Мартенички бели и червени за ФЕВРУАРЧЕТАта весели засмени!

• 26 324
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Мила Злато,никога няма да ви забравим Sad
Благодаря ти за хубавите пожелания ,имаш огромно сърце Heart Eyes Hug
Дано някой ден ТЯ се върне при теб Praynig

# 61
Ето го КЛИПА !

И тук го качих за всеки случай, че много забиваше!

Hug

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 22:30 от alina_si

# 62
 newsm47 smile3518 smile3501 newsm62 newsm03 smile3501  love001
Ох момичета още рева,гледах току що клипчето и даже не чух Краси какво чете и говори,разревах се като една Бога,е не че знам как реват те де hahaha
Прекрасна си мила Краси Hug Hug Hug Hug Hug Hug дано това е един незабравим ден за теб.
Златомирка,слънце нямам никаква "Вина" за прекрасния вид на темата,Алинка и Камчо,и Кат Peace  са Grinning
Бубе,аха  Winkсвободна съм Peace.А Еленита не я мисли,има "скъпи" гости сватове-явно си тръгват по обед та затова,ще чакаме заря hahaha
Звездобройка,честит рожден ден мила,много здраве,щастие и любов ти желая!

Май наистина е по-добре да си напишем РД на първа Thinking

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 22:33 от Кас

# 63
Страхотен клип! И булката и младоженеца са много хубави! Да са щастливи заедно и много да се обичат!

# 64
Честит Рожден Ден на Александър на Дуол! Бъди жив и здрав, опора на мама и тате, радост и обич за всички. Много весело детство и прекрасни моменти!
Честит Рожден Ден и на Zvezdobroyka ! Да е жива и здрава, много да се радва на Мира и Татко Ган, много успехи и радости и пожелавам.

Гледах клипа току що. И аз си поревах, толкова мило ми стана!!! На добър час миличка Краси, бъдете много щастливи и се обичайте както никога досега!  Heart Eyes

Ние сме от днес на АБ, за съжаление Алекс не се подобри самичка. Снощи поддържа много висока Т, сутринта беше 40 градуса  Cry, та се принудих да купя АБ и да давам. Важното е да ми оздравее детенце. Затова не се и включвам своевременно, тя ме окупира изцяло и почти нямам време да седна пред компютъра.
Ще отговоря само на питане което запомних - някой питаше защо сме ходили на Прошки, тук прошките се смятат от миналата неделя до днес, и може да се ходи през удобен ден цялата седмица. Снимките не съм ги качила, ама като стигна ще покажа. Не че е нещо особено, но все пак да ми видите гарджетата.
Сега ви пожелавам лека нощ и отивам да се опитам да поспя, че снощи беше доста будна нощ. ОБичам ви всичките.  Hug

Миа
- ангелче мило, как можах да забравя за теб, звездичке в небето! Днес щеше да станеш на 1 годинка, дано сълзите в очите и усмивките в сърцето на твоята майка, на бате, на тате и на всички нас да помогнат скоро да се върнеш при тази, която те обича най-много - МАМА.  Flowers Rose Flowers Rose Няма да те забравя слънчице, поклон.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 22:53 от thedragonbg

# 65
Ох Драконе,дано бързо ви подейства,и за АБ няма да се ядосваш,бактериална инфекция не може да се оправи без АБ,а след толкова дни на вируса то си се натрупва.

smile3518 smile3518 newsm45 newsm45 newsm45 smile3518 newsm62 newsm45 newsm62 newsm45 newsm68 newsm44 newsm47
Оф сигурно съм луда,ама го гледах клипа пак и пак и пак,и пак реваааааааааа Mr. Green
Гала,нямам думи да ти благодаря за прекрасната идея,накара ни всички да се чувстваме съпричастни към едно малко чудо-да направим някого щастлив!Благодаря ти!

Айде стига толкова,отивам при мъжо ,че много се разчувствах Grinning Heart Eyes

# 66

Гала,нямам думи да ти благодаря за прекрасната идея,накара ни всички да се чувстваме съпричастни към едно малко чудо-да направим някого щастлив!Благодаря ти!

Присъединявам се към тези думи! Толкова е хубаво да направиш добро. Усмихна ми се деня, нощта, всичко, чувствам се супер! Дано сме такива винаги..... спирам...
Hug Hug Hug

Hug

# 67

Присъединявам се към тези думи! Толкова е хубаво да направиш добро. Усмихна ми се деня, нощта, всичко, чувствам се супер! Дано сме такива винаги..... спирам...
Hug Hug Hug

Hug

И аз благодаря за помощта на ВАЛЕРИЯ.. Hug и ГАЛА... Hug..Момичета, благодаря ви много...
Останете винаги такива , не се променяйте..   bouquet

# 68
Колкото пъти гледам клипа, толкова пъти настръхвам и ми се пълнят очите,(въпреки, че не мога да чуя добре пожеланията ни Wink, че малката спи)!
Доти и Алинка, благодарим ви, че ни направихте съпричастни с щастието им.
Галадриел,и пак и пак и пак огромно БРАВО за идеята, мила Hug.

Драконче,дано бързо да подейства АБ, Praynig Hug

# 69
  • Бургас
Опс обърках се  Embarassed
Кат благодаря за хубавата темичка Heart Eyes
А клипчето е  thumbsup
Драконче дано по-бързо се оправяте Hug

# 70
Краси, много си хубава! Пък макар и разплакана булка... Желая ви цялото щастие на света!   Hug Hug
smile3518 smile3518 newsm45 newsm45 newsm45 smile3518 newsm62 newsm45 newsm62 newsm45 newsm68 newsm44 newsm47
Оф сигурно съм луда,ама го гледах клипа пак и пак и пак,и пак реваааааааааа Mr. Green
Peace
Гала,  браво мила за идеята Hug
Нищо не чух от пожеланието в картичката обаче, а се напрегнах доста  Mr. Green

Честито на днешните рожденници!
Зездобройка, да си жива  и здрава!

Мия Flowers Rose Flowers Rose Злато, така ми се иска да видя усмивка на аватара ти...    Cry

# 71
Кас специално за теб Laughing
Ави страхотни са Пети и Мони пу-пу,много сладки децанаправо ще ги схрускам Hug
А младоженците са страхотни,пожелавам им  да са винаги щастливи както днес newsm51 txtloves  loveuuu
И аз гледах клипа много са сладки и мили. Hug
 И аз да не забравя да благодаря за прекрасната темичка,страхотна е с такова мартенско настроение. Heart Eyes

# 72
Няма да ви лъжа - и аз се разревах.... от щастие заради тези двамата /опс, пардон,тримата/ Убавци! Само гледах, лез звук, ама беше достатъчно трепетно! Утре преди да тръгна всичко ще гледам.

А и на Бубето снимките чакам.....

Ще цитирам Дар:

Доти и Алинка, благодарим ви, че ни направихте съпричастни с щастието им.
Галадриел,и пак и пак и пак огромно БРАВО за идеята, мила .

Драконче,дано бързо да подейства АБ, 

Тино ме побърка едвам го укротих, поволин час и повече му галех главичката- загасих всички лампи, компютър, телевизор, но не  и не! Детето пощръкляло! Обяснявам си го с факта, че започна да пристъпва и му прави голям кеф - нещо ново е за неговата "фирма", но най - важното е, че може да е светкавично бърз. Като на пружини е! Иначе е голям бъзливец де, усети ли че няма за каво да се държи и веднага кляка. Стъпките, които направи бяха по следния начин - винаги трябва да държи нещо - яво е с нагласата, че се държи за нещо сигурно. Стискаше дистанционното, по едно време беше хванал в двете си ръце два памперса - държи ги на високо и крачи... Напиках се от смях.

Ей, къде блея бе?!

Честита Баба Марта!

# 73
  • Sofia

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА[/i]

Взела две игли от Ежко,
прежда от върбите взела,
Баба Марта тази заран,
мартенички е изплела.

Ето ти една за здраве,
ето ти една за сила.
Баба Марта на децата
пролет днес е подарила.

Официално обявявам край на сезона на депресиите Naughty Naughty Naughty

Алекс, много сте мили. Да се обичате винаги така. Heart Eyes
Благодаря на всички за организацията. Grinning

Пух, голяма трапеза. Царска. Много щастие да ти носят мъжете.

Честит рожден ден на Кари на Doti и Александра на geri1805. Весел празник, дечица!

/спомням си че Доти каза че ще празнуват на 1, дано не съм в грешка/

Честит рожден ден на rumialka. Бъди много обичана от близките ти хора.

Драконче, Мери, Джой и всички болнички, дано бързо се почувства подобрение.  Hug
Еми, вие как сте?
Valeria как е времето в Банско 

Цитат
Все каня да ви питам гледам,че повечето от нас са на диета, ама правите ли и някакви упражнения?И мажете ли се с някакви кремове за стягане и против целулит?Идва лято и имам да прибирам корем, въпреки че вече съм с килограмите който бях преди да родя тялото ми не иглежда така както бях преди ooooh! иска стягане, а аз съм от мързеливите Blush.

Хората пазят диети  Embarassed аз дебелея. Обещала съм си от понеделник, но кой точно не е изяснено. А и аз съм от мързеланките, но първо да си върна килцата. Ей, момичета колкото си по-дърт толкоз по-бавно се отслабва. Убедих се. Sad

МиркаМ, ще стискаме палци и чакаме да се похвалиш. Flowers Four Leaf Clover
Ави, и Пепи май си има гадже  Wink Спомням си на тази възраст Сашо се влюби за пръв път. Някой ден ще снимам да ви покажа първата либофф. Сега вече даже не си спомня името на девойката, но тогава бяха големи драми. 
elenia, утре сутрин те искам свежарка. hahahaВижда му се края.
И в този ред на мисли тъй като днес имах визитация от към страната на младоженеца, изплува един позабравен бисер от сорта на "гьозум" - а на Вал.
Попаденията са "краканца" и "устанца" - бях ги позабравила, че големите вече пораснаха  Rolling Eyes.

Спокойни сънища.

# 74

ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАРТ НА ВСИЧКИ ФЕВРУАРЧЕТА И СЕМЕЙСТВАТА ИМ...
Да са здрави,игриви, весели,засмяни,
красиви,добри и само в щастие обляни...

ГОТИ...Не съм забравила обещанието ... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт