Ама хора, защо забравихме за Vivi.vivi? Вяра
Я кажете сега, като се оправи времето как мислите да забавлявате бебоците? Тези които ходят ясно, ама тези които се борят за приза златна трътка, само в количките ли ги возите?
Чак срам ме хвана за Виви, а ги чето сутринта рождениците
Виви, да си жива и здрава, много много щастие ти желая

Драконче, до няколко седмици всички ще проходят
, според мен А ли ще се заиграва покрай кака си
да ти дам ли пример как се забавлява ходещо дете
Вчера си чопля в градина- тревички, цветенца окопавам, а Камен около мен-ходи, търкаля се по тревата, камъчета събира...и така. По едно време чувам силно бълбукане на вода. Поглеждам- Камен до един малък бидон, който му идва точно до нивото на вратлето. в капака с събрала вода, а той заровил муцуна и бърбалочи и прави балони Предишните дни ме нямаше и съм пропуснала много.
Искам да честитя на Карина на Доти рождения ден, жива и здрава да е прелестната кукла
Гледах снимките, страхотна прическа 
И аз плаках с Алекс- всичко най-най-хубаво, Краси

Пух, постоянно ме изненадваш-страхотна кулинарка си, ще искам рецепти

Евлинке, дай снимки на тортите
и на децата
Да е жива и здрава майка ти, харесаха ли й парфюмите 
Валерия, много хубави снимки

Сигурно още неща ще се сетя, но на порции

. Ти взе ли си уолкъра? На нас ни подариха сега за рождения ден един на Fisher Price. Сред подаръците има още едно слонче-бутало, джип тип "Флинстоун", музикална ферма, "дрогирана" мишка, която се клати като върви - не насмогваме на батерии от толкова музикални играчки, а вкъщи няма да ви описвам каква лудница настава, като завият полицейски сирени, аларми, кучета, котки, крави и т. н. За прохождането - Калоян е почти готов. Придържа се с ръчичка за дивана и масата и се разхожда самостоятелно. На няколко пъти се пусна, но още не е стабилен и тупва по дупе, а оттам вече придвижването е лесно. Навън не го пускам много да обикаля, но той и не проявява голямо желание - разходките навън са време за сън.
,а на другата дим и излиза от ушите 

ти си знаеш защо
А пък сладкиша направо ще го хапна

СУПЕР сладък е.
, а не искам рецепта от теб и Ави, че за второто да съм по подготвена.