Мартенички бели и червени за ФЕВРУАРЧЕТАта весели засмени!

• 26 325
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Бубе,изби рибата мила Heart Eyes Heart Eyes пу пу,много са ти хубави.Ама веднага ми светна нещо ,дето не съм се и замисляла?!Ти като си все сама с тях двете по разходки,как се оправяш като всяка драсне на някъде #Crazy И да знаеш,че макар Велизара да ми е любимката,вече май на Вярката ще се прехвърля!Че то всички Вели хвалят,а виж я милата Вярка  сладунда как си душка маргаритката,направо я намачках виртуално newsm53
Камчо,както винаги страхотно стихотворение пусна Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИКАЗНО КРАСИВАТА КАРИНАНЕЖНАТА АЛЕКСАНДРА!СЪДБАТА ВИ Е ДАЛА ЦЕНЕН ДАР,С ДЕНЯ ВЪВ КОЙТО СТЕ РОДЕНИ-ПОДДЪРЖАЙТЕ ДУХА С ТОВА И ВСИЧКО ЩЕ ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВА,РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ВЕЧНО МНОГО ОБИЧЛИВИ![/size]
Не знам дали Доти и Гери ще празнуват днес,но не може да си изтървем цели 2 рожденнички,просто защото един ден е решил да забегне от каледнара hahaha
Честита Баба Марта,весела,засмяна,нежна и добра- здраве да раздава на всичките деца!
Момичета,искам да кажа на всяка една ИЗВИНЯВАЙ,ако някога с нещо съм я обидила или наранила!Простете ми в духа на хубавия ни обичай BlushИ както се казва все пак,Простено да ви е и на вас Mr. Green Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА РУМИЯЛКА,МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ![/size]

# 76
  • Бургас
Честит първи март.Весели засмя ни да сте всички.

Честит рожден ден на Карина и Александра.Мили дечица бъдете много здрави, красиви и щастливи.

Честит рожден ден и на Румиалка.

Хайде наистина край на депресиите!!!! Naughty Naughty
Бубе
направо  Heart Eyes е сега пролетта дойде.Имаш разкошни слънца.
Миме пусна мухата и изчезна не може така Crossing Arms
Златинка много са хубави дрешките. Simple Smile

# 77
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ДА СА ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ И МНОГО ЗДРАВИ!

СЛАДКИ ЗАГОВЕЗНИ И ЛЕКИ ПОСТИ!
ПРОСТЕТЕ АКО НЕЩО СЪМ ВИ ОБИДИЛА, НАГРУБИЛА ИЛИ СЪМ КАЗАЛА НЕЩО НЕ НА МЯСТО!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАРИНА НА ДОТИ!
ДА Е МНОГО ЗДРАВА, МНОГО УМНА И МНОГО ВЕСЕЛА, С ТЕЗИ КРАСИВИ СИНИ ОЧИ ДА ПЛЕНЯВА СЪРЦАТА НА ВСИЧКИ!
 Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА!
НЕКА Е УМНА И ЗДРАВА!

Бубе, страхотни са ти близначките! Да са ти живи и здрави!

Хубав и прекрасен ден!

Hug

# 78

Добро утро момичета,айде на капучино тая сутрин,че толкова много емоции имаше снощи newsm53 newsm47
Как сте вие,нас тая сутрин ни полази бааб Марта,ама малчо вече успешно си скъса мартеничката,плюс още две на мама Grinning

# 79
  • sofia
Честита Баба Марта на всички нас и малките ни съкровища. Да сме бели и червени - здрави и засмени!!!
ЧРД на рожденничките родени на тази специална дата 29. 02. 2008 г, Кари и Алекс! Щастливо детство ви желая!!!

Бубе, пощади ни, моля те, то бива бива слънце...

Ето ви нещо от нас - да се върнем към реалността.
 Вчера бяхме на Витоша - беше много хубаво. Днес с таткото отиваме на ски на Боровец.
Камчо, благодаря, че питаш - ами бебо Т е свали още на следващия ден, обаче Галя още кашля. Свърши сиропа днес, обаче още има храчки. Та в този ред на мисли, някой да знае нещо народно за изчистване на храчки?
Краси, вярвам, че вчера е бил един незабравим ден за вас. Обаче Пламенчо е одрал кожата на баща си!
Драгонче, не се ядосвай, че сте почнали АБ. Достатъчно дълго време изчака, а и е явно, че положението се е влошило вместо да се оправи. Бързо оздравяване!
Хубав ден от нас!

# 80
Да се разпиша и аз преди да потеглим.

Специални благодарности на БУбето, Благодаря ти, миличка, че направи днешния ми ден още по- мартенски, още по- ведър и още по- пролетен! Първата ми усмивка за деня беше сътворена заради двете Бубчета!
Извинете за големите букви, но смятам, че са заслужени!

Честито и на рожденничките не знам как да ги напиша - днешни ли, вчерашни ли.... Абе да са здрави, слънчеви засмени и злото да ги пропусне, както е пропуснат и техния ден тази година!

Нашите пости започнаха в Сряда. Не че постя много де, но...

И аз ви моля за извинение, ако съм засегнала някой, ако се е почувствал некомфортно от мое изказване или действие.

Тино се събуди, готов за подвизи!

Всичко добро, мили момичета!

# 81
  • Варна

Днес ви искам прошка...за това, че помрачихме февруарската тема. Затова, че нямам сили да влизам често и да честитя рождените дни на сладурите ви. Знайте, че ви обичам!  Heart Eyes
 Искам прошка и от Мия и Теди...простете ни, че не можахме да ви опазим. Простете ни, че ви пуснахме да си тръгнете...
Hug

# 82
Slavi_Yo, мила, няма за какво да ни искаш прошка!
Честита Баба Марта и на вас, и се надявам скоро да имате едно малко човече, което да усмихва деня ви!

Hug

# 83

честит рожден ден на КАРИНА и АЛЕКСАНДРА... Hug Бъдете винаги здрави,весели,засмяни, умнички и красиви,
                                       гордостта и радостта на мама и татко...Весел празник... Hug

Слави ,  Hug всички много ви обичаме и няма за какво да прощаваме,
молим се да се осъществят мечтите ви и да сте много здрави и .....повече усмивки да има в живота ви...

Момичета, простете ми и на мен, ако с нещо някога съм засегнала някого... Embarassed
Може да съм далече, но мноооого си ви обичам ... Hug

Честит да е рожденният ден и на РУМИАЛКА...Много здраве и щастие ти пожелавам...  bouquet

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА КОМПЛИМЕНТИТЕ..... Embarassed Embarassed  Heart Eyes Heart Eyes   bouquet   bouquet 

# 84
Честит рожден ден на Карина и Александра, много веселие, мили дечица Wink
Честита Баба Марта на всички, здрави и засмени. Grinning

Мила Краси, честито, нека живота ти занапред бъде изпълнен само с хубави изненади, радвам се че успяхме да те направим щастлива, миличка, целувки на цялото истинско семейство.

# 85
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Ние сме вече тук.

Честито на всички рожденици,които пропуснах.Много щастие,късмет и здраве.

Вили изкара шарката добре,засега отлагаме сондажа,решихме да чуем друго мнение,защото през времвто беше с шарката,а и сега очите са добре,да чукна на дърво.

Това е преди година:на 6 часа.

Тук Една година по късно:на 1 година и 6 часа

С мойте родители.

Тук е на другия ден със свекитата.Тъй като предния ден не дойдоха

Четиримата

Тук тортата от близо,тъй като е мое производство.Майсторките да не гледат  Embarassed

Честита Годинка на Кари и Александра

Алекс,честито и на вас,дулги години да се обичате и от щастие да не се отървате.

Честито и на други ако има.

# 86
Здравейте момичета,
радвам се, че пиша след поста на Гала, която както разбрах е дала идеята за този страхотен жест, който ми поднесохте и направихте празника ни още по-прекрасен. Благодаря ви мили сестрички, че бяхте с мен в този толкова хубав за мен ден, както сте с мен всеки ден в добри и лоши моменти. Толкова много се развълнувах като видях имената ви, до последно въобще не заподозрях какво става. Изненадахте ме невероятно много. Нямам думи да ви изкажа признателността си. Благодаря ви за пожеланията и ви желая и на вас много щастие, любов и разбирателство.

newsm51 БЛАГОДАРЯ ВИ
newsm51

Обичам ви много Гала  Hug, Алина  Hug, Доти  Hug, Асол  Hug, Валерия  Hug, Готи  Hug, Мери  Hug, Бубе  Hug, Елениа  Hug, Касче  Hug, Ави  Hug, Чара  Hug, мама Нат  Hug, Златомира  Hug, Дар 77  Hug, Драгончето  Hug, Естрела  Hug, Мария  Hug, Камчи  Hug, Кат  Hug, Танинана  Hug, Виви  Hug, Джой  Hug, Денил  Hug, Тринити  Hug, Мирка  Hug, Евелинка  Hug, Наденцето  Hug, Анита  Hug, Еми  Hug, Роси  Hug, Изабелка  Hug, Голдънчето  Hug, Ефросинка  Hug, Кокомания  Hug, Бени  Hug, Зита  Hug, Слънчице  Hug, Пухче  Hug, Фарф  Hug, Кика М  Hug, Камчо  Hug.

Дано не съм пропуснала някого, обичам ви всички февруарки, вас и вашите малки слънчица и нямам търпение да ви видя, всички заедно, моето прекрасно виртуално семейство.

Снимките не са още при нас, затова ви слагам линк само към една, че е много голяма, а после ще ви пратя линк към албума със всички снимки - снимка. Аля е накъде из гостите и не спира да приказва, затова я няма тук на снимката.

Простете ми, ако съм ви обидила с нещо или съм ви пренебрегнала в постовете си.

Честита баба Марта на вас и семействата ви, желая ви много здраве, щастие и радост.

Честит рожден ден на двете принцеси Кари и Александра. Желая им много специални дни, както е специален рождения им ден, много усмивки, любов и веселие и подаръци.
  Heart Eyes

# 87
 Мила , Алекс, днес пак ме разплака ..., всички ние се радваме , че успяхме да те изненадаме и да те направим поне мъничко щастлива. За мен е чест , че те познавам /макар и виртуално/, Щастлива съм, че ви познавам  и всички вас ,мили момичета.Приятно ми е да прочета поста на всяка една , защото така съм богата с толкова много приятели.
   Днес в деня за прошка ви моля да ми простите , ако съм обидила , засегнала или пренебрегнала неволно някоя от вас.Прощавам ви и аз . Простено да ви е и от Господ.
  Драгонче , моля се мъничката Али да се оправи възможно най - бързо и да не се мъчи душичката малка. Ей , и ти да си нормализираш кръвното и да се успокоиш . И тъй като някакво заплюване на моми и ергени се развихря , бързам да си наплюя твоята Алекс за снаха:пу - пу . Долу ръцете от тази мома. Тя на наш Ицки си е лика прилика , слабичка , нежничка и русичка.
http://photo-zona.net/images/user61484/album17188/preview/123563 … 37_Picture024.jpg
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ НИ ТОЛКОВА СПЕЦИАЛНИ МОМИЧЕТА КАРИНА И АЛЕКСАНДРА ! ДА СА ЗДРАВИЧКИ И ПАЛАВИ , УМНИ И ЛЪЧЕЗАРНИ! 

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДА СА РУМЕНИ , ЗАСМЕНИ!

# 88
Благодаря на всички които се сетиха за нас!
Честита баба Марта на всички дечица и мами!

# 89
УРА , УРА , УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първо ни е за това съм много щастлива и на хубав дент се появи . Със съжаление трябва да заявя , че изпадаме от конкурса Златно чене. Успех на другите кандидати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт