Мартенички бели и червени за ФЕВРУАРЧЕТАта весели засмени!

• 26 110
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, аз както винаги само набързо.
Да ви пусна малко снимки от сватбата, за съжаление са само после от тържеството, от ритуалната зала още не са ни ги дали и ние си ги чакаме с нетърпение.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=347673

Паролата е като на албума ни във фото зоната. Ако съм объркала нещо и не ги виждате пишете ми.

Честит рожден ден на Симеон. Желая ти много здраве, щастие, радост, мама и тати да те слушат и много подаръци.  Hug

Денил, ще ти пиша ЛС за фризьор в Търново и ще се радвам, ако имаш време да се видим.

Днес чакаме новини от Марти нали? Дано всичко мине бързо и леко.  Praynig

Аз вчера бях на доктор, отслабнала съм малко, макар, че си ям нормално, ама предполагам скоро ще почна да качвам. Бебока спеше и не се виждаше момче ли ще е, момиче ли. Явно ще чакам до другия път. Занимаваме се с пренареждане на стаята си, която както да я въртим по-широка няма да стане, за да събере 4 човека, но ние се опитваме. И продължавам да се разправям с разни институции като НОИ и други такива и за майчинство и фамилията си като смених сега хиляда подробности има да се правят, затова не се вясвам много.

Целувки на всички и приятен ден.

# 271
  • Sofia
Честит Първи Рожден Ден на Симеон!!!  smile3525
Да расте здраво, щастливо и усмихнато дете за радост на мама, кака и тате!!!  Tada

Еми, много да те радва и  усмихва порасналото ти вече детенце!!!
Весел празник и много положителни емоции през днешния ден ви желая!!!

Марти, стискам палци и аз днес да мине всичко леко, бързо и безболезнено!  thumbsup

БубеMr. Green скатаваш се нещо, какво правиш, с какво се занимаваш?  Laughing

# 272
Честит рожден ден на последното ни Февруарче !
Весел празник на Симеон,мама Еми и цялото семейство!

Аз последната седмица съм доста ангажирана и направо луднах.Успявам да ви изчета и съм в час
какво се случва,но само до там.

Стискам палците за Марти и чакаме радостната вест .

# 273
  • sofia
Чакайте да се пробвам да се разпиша...
Днес е много специален ден за мен - голямото ми бебе вече е малко детенце!
Мило дете, желая ти преди всичко живот и ЗДРАВЕ! Да си ми добричко и разбрано! Обичаме те всички!!!

Почерпете се сега, а може би в неделя ще кача снимки в оригинал.

Които успяхте вече да ме поздравите с торта и цветя - разплаках се... Благодаря ви! Не съм предполагала
Радвам се, че ви познавам момичета, кой вирутално, кой реално!

Марти и нея я мисля от сутринта! Дано вече да е гушнала малката бубка и всичко да е минало успешно. Кога мина времето - кога четохме темата "Трудно ни е да решим", а вече настъпи големия ден и за нея.

Така, вчера напазарувах, следобед си чакам тортата, сега ще започвам да чистя и оправям хауса вкъщи за утре.

Съжалявам, вчера не можах да честитя рожденните дни на ВИВИ и ТРИНИТИ! Желая ви много здраве и щастие! Айде, а пък в скоро време да зарадвате сладурите с по още едно братче и(или) сестриче!

За сега толкова от мен. Ставам!

# 274
Честит рожден ден на Симеон! Желая му да расте здраво, силно и умно момче, да радва мама Еми и да я слуша поне с половин ухо! Еми, да ти е честит празника и нека момчето ти да те направи най-щастливата майка!

# 275

Честит първи рожден ден на Симеон!!!Мило детенце,бъди много здраво,умничко,послушно и носи само радости на мама,тати и кака!!!Весел празник ти желая и мнооого подаръци!!!

Еми,за теб мила

Стискам палци на Марти Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 276
Честит рожден ден на големия вече Симеон....Жела я му да е жив и здрав, много щастлив, палав, игрив...

Еми, честит рожденик. Много да ви радва...

Пухче, още съм заБлондинка.... Joy Нямам търпение да те видя с една огнена прическа.... Hug
Ето една снимка На Стелко с Пламен на Алекс, нали онзи ден им ходихме на гости...

# 277
Честита  първа годинка на голямо ти момче, мила Еми, нека да те радва и осмисля живота ти и занапред. Бъди здрав и умен, хубав Симеон.

За ЕМИ.

Хайде, Марти, с теб сме всички. Wink

# 278
  • Sofia

Честит Рожден Ден на Мони!

Еми, да ви е здраво, послушно и усмихнато синчето!

Честито и на вчерашните рожденици!

# 279
  • София
                 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СИМЕОН !!!
                        Нека да е здрав, силен, щастлив и да слушка мама!
            За рожденника Симо:                                 За гордата мама Еми:

... дали Марти вече гушка сладко бебче?

# 280
  • София
Честит Рожден Ден Мони. Да си здрав, весел и игрив. Да постигнеш много и да радваш мама и тати.

Честит празник Еми.

ЧРД и на Виви, Тринити и Татко Ган. И на тях здраве, късмет и успех.

Марти
, стискам палци и чакам хубавата новина.

Хубав ден на всички.

# 281
Марти стискам палци и на краката всичко да мине ОК.

За всички които я пожелаха:

http://kulinarno.hit.bg/sladkapita.htm

# 282
  • София
Миме, заради теб си направих папка на десктопа за рецепти Grinning Почвам питката сега, стискайте палци Grinning

Момичета, моля погледнете темата за националната среща!

# 283
Честит Рожден Ден, Мони! Да пораснеш голям и силен мъж, но преди това - щастливо детство!

Аз преживях кошмарна нощ и днес се влача като парцал. Натрових се адски с някаква луканка от Била - тяхната марка Clever. Цяла нощ повръщах на фонтан. На всичкото отгоре Калоян, както знаете, продължава да си похапва и през нощта. Събуди се, поигра си с татко си, поносиха се, но по някое време се сети, че има други приоритети и взе да "мамосва" много жалостиво. Като видя, че ще се размине с кърменето, се разрева покъртително. Опитах се да му дам размразена кърма, но той категорично отказва да пие мляко от шише. Рева, тръшка се, пищя, боричка се с мен, накрая докопа шишето и го метна със замах на пода...Такова чудо не е било Tired

# 284
  • София
Честит Рожден Ден на Мончи:)! Да расте здраво, умно и грижовно дете за радост и гордост на родителите си!

Вал, сори, че така се е получило с нотариуса и понеже знам за какво става дума ми е малко кофти Tired! Съжалявам, че няма по-лесен начин! Между другото днес отиваме до митницата да си вземем коледния и подаръка за рождения ден на Анна Laughing. Благодаря ти много, за което Hug
Пухче, знам точно какъв плач имаш предвид. Анна като реши, че няма да й дам цицата, кърти мазилки и сваля тапети с децибелите и вибрацията, на мама йерихонската тръба Crazy Shocked hahaha. И така се вживява, че не знам, ако наистина ми се наложи да отсъствам през нощта как ще оцелее това дете. Много самоубиствено действа. Хвърля се, мята се, ни приема, ни предава и така доста време може да издържи, за разлика от околните Tired
Краси (Алекс), страхотни снимки! Чакаме с нетърпение и подписването! Между другото това, че Пламчо е одрал кожата на баща си е ясно (хихи, как се оправя милия без кожа в студовете Wink hahaha), но дъщеричката ти е твое абсолютно копие! На кой ли ще прилича бъдещия наследник Mr. Green
Евелинка, и аз мисля, че Маги на теб прилича и то много! Не знам как изглежда свекърва ти, но това е усещането ми като ви видя вас. Блажко, обаче, все едно от баща си е раждан само (хаха, излезе, като че и двамата да сте раждали, иначе Joy) Laughing
Миме, страхотна питка, чудо направо!
Моля се с Марти всичко да е наред и чакам и аз трепетно за новини! Praynig
Не мога да пиша повече, че делата и документите ме зоват! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт