Размяна на парфюми ХV

• 28 551
  • 234
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Разменям парфюмна вода Red Delicious на DKNY, от 30 мл има около 20 мл. Купих си го от Beauty Zone. Пазя кутийката. Траен е, защото не е тоалетна вода все пак. Харесвам свежи, флорални аромати. Не ми допадат тежки, ориенталски, натрапчиви парфюми. От София съм. Ако някой има интерес, да ми пише Simple Smile

# 106
Здравейте момичета !
В духа на предстоящия женски празник , за всички фенки на Tom Ford – “ Black Orchid “  / EDP 100 ml / , предлагам нова осмомартенска оферта, заповядайте на лични !   bouquet

Офертата вече не е актуална  Peace

# 107

Разменям тези двата> Миракъл Интенс на Ланком - бях го обявявала преди време - 50мл, пръскан 2 пъти за проба, за да се уверя, че не е мой тип - доста е траен, пикантен аромат, подарък от чужбина ми е; > Палазо на Фенди - 50мл, пръскан 2-3 пъти, пак за проба и да се уверя, че не ми харесва - тежък, определено е за по-зряла жена или такава, която се чувства такава. И двата са о дьо парфюм.
Харесвам Булгари - Зелен чай, Омниа кристалин, Жаде
Герлен - Инсолънс, Champs Elysees - този е старичък, но много го искам
Нина Ричи - Лав ин Парис,
Версаче - Версаче

Общо взето цветно-флорална категория, без много сладки или остри.

Хайде сега на който не са му уцелили мартенските подаръци - напомням за тези двата, надявам се да има някоя заинтересована дама от Варна, че най-лесно.

# 108
Кашмир на Шопар -разменен!Все още разменям/продавам Мания -от 30мл-ост. около 27 и
 Ескада-Магнетизъм-от 25мл -ост.23мл. Hug

# 109
Разменям много сполучлива  реплика на Dior Addict Eau Fraiche, с кутията, 90ml от 100 !
http://www.fragrantica.ru/perfume/Dior/Dior-Addict-Eau-Fraiche-216.html
Много го харесвах, но явно е било преди Mr. Green
Н е в а л и д н о !
И приключваме с размените Mr. Green

# 110
Здравейте,
разменям Absolu на Rochas - 50 ml, не е тестер, пръснат веднъж за проба.Не можах да му свикна, много ми е странен.В допълнение подарявам Mandarine-Bassilic на Герлен, 75 ml,липсват 5-10 ml - купуван от Beauty zone, но май съм му загубила капачката Embarassed
Приемам всякакви предложения!

# 111
Здравейте,
разменям Absolu на Rochas - 50 ml, не е тестер, пръснат веднъж за проба.Не можах да му свикна, много ми е странен.В допълнение подарявам Mandarine-Bassilic на Герлен, 75 ml,липсват 5-10 ml - купуван от Beauty zone, но май съм му загубила капачката Embarassed
Писах ЛС Hug

# 112
Здравейте, каква е цената на Лайт блу?

# 113
T Girl на Tommy Hilfiger e обещан !!!

# 114
това се разменя все още,100мл с кутия пръскано за проба
все още се разменя също и този ,50мл няколко пъти е пръснато https://cdn.bg-mamma.com/RkWb/11eedc7e.jpg[/img]]

# 115
Разменям Today 30ml от  Avon,нов с кутийката,пръскан е 2-3 пъти...просто това не е моят аромат.Приемам всякакви предложения  Hug

# 116
  • Варна
Търся тези 2 парфюма:

Предпочитам неголеми количества и вариант за замяна.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 14:13 от moonlady71

# 117
Здравейте,

pisah na ls

# 118
Подариха ми 2 оригинални парфюма на Шанел - номер 5 и Коко Шанел , по 50 мл са.Ако някой има интерес нека да пише  Simple Smile
Разменени  Grinning

# 119
Здравейте,

Мацки, Герлена е обещан отделно!
Все пак остава за размяна Абсолю на Роша.

Общи условия

Активация на акаунт