Мартенички бели и червени за ФЕВРУАРЧЕТАта весели засмени!

• 26 120
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Мария, много е готин Люко. А бретона сама ли му го подстрига, че на Давид вече много му бърка в очите, но ме е страх, че ще го направя на маймуна тръгна ли да го стрижа.
ДрагончеHug дано и занапред малката да приема добре отсъствията ти. Така вечер ще се наслаждавате още повече една на друга.
Еленийка, торта и Давид си хапна на РД и руло Стефани и салатки, абе де що имаше по масата  Embarassed.
Ави гадна работа това с главоболието. Аз съм така около цикъл. Направо ми идва да застана на челна стойка и да не помръдна, защото като съм наведена надолу болката намалява  Crazy.

# 241
Марти чакаме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 242
Пак здрасти от мен!

Виви, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много любов и разбирателство да има около теб!

Драконче, радвам се че Али се чувства добре. Аз изпитвам ужас, че трябва изобщо някога да тръгна на работа. Не си го представям и не искам. Това ми е голям кошмар. Ясно е и че това време ще дойде рано или късно... трябва да свиквам.

Ина
си ходи на гърне от около 3 месеца, показва ми че и се ака, като започне да се напъва, изчаква ме да я сложа на гърнето, за пишкането не винаги я хващам, но винаги след сън, след разходка. Значително по малко памперси изразходваме. Сутрешния памперс е абсолютно сух, слагам я на гърнето пълни го и пак слагам същият памперс. Отначало много плачеше, но пеех песни, играехме си, четем книжки и свикна, сега вече знае точно за какво се ползва. Не и давам да си играе с него. То е само за пишкане и акане. Имайте търпение и всичко ще стане!

Хайде чао за сега!

Цитат на: slanchice1 link=topic=376183.msg1040[color=red
Марти чакаме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

На Марти и пратих телефона си на лични, каза че като роди, ще пише смс, още нищо нямам, ще пиша веднага ако получа. И аз стискам палци!

Hug

# 243
Честит Рожден ден на Виви,Мария и Татко Ган.Живи и здрави!
Марти,стискаме палци и чакаме хубавите новини.
Миме,много е готин Любашки.
Еленита,такава вкусна торта и вие очаквате сТЕЛЕТО да ви даде.И аз да съм,и аз не давам.
Пух,тоз сладкиш много сладък,искам да го изям целия да знаеш.
За гърнето- Embarassed и аз още не съм купила.Сртува ми се че е рано.Ще изчакам да се постопли и мисля да пробвам.
Ави,дано бързо ти минава главоболието,че наистина много е гадно. Hug

# 244
Виви Винце Wink,Вярче мило,Честит рожден ден,да си здрава и засмяна,мила и добра.Мъжете ти да те обгрижват и обичат много,мнооооооооооооого Grinning

Пухи,аз вече ти казах,че всичко ям -сладкиши най-по много:mrgreen: А дето ти се смях на Стресираните кюфтета,да ти се похваля как ме подреди Карина.Направих и макарони на фурна,ама ми бяха малко макароните та досложих спагети,ей сега яде и вика;"Мамо,мамо на макароните им порастнала косата" hahaha
Еленитке,да знаеш,че ако Ани е злопаметна,на срещата ще избоде очите на СтЕлюта!!!!През цялото време и дърпа от тортата и вика Дай,дай пък твойто свидливото не само ,че не даде ми  ине спря да яде hahaha Joy
Чаринка,ти пък що не взе да сложиш малко веро във водата,та поне и да летят покрай правенето тия балони Joy
Джой,и на нашата маса не и се прощава Laughing Peace
Миме,аз нещо не можах да видя хубаво клипчетата,айде че са настрани -кривя се още подобаващо Wink,ама много на пиксели беше през цялото време.
Алинка,айде чакаме да съобщиш добрата вест Praynig
Въче,ама Бубето супер ти го измисли това ВъчетУУУУУ Joy,има нещо индианско у теб,то не з адруго ама нали вече ти зачекнах обувките,а ония мокасинки ммммммммммммммммммммм Wink Laughing Hug
Оф още исках да пиша,но от 4 дни в къщи нон стоп гости,и между чистенето и готвенето,дребчо съвсем спря да спи,та сега ме мамосва очаквателно да чета приказки.Ама ми се иска ,ако може някой да ме светне как се качват клипчета и къде е по-добре Praynig
Та поне като не мога д апиша,да се отсрамвам с присъствие Mr. Green
Ави,оправяй се мила Hug
Драгоне, Hug

# 245
Честит рожден ден Виви, Тринити и татко Ган! Желая ви здраве, щастие и много успехи и децата повече да ви слушат!

Най-накрая поразучих фотоапарата и качих снимките. Снимките от рождения ден на Маги и Митко още не съм ги качвала, че картата не е в мен и трябва да ми я пратят.
Ето тук може да видите диванетата:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349528 - на 3-ти март
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349529 - на рождения ден на майка ми
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349531 - как дивеят у дома

Тук съм снимала креслата и новия гардероб и една икона, за която най-сетне се преборих да закачим:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293564&pid=10903334

Хайде, а з отивам да почета малко.
Марти, стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред! Дано раждането ти мине много леко и бързо да се възстановиш!  Hug

# 246
  • Sofia
Пух, аз още с първата партида го получих, не че някой му обръща внимание, а и нещо и аз не го харесвам и ще го давам на една приятелка. Ева пробва един път да ходи с него и щеше да се пречука, нямам нужда аз от такива екстремни играчки.
А музикалните...или махаш батериите или си купуваш тапи за уши, друг начин нЕма.
Ави, а теб от какво те боли глава бе, да не си бременна то така се почва леко главоболие и неразположение първите месеци, после колкото повече расте детето толкова и главоболието се усилва?  Laughing
Миме, снимай на право другия път бе, схванах се ти казвам.  Mr. Green
Еленчо  eat това Стелето ще ви разкаже на вас играта.  Mr. Green
Касандре, има много индианско в мене да знаеш  Laughing другото ми име е Бързата стъпка  hahaha
Днес след като се разходихме порядъчно като 3 мухи без глави си се прибрахме, Ева хапна, пийна и към 2ч си легна, а към 2.30 ми се обадиха да ми кажат, че едни документи които предния ден търчах да преснимам и нося трябвало да бъдат нотариално заверени иначе не били никакви документи.  Mr. Green
Реших, че ще оставя Ева да се наспи и тогава ще грабваме телата и ще хукваме да дирим нотариус, като през това време опитах да намеря в коя посока ще потегляме и се оказа, че най-близките са на час път пеша.  Crazy
Обадих се да питам тук там някой дали не може да ме насочи, то що ли се обадих, пратиха ме да гоня Михаля, че и го подгоних с целия ми акъл.  Mr. Green
Ходих до зала Универсиада като стана Ева да си разпечатам на ново документите, че само там им работи устройството от предния ден го знам това  Laughing после се юрнах посока КАТ както казах да гоня Михаля, но не го намерих и от КАТ се засилих през една пустош, през едни коптори към Интерпред /това за незапознатите е на майната си от нас/ да хвана единствения нотариус в квартала.
Влетях с 200 в сградата като през целия път тичах, защото подозирах, че са до 5ч на работа, Пламена беше с две вади пот по бузите и дето се пипала с кирливите ръце почернели като цигане, аз румена, червена и пръхтяща нахълтвам в 5 без 5 и от вратата казвам, че ако затварят да се смилят, че идвам от майната си и няма да го преживея този път още веднъж.
Пламена ме поглежда и ми вика "Въче, лицето ти е чисто червено все едно си с маска, само очите са ти бели, прегряла си."  hahaha
Свършихме работата, завериха ни документа, излизаме от Интерпред и за да ми е гадно звъня на куриерската фирма и им казвам да дойдат да вземат документа от нас след 20 минути  Mr. Green като имам точно 50 мин средно бърз ход, за да стигна до нас и хайде пак бегом марш  running към къщи, в този момент съжалих, че не тръгнах с другата количка, поне знам как се сгъва, можех да се метна на едно такси, но то мозък си трябва и на време да ти дойде обаче.  smile3537
Съжалявам, че не се снимах като хлопнах вратата след себе си и се прибрах, блузата ми беше потна до лактите, а под циците имах два огромни мокри кръга, не мляко  Mr. Green пак пот, толкова пот през живота си не съм ляла.
Сега ги разбирам футболистите по стадионите защо псуват толкова.  Laughing

# 247
# 248
Хихи, Вал, мъжът ми реагира абсолютно по същия начин, като видя уолкъра на рождения ден на Никол. Нашият е малко по-стабилен, но да не мислиш, че с него се ходи - пълзи се на дупе и се бута, това му е предназначението. А музикалните играчки хич не ми пречат. Чувствам се перфектно сред този шум. Ако видиш някоя ларедутска блуза с мно-о-го дълги ръкави, които се връзват отзад на гърба, свирни ми Whistling.

# 249
Пухче, загледах ти аватара и искам да те попитам това, с което е облечен цар Калоян, гащеризонче ли е? Маги имаше такова като бебе и много й го харесвах, естествено отдавна е малко и ми се иска пак да й купя същото. От къде си го купила?

# 250
Въче rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ще ме умориш от смях hahaha JoyНе съм бременна със сигурност Naughty,май повече ме духа вятъра днес,беше много гадно времето а ние хубаво се разходихме и като се прибрах ми стана много зле TiredСега съм по-добре вече,като си взема сега и едно душче и съвсем ще се оправя Laughing
Говорих следобяд с педката на Мони,миналия месец трябваше да правим изследванията за годинка ,обаче точно когато си взехме бележка за изследванията ни приеха в болницата,после пихме АБ и трябваше да чакаме да минат 2 седмици след спирането на АБ за да ги правим.Та днес тя ми казва,че тази бележка й бил изтекъл вече срока и не може да ми даде друга #2gunfire,сега ще си платим колкото трябва да й вземат кръв и урина утре Crossing ArmsТова вече на нищо не прилича,не съм толкова за парите,но се ядосах.В тази връзка някой правил ли е така изследвания без направление и колко струва?
И друго да попитам-който има по-големи дечица правят ли се пак задължителни изследвания профилактични,защото педката каза,че петър само за мерене и теглене трябва да го заведем. newsm78
Евелинка,Маги е толкова пораснала,много са сладки с Блажко двамата Heart EyesЧестити ти нови придобивки,много са хубави.
Драконче,радвам се много че Алекс е спокойна със свекърва ти Peace HugТака и ти няма да се притесняваш докато си на работа Grinning
И аз като Алинка не искам да си помислям кога ще се връщам на работа CrazyМисля Мони до 3 годинки да си я гледам докато тръгне на градина.Ама честно не ми се почва,след 6 години майчинство ще ми е някак странно Mr. Green
За гърнето-аз купих ,но Мони не иска да сяда на него или ако седне нищо не прави.Няма да я насилвам,като се стопли свалям памперса и по дупе ще се научи Laughing
На разходка - и при нас разходките са за спане LaughingЗаспива милото още пред входа и се събужда като се приберем.Май като я гледам още дълго време ще спим по 2 пъти на ден Sunglasses
Гледах клипчетата на Стелито и Любашки-страхотни са и двамата Heart Eyes Heart EyesМони и тя така си хапна от тортата на Петьо Grinning
После ще пиша,че е взела на батко си блока за рисуване и ще има бой,ако не се намеся ooooh!

# 251
Ави, не се правят изследвания, специално питах заради Блажката. Обясни ми, че сега като е направил 2 - трябва да го водя 2 пъти на консултация (на всеки 6 месеца) и после вече веднъж годишно. Само мерене и теглене, едва в първи клас имало Манту и ваксина, ако няма реакция.
При другите с по-гoлеми дечица така ли е?

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 22:30 от evelinar

# 252
Здравейте.
Честит рожден ден на всички рожденици днес. Да сте живи и здрави, много щастливи и усмихнати и само хубави неща да ви спохождат занапред.
Ади, и на Стелко дупето така се зачервява, като поседи малко с акан памперс. Като го намажа с кремче и се успокоява кожата. Не знам това дали е подсечено....Намажи го с кремче и бързо ще се успокой кожичката. Тя е доста нежна.
Днес ходихме да вземат кръв на Стелко за профилактичните изследвания. Малкия ми голям мъж даже не усети кога го боцнаха. Чак му се учудих...И съм много горда с него... Blush
Искам да ви питам ваксината дето я поставят на 13 месеца къде се слага? В рамото или в крачето.
А да за прощъпалник щях да споделя-ние го направихме на рождения ден. Точно две седмици след като проходи Стилян. Въпреки, че си ходеше стабилно се шашардиса от хората и искаше майка ми да го води за ръка. Та беше страшна картинка. Майка ми води Стелко, а свекърва ми търкаля и придържа права питката, че нещо беше тънка и все падаше... Joy
Джойче, съжалявам за положението, в което си....Дано бързо да се сбъдне желанието ти.
Слънчице, гледам имате същия халат с ушенца, че даже и същия цвят като нашия е... Joy
Щях да забравя...скоро май ще отпаднем от номинациите за златно чене. Днес забелязахме че венеца на Стилян е прорязан и има малка дупка...Та тия дни ще чакаме и зъбчето да се подаде... Praynig

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 21:17 от Iveto_86

# 253
Ето какво спретнах днес.

Това ми е най-доброто попадение до сега. Много се гордея със себе си.

Е не намерих девствена булка, ама....... hahaha

# 254
  • Sofia
Не съм бременна със сигурност Naughty
Е, така ще кажеш ти де, да.  Laughing
Ама като гледам и работа не ти се почва та знам ли те, хубаво би било през месец да давате всички отчет идва ли ви, не ви ли идва, лошо ли ви е, повръща ли ви се и така та да си знаем.  Mr. Green
За изследванията да не те подведа, но около 20-30лв бяха ама аз не помня много цени, а и при вас може друга България да е, знам ли.
На Петьо какво ще му изследваш не знам, само за мерки си е той, стига го набутва зорлен между иглите.  Laughing
Евелинка, третото дано на теб прилича, че тези двете не са от теб не знам казвали ли са ти го и преди.  Laughing
Много са сладки и как се боричкат само, а диваните що сън отнасят, със здраве да си ги ползвате.
А ти много си олабила гащите, да не си ходила по нотариуси скоро?  Mr. Green
И като казах олабила се сетих, че безславно изчезна Голдънката от хоризонта, не я е срам пък дюканка с дюканката и недна!  Mr. Green
Миме, ще те обадя на свекърва ми!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт