Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 862
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
А и колко хора ще дадат по 50 ст.?
Според мен този вариант се ползва за нещо много популярно сред масите. Wink

# 271
Подкрепям изказаните мнения за СМС-ите. Компаниите взимамт минимум 1/3 от обявената стойност, а трябва да има много широка гласност и възможност за подкрепа. Извенете ме за скептицизма, но не мсиля, че ще има толкова много хора, които знаят за ГНМ и са готови да подкрепят начинанието. А и въпросът е колко средства са необходими и дали не е възможно с по-малко хора и преводи по сметка да се реши този въпрос Thinking

# 272
Аз съ6то бих се включила с превод.
Мога ли да преведа някои от слу4аите, които са описани в книгите за ГНМ или не е разре6ено?

# 273
Zdraveite i ot men,
Reshenieto za sobstvenia sait e strahotno i az mislia che shte ima uspeh ... a ideata na Christian e mnogo dobra spored men - moje naprimer da se napravi taka che hast ot informaziata da bade dostapna i bezplatna ,no ekstri niakakvi da badat plateni ili da se napravi mesechen, 3-mesechen  ili godishen abonament naprimer ... a i GNM moje barzo da stane populiarna i v BG - ima tolkova mnogo hora bolni ot seriozni zaboliavania kato prkinson ,mnojestvena skleroza , rak ,behterev i za koito takav vid informazia moje da bade izkliuchitelno polezna a dori i jivotospasiavashta ... taka che niakakva malka taksa edva li shte e takav goliam problem... razbira se tova e samo edno mnenie ot moia strana... mejdu drugoto dovechera shte ima interviu po holandskata TV s d-r Hamer.

# 274
Бихте ли ми обяснили по-подробно за нощното изпотяване?Знам,че това е обикновено в лечебната фаза,но винаги ли е така?Знам също,че един от симптомите,по които лекарите съдят за туберкулоза е въпросното нощно изпотяване.Ще ми е интересно да споделите повече Praynig

Ще се самоцитирам,но които сте по-запознати бихте ли ми отговорили на въпроса?Предварително благодаря!

# 275
Цитат
Бихте ли ми обяснили по-подробно за нощното изпотяване
Не знам дали едно нощно изпотяване има *подробност*...

За изпотяването при ТБЦ е описано то4но в ГНМ като краен продукт на ле4ебната фаза.

winnen
Идеята ти за сайта е много добра.Мисля,4е Др.Хамер няма да се сьгласи да се плаща за информацията,защото иска да има достьп до всеки,а не само до тези,които имат пари.
Бих те помолил да дадеш линк,когато мине интервюто защото аз не 4ета холандски и няма да разбера кзде то4но има инфо.
Благодаря ти Peace

# 276
имам въпрос за конюктивита. Синът ни има от вчера зачервени очички, първо дпсното, после лявото, като дясното като че ли е започнало да се оправя.А днес вечерта и дъщерята е така. Мислех, че съм разбрала какъв е конфликта при баткото (в събота си игра много с една кака, на 15 г. т.е. тя си игра много с него, и той после все питаше за нея), но след като и малката има от преди няколко часа зачервени очички и гурелчета, трябва да търся друг, или е възможно по-някъкв начин и тя да реагира на конфликтите на батко си?
И единствената промяна в ежедневието ни беше миналата събота и неделя, когато таткото го нямашр в къщи от петък обед до неделя следобед, видяха го преди да си легнат. Но това не е за първи път, т.е. синът ни знае къде е, с кого, и даже сме били заедно с таткото един път, именно за да знае.
И се чудех, колко време назад да търся конфликта???
Благодаря предварително !

За сайта, няма ли да е добре , ако се сложи информация за банкова сметка на самия сайт, и така всеки който иска, да може да помогне. А със  СМС-и не се ли ограничава кръгът на желаещите да помогнат, защото от чужбина няма как да се изпращат смс, трябва да е само абонат на БГ оператор (обикновенно за благотворителни смс-кампании седи текст гласящ, за оператори на Мтел, еди кой си номер, за оабонати на Глобул друг, на ВИвател трети номер, а за абонати от чужбина няма)

# 277
Christian toku shto gledah predavaneto ,no ne sam razbrala pravilno - tova ne beshe interviu s d-r Hamer a predavane za GNM , ami v obshti linii novinite ne sa nikak dobri ... niakakav ,koito ne e mnogo naiasno s istinskata sashtnost na GNM se opitva da savetva i lekuva hora bolni ot rak ,vodi seminari ... napravi mi vpechatlenie ,che toi ne e naiasno s niakoi sashtestveni polojenia kato naprimer vazpriatiata na otdelnia chovek i kak toi vazpriema dadena konflikta situazia ,ima niakoi tankosti koito prosto na nenabliudatelnia chovek moje da mu obiagnat ... vodeshe se debat mejdu vaprosnia lechitel i priznat onkolog ot standartnata medizina i mojesh da si predstavish kak privarjenizite na standartnata medizina samo tova i chakat ...

# 278
winnen
Моля те дай имената,ако си ги запомнила,и на двата участващи в предаването..коя телевизия,кой канал и в колко часа е било.
Много сьм ти благодарен  bouquet

Алекси,мисля,4е конфликта е таткото за дьщеря ти,за сина ти може и какичката да е.Периода на проява съвпада с раздялата с тази кака.
При вси4ки положения е решен и за двамата.. Peace
Права си за смс.Нямах представа как стоят нещата. Peace
Забравете идеята ми. Peace

# 279
  • София
  Моите също имаха за около седмица проблеми и с очичките, но си отшумяха. Не си спомням да са се разделяли с някой, но важното е че се реши конфликта.
  Само да споделя как се развиха нещата при нас. Не съм давала лекарства, малките са добре и от понеделник са на ясла, като тръгнаха с голямо желание, явно им беше омръзнало само вкъщи. Те така или иначе ходят на ясла само до обяд.
  Но проблема с Ваня си остана. Сливиците все още са уголемени, може би малко са се прибрали и нямат налепи, но определено са големи. А аз продължавам да не знам защо е така и какво да правя, притеснява ме че от това диша само през устата и нощем се чува как диша по трудно от сестра си.... Явно си има все още някакъв проблем. На няколко пъти сега когато и бяха уголемени ме питаха дали не са така по принцип. Сигурна съм че преди половин година не беше така, но пък след това бях забелязала по трудното дишане нощем, дори хъркаше леко, но не съм се сетила да погледна в гърлото и. Тоест проблема може да е вече доста отдавна. Дори да се сетя и помисля за нещо от тогава , не трябваше ли вече да го е разрешила конфликта? Промените от тогава са много, аз забременях, върнах се на работа, а те тръгнаха на ясла. Общо взето приключихме и с кърменето и то именно защото Ваня беше със запушено носле и вече не можеше да суче, защото нямаше как да диша е и от намаляването на кърмата заради новото бебче. Въпроса е че те на ясла обичат да ходят и със сигурност няма да ги спирам в момента. Бебето е ясно, скоро ще се и роди, аз ще съм си вкъщи, но незнам дали това ще помогне и какво друго мога да направя за спадането на сливиците и проблемите с дишането произтичащи от това?

# 280
Най новите новини от Хамер.
Поставен му е ултиматум до днес 31.Март 2009 да стане Министьр на Здравеопазването под рьководството на определени групировки.
В противен слу4ай е заплашен от Мосад сьс смьрт.
Др.Хамер е отказал и е готов да умре.

Писмото му е на вси4ки езици по сайтовете.
 Peace

# 281
  • Виена
Най новите новини от Хамер.
Поставен му е ултиматум до днес 31.Март 2009 да стане Министьр на Здравеопазването под рьководството на определени групировки.
В противен слу4ай е заплашен от Мосад сьс смьрт.
Др.Хамер е отказал и е готов да умре.

Писмото му е на вси4ки езици по сайтовете.
 Peace

Много пъти съм си мислила как ли ще се развие животът му, ако ГНМ се верифицира, ако конфликтът бъде решен. Дали ще може тялото му да понесе такава епилептична криза? Е, разни хора са избрали друг начин да се отърват от него... В какъв свят живеем само  ooooh!

# 282
Много отскоро чета преводите на ГНМ, когато имам време влизам и в темата. Да си призная, трудно схващам, но съм упорита и ще чета, докато има за четене, пък все нещо ще схвана  Rolling Eyes

Става въпрос за майка ми. В средата на март ми заяви, че (според нея  Shocked) има рак на шийката на матката. Отделно, доколкото знам, самата и матка е "слязла" много надолу, но това е от повече време, констатирано е от АГ, но нищо не е направила по въпроса. Та, след като тя реши, че има рак преди две седмици - отиде при личната лекарка да иска направление за изследвания, оная я отпрати с думите, че направленията за март са и свършили. Преди повече от седмица и разпечатах сборника с преведените статии...чете уж, но сякаш не намира това което "търси". Предполагам, че търси нещо от рода на споделени истории от излекувани с ГНМ пациенти...обяснявам и, че има хиляди такива, но не са на български, хората нямат време да ги превеждат и т.н.
Конфликта, за който и тя и аз се сетихме от раз, е станал преди няколко месеца. През октомври миналата година тя случайно разбра, че баща ми и изневерява, искам да отбележа и факта, че другата жена е по-възрастна и по-непривлекателна (да не бъда груба) от майка ми... Бяха разделени известно време, но се разбраха, сдобриха и сега са "неразлей вода" двамата.
Днес я заварих разплакана (ние работим в една сграда), отчаяна е: при личната щяла да ходи в петък за направление, че на изследвания, чак в понеделник... Направо настръхвам, какво може да се стане след тези изследвания и какви може да бъдат резултатите...
Не знам какво точно да и кажа, как да я успокоя... Днес, от отчаяние, реших даже да стрелям на посоки и да говоря работи, които въобще не са ми ясни. Казах и следните неща  Blush: Конфликта ти е решен, сега си в лечебната фаза, тя е най-трудната, пълната вяра в това, че ще се оправиш само може да ти помогне. А тя ми каза: "днес сутринта се събудих с цистит, боли ме и т.н. Трябва да отида на лекар, трябва да ме видят..." и плаче. Аз, моля ви се, и отговарям: ами откъде знаеш, че цистита не е точно лечебната фаза, до ден-два, ще имаме превода и ще видиш, че е така...
Общо взето не знам и аз какви ги говоря, исках да прочета наистина превода за рака на маточната шийка, да формулирам добре въпроса си, обаче се притесних много и затова пиша така, неподготвена.

P.S. Преди малко вдигна Т, какъв конфликт точно е решила, пак не ми е ясно ooooh!

# 283
Абсолютно си права в стрелянето на посоки!!!

Изпращам ти превода...

# 284
ненаатоа,не мога да ти пратя лс...
Ето виж думата.
http://www.embryology.ch/allemand/fplacenta/villosite06.html

Общи условия

Активация на акаунт