® E-bay - тема 23

• 42 327
  • 767
  •   1
Отговори
# 75

# 76
Май съм професионално деформиран, ама на тази кака компютура е бая дъртичък. HP Vectra, max pentium 233 според мен ще има проблеми с ебей, особено в новия му варянт

# 77
# 78
Май съм професионално деформиран, ама на тази кака компютура е бая дъртичък. HP Vectra, max pentium 233 според мен ще има проблеми с ебей, особено в новия му варянт

Ай ся  Whistling Crossing Arms -гледай мартениците де  Wink

# 79
Joy Joy Joy

Честита Баба Марта,ибейковци!

Честита Баба Марта,Durango! Laughing

# 80

Ай ся  Whistling Crossing Arms -гледай мартениците де  Wink
срам ме е, да не кажете че съм я зяпнал в циците

# 81

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

На всички от сърце пожелавам здраве, любов и много късмет!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 04:08 от ndv

# 82
  • Sofia
Похвал, кой имаше подобен ? Върши ли работа ?
Аз имам същия Peace
ЧБМ Hug

# 83
  • някъде
Оф аз да ви помрънкам, от Емпресата ми казаха че имало писмо на мое име от пощата. Трябвало да се плати 48 паунда за доставката на някаква стока за да я освободят  Shocked е направо съм шашната. Нямам нищо тежко или скъпо, направо незнам каква е тая глупост. Сега почнах да пиша на продавачите да изследвам какво може да е. А няма кой да иде и да ги плати, то не че бих го направила де толкова пари, а чакам само парцалки за мен и бебето newsm45 и един кантар. Но всичко съм си платила, дали може да ми пуснат диспут или нещо да ме прецакат.
А на писмото не пише ли от кого е?
Когато си давала адреса на Емпреса,не си ли вписвала и името на Мариела?Ако си го вписвала като получател,мисля че тя ще може да получи информация за какво става въпрос.

# 84
  • Sofia
Момичета, Честита Баба Марта и от мен  Grinning

И между другото-кога се очаква да пристгне Емпресата в София

# 85
  • Magrathea
как да напиша на немски
"Сбогом, и благодаря за рибата"

Заповядай:
Macht’s gut, und danke für den Fisch

# 86
DANKE

чудя се дали моя чичо е чел пътеводител на галактическия стопаджия за да асилимира такъв фиидбек

# 87
И между другото-кога се очаква да пристгне Емпресата в София
Това написа Мариела ........

28 Февруари 2009.....momicheta kamiona trugna dnes i pratkite shte sa v bg nqkude kum 4-5.03 sledvashtia kurs shte e na 11.03 a po-sledvashtia na 25ti

# 88
  • На черешатааа
Здравейте момичета и момче. Може ли малко помощ- как търсите на английски покривка или шалте за  спалня? Благодаря предварително  bouquet

# 89
 Peace Токущо си платих една спечелена чанта от щатите,обаче за по-кратко ще мине през Лондон Crazy и Емпреса-че нямат доставка до тук-дано да пристигне до там преди 11-и ooooh!-така смятах и в немския да действам,но още не съм пробвала Thinking

Общи условия

Активация на акаунт