Да ви пусна малко снимки от сватбата, за съжаление са само после от тържеството, от ритуалната зала още не са ни ги дали и ние си ги чакаме с нетърпение.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=347673
Паролата е като на албума ни във фото зоната. Ако съм объркала нещо и не ги виждате пишете ми.
Честит рожден ден на Симеон. Желая ти много здраве, щастие, радост, мама и тати да те слушат и много подаръци.

Денил, ще ти пиша ЛС за фризьор в Търново и ще се радвам, ако имаш време да се видим.
Днес чакаме новини от Марти нали? Дано всичко мине бързо и леко.

Аз вчера бях на доктор, отслабнала съм малко, макар, че си ям нормално, ама предполагам скоро ще почна да качвам. Бебока спеше и не се виждаше момче ли ще е, момиче ли. Явно ще чакам до другия път. Занимаваме се с пренареждане на стаята си, която както да я въртим по-широка няма да стане, за да събере 4 човека, но ние се опитваме. И продължавам да се разправям с разни институции като НОИ и други такива и за майчинство и фамилията си като смених сега хиляда подробности има да се правят, затова не се вясвам много.
Целувки на всички и приятен ден.

Нямам търпение да те видя с една огнена прическа....

Почвам питката сега, стискайте палци 
. И така се вживява, че не знам, ако наистина ми се наложи да отсъствам през нощта как ще оцелее това дете. Много самоубиствено действа. Хвърля се, мята се, ни приема, ни предава и така доста време може да издържи, за разлика от околните