Мартенички бели и червени за ФЕВРУАРЧЕТАта весели засмени!

• 26 114
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Maria_m, точно този вариант на пита съм си харесала и аз, въпреки че ни е рано още за нея. Много добре си се справила, чудесна е.
 Laughing Аз нали съм енциклопедия за вицове, та цял ден се подхилвам с тази девствена булка. Връща се едно момиченце от детска градина и казва: "Пък днес в детската гладина правиха допитване има ли девствени". Майката: "И какво се оказа?". "Ми само госпожата".
Друг виц, който е много актуален в момента:
Две дечица се срещат с количките в градинката. Момченцето казва на момиченцето:
- Какво ще кажеш да направим туй-онуй.
- Не може, напишкана съм.
- Тогава отзад?
- Не може, наакана съм.
- Е сега ако кажеш, че и зъби ти никнат...
Евелинка, пуснах ти на лични подробна инструкция как се стига до магазина Wink.
Ивето, още ли си блондинка? Аз тези дни мисля за разнообразие да стана червенокоса.

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 21:18 от Пухка

# 256
Честит рожден ден на всички рожденници.Бъдете живи и здрави и много щастливи newsm59  Gift
мариянаправо думи нямам, страхотна пита си спретнала smile3501
Ави изследванията мисля че са около 7лв,в лабораторията срещу Космос.Поне миналата година бяха толкова  Simple Smile.
А за гърнето-Дани в началото нямаше проблем,но сега се изчурква набърза ръка и става,един път свърши другата работа по килима newsm61 newsm62

# 257
Лелее Миме,страшна питка.Ммм...
Ави,за талончето срока му е май беше 1 месец,а педката не може да даде друго защото трябва да е издадено преди детето да навърши годинка(после децата минавали в друга група) така ми обясни на мен нашето педи.Иначе за цени не мога да ти помогна.

# 258
  • Бургас
Ади, Ави моята лекарка сега ми даде талонче за изследвания след като малкия е на 1 г. и 1 мес. Peace
Ивето 86 ваксината я слагат в рамото.Ние нямах ме странични реакции.

# 259
  • София
Ави, наистина талонът има 1м срок, но не виждам причина да не ви даде втори. Аз не водих Камен на 1г, а го заведох на 1г и 1м, тогава ми даде талон, без проблем, попита ме дали искам на Георги да пуснем кръв и урина, защото сега става на 4, отказах. Аз не виждам логична причина да ти отказва да даде талон(не че съм питала изрично де), ако детето се разболее и трябва изследване за кръв и урина нали пак ще даде, и втри и трети ако се налага (не дай си Боже). Не знам нашата ми дава винаги когато поискам или пък ако прецени , че се налага. Преди Нова година за две седмици на двете деца правихме по два пъти изследвания. Нито лев не съм плащала.

Пух, тази рецепта за този прекрасен сладкиш...да не я поиска някой от мъжа ти Mr. Green

МарияМ, поадравления за питата Grinning И друг път пак досаждай с клипчета Grinning Еления, много се смях на Стели Grinning

Евелинка, аз твърдя, че Маги на теб прилича Grinning Много сте готини Grinning

Валерия, ако някога издадеш мемоари със сигурност ще ми е любима книга Grinning

# 260
Малеее!Пух отрепа ме hahahaоще се кискам Joy
Мария-м златни ръце имаш!Бравос!
Вал,много ти е летен аватара,сложи нещо по-зимно ала Банско Mr. Green
Ади ,как е дупето днес? EmbarassedАма и аз егати въпроса hahahaНа Иво дупето Laughing
С гърнето ние добре се оправяме за сега.Само дето понякога решава,че като е готова,трябва да стане и да хукне ,или да седне на килима Crazyслучва се и да бръкне в...... Embarassed Embarassed Embarassed Crazy Crazy Embarassed Embarassed Embarassedне искам да си спомням Confused Sick Sick Sick

Стига с тези гадости ето нещо свежо.Тази снимка я наричам "Рапсодия в синьо" Grinning

Това е "Лека нощ" от нас Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 23:11 от elenia

# 261
  • Sofia
Готово, минах на банска вълна.  Mr. Green
Вместо шкафа отзад да бе фотошопирала морето, та да е съвсем синя картинката, много сте хубави ама вие по пуловери ли спите, толкова ли е студено по вашия край, да не се изпотите не за друго.  Laughing
Пух, Калоян има типичните бисквитки Закуска вместо ръчички, само за мачкотене е.  Heart Eyes

# 262
Ама много е готина таз "Рапсодия в синьо"...
Еленита,дупето(на Иво Mr. Green)днес вече е по-добре,да не кажа че почти няма нищо(намазах го със Судокрем).Явно наистина е било от наакания памперс. Peace

# 263
Направо окапах вече!Та да се похваря,че най-накрая си кротнах беонцията Grinning Порядъчно в 23,38 #CrazyДа не говоря,че днес спа завидните 2 пъти за 30-40минути ooooh!Та е и увековечен щастливия миг,трупясала въшчица на земята,ама вече мнооооооооооого ме мързи,утре ще ви забавлявам Laughing
Еленитке,много сте ....сини Grinning Heart Eyes Heart Eyes Hug
Въче,туй куче го заведи на ветеринар,знам че не се долюбвате много-ама то не оцвети снежкото даже и в бледожълто Thinking съмнително ми е нещо Laughing
Ади,радвам се за дупонцията на Ивича Grinning
Евелинар,в първия миг като те видях на снимката с Маги се втрещих,ама не заради брекетите-отиват ти!Но съм те запомнила от една друга снимка,още бременна с Маги,само с тати и Блажко си,вързана на опашка и си една скромна,свита-а сега цъфтиш,да не ходиш на терапия "Как да заслепявате с усмивка за милиони!" Grinning А относно  това,че децата не са от теб-съгласна съм,от братовчед ми са Mr. GreenхахахахДано намеря снимка на племенника на тая възраст да видиш ,че не лъжа hahaha

# 264
Ей, много ви благодаря!
А това, че децата не са от мен честичко го чувам  hahaha Joy, най-вече от мъжа ми. Даже веднъж един доктор съзерцава Благун, съзерцава мен и накрая отсече "Госпожо, добре, че вие сте си го родила да знаете, че е ваше!". Маги има прилика с мен като малка, но и тя си носи доста от гена на баща си, а за Блажко - целият е на Митко. Като кача снимки от рождения ден тези дни ще ви покажа Йоанка (племенничката) - все едно копие на Блажко. Много им е силен генът явно. Няма как да сканирам моя снимка като малка да ме видите и аз каква съм терца, но и на свекърва ми, защото установих, че Маги всъщност май прилича на нея.
По този повод баба й се натръшка да не прилича на нея по килограми, че тя е леко повечко закръгленка, дано да е взела моя ген. Митко все ми казва, че такава злоба като мен не може да напълнее, ама между другото съм качила пак 2 кила, време е да го поядосвам повечко, за да ги сваля  Mr. Green. Вал, днес съм се смяла 2 часа на твоите приключения, по нотариуси не съм ходила, ама ходих да свърша на Митко и брат ми 1100 задачи  Twisted Evil. Затова се и изгубих и не можех да пиша.
За третото не знам дали ще се преборя да прилича на мен, че каквато съм влюбена-загубена - и двата пъти като бременна си мечтаех да приличат на мъжа ми  Blush, абе то любов ли бе да го опишеш. Сега мисля да поживеем още няколко години заедно и тогава може да не ми се иска третото да взима всичките му кусури  Thinking Wink.
Кас, благодаря, аз винаги съм била супер ухилена, не знам коя снимка като бременна ми помниш, ама с Маги не бях щастлива бременна, и друг път съм го казвала, че си имах куп проблеми с бременността и у дома, та не ми беше много до смях. Диванчетата тогава ги ползвах да ми вливат кормагнерич  Sick, а къщата ми беше тиха, че 4 месеца не ми даваха да си гледам детето... Ама отидох в друга тема... Давай снимки на братовчеда, че станах любопитна!

Пухче, много, много ти благодаря!   bouquet Тези дни няма да е, но скоро мисля да отскоча до този магазин да го потърся. Моето гащеризонче беше същия десен, но с цип. Трябва да разровя да видя дали нямам снимка на Магъл-Багъл с него, много ми харесваше и често й го обличах.
Много сладки вицове, давай още!  bouquet
Марийке, моля за рецептата на питката, може и на лични. Добре, че не съм бременна, че ти идвах на гости веднага!

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 22:28 от evelinar

# 265
Добро утро милички
От сутринта ме развеселихте Кас, Вал, Пух   Joy Joy
Миме дай направо тук рецептата, че много кандидати ще има.
Ели много сте ми сладки със Стeлитка.
Ави в Св.София мисля че са 15лв. без направление, мисля че  можеш да питаш по телефона преди да отидеш.
Иве халатчето ни е подарък, но Плами още не може да свикне с него и си иска хавлийката.
За гърнето аз и преди бях казала, че го ползваме от 8 месечна възраст. Ако в  нямаме. За пишканото обаче все не мога да уцеля кога е.
И едно въпросче - Пламена когато почне да се смее и веднага започва да хълца. Случва ли се на друго дете това? Не знам дали е нормално при най-малкото засмиване и да се разхълцва newsm78
Марти  fingerscrossed fingerscrossed

# 266
Честита Годинка на Симеон,да расте здрав и много да радва мама и тате.

За мама

# 267
  • София
Честит рожден ден, Симеон! Да си жив и здрав, да растиш силен, умен и добър!

Еми, да ти е живо и здраво синчето, много да ви радва, весел празник днес Grinning

Слънце, меси за кафето Grinning Камен също хълца, почти веднага започва след като започне да се залива от смях и му минава след няколко минути. Мен много ме е яд, че не мога да го запиша как се смее, защото основно хълца Grinning

Ели, много хубава снимка Grinning

Еееее, Мемо , изпревари ме  Grinning

# 268
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМЕОН!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ, ДА РАСТЕ УМНО И ДОБРО ДЕТЕ!

ЕМИ, ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ДНЕС!

Hug

# 269
И сега специално за Симеон честит рожден ден, бъди здраво, исмихнато и щтастливо дете.[/size]
Еми
П.П. аз докато се натуткам........... 2 нови отговора, опс 3 вече

Общи условия

Активация на акаунт