® E-bay - тема 23

• 42 328
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
Status: International Dispatch

Your item left the United States from ISC LOS ANGELES CA (USPS) at 10:49 PM on February 27, 2009.
Още един любим надпис
Няма да се хваля, защото ми направихте забележка, че не е редно да си показвам бельото

# 61
# 62
Има ли сума на стоката от ибей, над която се начислява мито в България?

# 63
не над стоката от ебей, а на стоката която идва извън Европейския съюз

# 64
Благодаря за бързия отговор!!

# 65
Оф аз да ви помрънкам, от Емпресата ми казаха че имало писмо на мое име от пощата. Трябвало да се плати 48 паунда за доставката на някаква стока за да я освободят  Shocked е направо съм шашната. Нямам нищо тежко или скъпо, направо незнам каква е тая глупост. Сега почнах да пиша на продавачите да изследвам какво може да е. А няма кой да иде и да ги плати, то не че бих го направила де толкова пари, а чакам само парцалки за мен и бебето newsm45 и един кантар. Но всичко съм си платила, дали може да ми пуснат диспут или нещо да ме прецакат.

# 66
Оф аз да ви помрънкам, от Емпресата ми казаха че имало писмо на мое име от пощата. Трябвало да се плати 48 паунда за доставката на някаква стока за да я освободят  Shocked е направо съм шашната. Нямам нищо тежко или скъпо, направо незнам каква е тая глупост. Сега почнах да пиша на продавачите да изследвам какво може да е. А няма кой да иде и да ги плати, то не че бих го направила де толкова пари, а чакам само парцалки за мен и бебето newsm45 и един кантар. Но всичко съм си платила, дали може да ми пуснат диспут или нещо да ме прецакат.
Щом не е нещо твое не го получаваш /плащаш/ и това е ..............

# 67
Ами то явно е на мое име, та би трябвало да е мое  newsm78

# 68
Ами то явно е на мое име, та би трябвало да е мое  newsm78
Ами плащай го тогава   Joy

# 69
  • на пистата
търся си ей такъв тип анцунг който се стеснява надолу,но намирам само мъжки Sadако знаете как да търся или сте срещали кажете.

# 70
Че как така? Ще ти искат пари за пратката, да не би да се е случвало на някого? При какви случаи могат да искат допълнително пари? Знае ли някой?

# 71

В миналата тема Мариела спомена нещо, че когато е  Free P&P, тогава било за сметка на получателя.  Thinking
Тогава бях убедена, че е някаква грешка, ама да не би пък да имат тази практика някои от продавачите?  newsm78 Уж безплатно, ама ... уж.  ooooh!
Дано е грешка.  Praynig Peace

# 72
  • varna

В миналата тема Мариела спомена нещо, че когато е  Free P&P, тогава било за сметка на получателя.  Thinking
Тогава бях убедена, че е някаква грешка, ама да не би пък да имат тази практика някои от продавачите?  newsm78 Уж безплатно, ама ... уж.  ooooh!
Дано е грешка.  Praynig Peace
да и аз така знам,че е за сметка на получателя.прегледай си пак покупките и виж дали на някоя има за доставка това указано.за орентир ще ти кажа че за килограм е около 3 лири доставката.значи пратката ти е 13-14кг нещо такова Peace

# 73
  • София
Че то и иначе доставката си е за сметка на получателя... не виждам смисъл да я крият каква е. Едва ли е това. newsm78

# 74
Че то и иначе доставката си е за сметка на получателя... не виждам смисъл да я крият каква е. Едва ли е това. newsm78

Да, логично е да е така.  Peace Ама луди всякакви  ooooh! hahaha Плащаш си на него стоката през ПП, пък после и доставката в пощата. Е може и да откажеш, но дали продавача би върнал парите  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт