® E-bay - тема 23

• 42 346
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, ако някой от Варна иска да си поръча нещо може да ми пише!

# 91
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте здрави и засмени!

И сега един въпрос,разправям се с един диспут,но продавачът е дал някъв номер за проследяване,който нищо не ми говори- Global Priority Mail tracking # 011320091136573995675 . Има ли начин да се проследи от някъде тоя номер след като няма букви,а е само от цифри  и говори ли ви нещо Thinking ?!

# 92
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте здрави и засмени!

И сега един въпрос,разправям се с един диспут,но продавачът е дал някъв номер за проследяване,който нищо не ми говори- Global Priority Mail tracking # 011320091136573995675 . Има ли начин да се проследи от някъде тоя номер след като няма букви,а е само от цифри  и говори ли ви нещо Thinking ?!
http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm?from=global_hea … e=trackandconfirm

# 93
Благодаря ти,знам къде се проследява,но мисълта ми беше,че излиза, че това не е правилният номер.Явно трябва да има и някакви букви отзад и отпред на номера и това ми беше въпроса  Blush !

# 94
Благодаря ти,знам къде се проследява,но мисълта ми беше,че излиза, че това не е правилният номер.Явно трябва да има и някакви букви отзад и отпред на номера и това ми беше въпроса  Blush !
Попитай продавача  Peace

# 95
Честита баба Марта!
Искам да попитам какво означава RRP и къде ги пише всички съкращения и като пише доставка free това значи ли че трябва да се отиде на място да се вземе стоката или е безплатно до офиса на Емпреса? Благодаря.

# 96
Честита баба Марта!
Искам да попитам какво означава RRP и къде ги пише всички съкращения и като пише доставка free това значи ли че трябва да се отиде на място да се вземе стоката или е безплатно до офиса на Емпреса? Благодаря.

Pickup only-трябва да се  отиде на място да се вземе стоката

Free Р&Р - безплатна доставка

# 97
Честита баба Марта!

И RRP-цаната на стоката,нова. Peace
Сещам се VGC-много добро състояние.

# 98
Честита баба Марта!
Искам да попитам какво означава RRP и къде ги пише всички съкращения...
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и засмени@  bouquet Hug

RRP- Recommended Retail Price
Препоръчителната, реалната цена, ако си го купиш от магазина.
BNIB- Brand New In Box - Ново с кутия
BNWOB- Brand New Without Box- Ново без кутия
BNWT- Brand New With Tag- Ново с етикет
... Това се сещам за сега  Wink

# 99
  • София-Лагера
Ще ми напишете ли точния адрес на Емпресата в Англия.
Да не взема да объркам нещо  bouquet

# 100
.............................................

Мариела няколко пъти се опита да обясни,че не е безплатна доставка,а че се плаща в момента на получаването тази цена,която пише на пакета.
Няколко страници назад една мацка се оплаква че и искат 48 лири за подобна покупка Sick

Desi_2 :
твоето име
47 Thurd Avenue
Dagenham Essex RM10 9BE
United Kingdom

# 101
  • София-Лагера
Мерси,че туко що спечелих едни сандали на М60 и не ще да прати до България  bouquet

# 102

Мариела няколко пъти се опита да обясни,че не е безплатна доставка,а че се плаща в момента на получаването тази цена,която пише на пакета.

Многократна съм получавала пакети с фрии ПП и не съм плащала нищо  ooooh! ooooh!

# 103

Няколко страници назад една мацка се оплаква че и искат 48 лири за подобна покупка Sick
тва наистина ли е така?!?
много гадно!!!

# 104
Free P&P със сигурност е безплатна доставка, поне що се отнася до България. Всичко, което съм купила от Ибей и е било маркирано по този начин съм получила, след като съм платила само стойността на стоката и нищо повече. Не мога да знам какви точно са правилата в Англия, но според мен и там означава същото. А вариантът за плащане при доставка или нещо като наложения платеж тук, сигурно се маркира по подобен начин и оттук идва объркването.

Общи условия

Активация на акаунт