките навън са време за сън.
Beni_f, Hug.
thedragonbg, на някои места има кътчета за пушачи. При вас трябва да измислят нововъведение - стая за изцеждане hahaha
Cattt, сетих се да те поздравя за прекрасната жива мартеничка. Наистина е уникална!
memo1982f, Калоян предимно пишка в гърнето, за другото хич не се и замисля да "даде знак".

# 233
http://vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B8

Малко да ви подосаждам....  bouquet

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 12:57 от maria_m

# 234
Хи-хи и аз Embarassed туй е от втория ден ден,понеже се плаши от свещи и конфети,за да начешен крастата на сватовете се наложи да яде торта Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=htWIrkvvu2g&feature=channel_page
За забавляването.Съзнателно гледам да избягвам да минавам покрай паркове с люлки и пързалки,ама има една площадка,точно на пътя ми се пада и колкото и да я заобикалям Телето я фокусира от далеч ,изправя се в количката и започва да крещи докато не поема в посока към люлките.Нема как Crazyотиваме,люляме се,пързаляме се,въртим се на въртележката(самостоятелно вече) Crazyи като вече сме добре окаляни и аз и тя идвава ред да си ходим.Е да ,ама не.Телето не влиза и не влиза в количката,ни в кольото LaughingТо не са пуканки и пом-бери Crazyне се залъгва.Накряа я закопчавам на сила и си караме с рев до вкъщи Crazy...Хората ни гледат странно и как не-2 окаляни маймуни,едната реве newsm45,а на другата дим и излиза от ушите smile3515

Мария-м,много е сладък на гърнето Laughing

# 235
Честит рожден ден на Виви,Тринити и Татко Ган!!!Бъдете много здрави,обичани и щастливи!!!Весел празник ви желая!!!

Пухче ти си знаеш защо WinkА пък сладкиша направо ще го хапна Heart Eyes Hug

Много ме боли глава днес,после ако съм по-добре ще пиша Wink Hug

# 236
Продължаваме с рожденниците  newsm59 newsm67  bigdance2 nbirthday
Честит празник на Виви,Тринити и татко Ган

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТРИНИТИ, ТАТКО ГАН!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИЛАТА ВИВИ! ЖЕЛАЯ Й ДА Е ВСЕ ТАКА  ЛЪЧЕЗАРНА, ОБИЧАНА  И ОБИЧАЩА ЖЕНА!

Драгонче - радвамвам се, че Алекс приема добре липсата на мама....а и ти се радвай, че засега нямаш много работа, тъкмо ще се адаптираш. Wink

В гърнето още нищо не правим......даже не иска да стои на него, но до лятото има време и се надявам дотогава да посвикне.

# 238
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕБ ДЕН НА ТАТКО ГАН, ТРИНИТИ И ВИВИ.

В гърне още не съм го слагала даже не съм му и купила.Все си мисля, че му е рано още, но съм решила че като се постопли април- май ще купя и ще го пробвам.
За разходките - когато сме навън или трябва да сме в движение или извън количката средно положение няма.
Драконче много се радвам че малката се адаптира добре без теб. HugТака ще си вършиш работата спокойно.
Еления ,Мария страхотни клипчета много обичам да гледам.Давай те още coolcool
Чара направо си го приставих Камен  rotfImbo
Пухи тази рецепта за сладкиша много ми хареса  Joy СУПЕР сладък е.
Ави защо така мила?
Вал снимките са страхотни.Абе какво е това твоето дете Crossing Arms , а не искам рецепта от теб и Ави, че за второто да съм по подготвена. Mr. Green Че то мойто като за две.
По въпроса със свекървите нямам какво да кажа.Моята не е лоша жена разбира ме се горе-долу ,не ми се бърка за нищо.Не ми и помага особено ама и аз не се натискам.Абе да са живи и здрави.

# 239

Честит рожден ден на Мария, на Виви и на татко Ган. Бъдете щастливи и много, много здрави.

Общи условия

Активация на акаунт