Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 833
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Maria.St , абсолютно си права - повечето теми са така, трябва да ги четеш, четеш и пак не е сигурно, че ще схванеш всичко, може би защото умишлено не се дават подробности...
Целта е да се осведомиш, но като няма в Бг специалисти, няма от къде да получим и подробности...
И моят мъж е с астигматизъм, но като не знам нищо за това и като не пише, как да му помогна??? Вече така свикнах с очилата му, че повече ми харесва така, отколкото без  Grinning

Все още не мога да си изясня всички тези неща.Вие сте вече доста запознати,аз откривам всичко едва сега,търся,осмислям....Предполагам с всички,които сега откриват ГНМ е така и дано не ви досаждам с въпросите си Rolling Eyes
Дано и в последствие и аз да мога да ви бъда полезна  Hug
Не досаждаш изобщо!!!
Трябва време да се смели и усвои информацията, за да може мозъкът ни да започне да мисли различно.... питай без да се притесняваш - всеки има своите чуденки!!!

# 316
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
За БЕМКИТЕ. Това сигурно е решен конфликт, но какъв е бил той или къде да го търсим?

За ТИКОВЕТЕ, на лице, с ръка и други. Мисля, че може би е шина, но не съм сигурна.

За ПИГМЕНТАЦИЯТА НА КОЖАТА. От старост ли е или не?

БЛАГОДАРЯ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 317
За панкреаса има ли нещо преведено?

На моя приятелка баща й има аденокарцином на панкреаса. Но както ми го обяснява тя, ракът не е на самия панкреас, а на съединителната тъкан между органите в стомаха. Туморът е обгърнал тялото на панкреаса от едната страна, не е ясно дали е "проникнал" и вътре. Това на мен ми звучи като вид капсуловане на тумора при липса на съответните микроорганизми, които да го разградят. На прав път ли съм в разсъжденията си? Ако е така, то това е фаза на излекуване, но как се очаква да приключи тя? На какво се дължат болките? Човекът е "отворен" и "затворен" като безнадежден, което май е по-добре - поне са се отказали да го "лекуват".

# 318
Здравейте,

пиша за да ви помоля за помощ за моя казус.
Сина ми получи колело за третия си рожден ден(нещо,което отдавна иска).Всичко беше ок първите няколко дни,но веднъж като се разхождали с татко му той паднал.От тогава проплаква непрекъснато и насън и през деня,че ще падне.Дори,когато е седнал на гърнето примерно или просто върви из стаята.През деня е целия настръхнал и се оплаква,че му е студено(активна фаза,според моите познания) и веднага като заспи целия се изчервява и вдига Т.Колкото и да се радвам на тази Т като го видя тресящ се през деня  се тревожа.Носа му също,не спира да тече,но това си е така вече няколко седмици.Всичко това продължава 3,4 дни.
Не съм сигурна,че разпознавам правилно конфликта,но от наблюденията ми,това са  изводите.
Как да процедирам според вас?

# 319
Andrea$, за панкреаса конкретно не е превеждано. Споменава се междудругото при законите (по-специално в третия).
Това "карцином на панкреаса" официалната диагноза ли е, защото не съвпада с твоите и на приятелката ти обяснения?..
Принципно стомаха (без малката извивка) и панкреаса, произлизат от ендодермата и образуват аденокарциноми. Съответно и конфликтите са от вида "не мога да усвоя или смеля залъка". По време на активната фаза се образува туморът и при разрешаване на конфликта спира да нараства. През лечебната фаза се разгражда, ако има съответните микроби или се капсулова, без повече да се развива. Би могъл да се оперира, т.е. да се изреже, ако пречи механично или запушва нещо.
Предполагам, че ако биха били налични микробите, човекът щеше да се чувства зле, докато се разгражда тумора, но при положение, че е капсулован, не би трябвало да има други проблеми...
Проблемът в случая е, че той знае че има рак и, че е безнадежден случай, така да се каже, което би провокирало рак на белите дробове. Затова е добре да се запознае той с ГНМ и да не се притеснява, защото усложненията биха се появили от притеснението!

Трябва да имаш материалите, които са превеждани - дайте му ги да чете!

# 320
jkaterina ,  както се казва "най-добрият начин да преодолееш едно нещо е като минеш през него"... Аз бих говорила с детето ми, да му дам възможност да си изплаче проблема и ако може то да каже как да постъпим от тук нататък. Важното е да не мисли с неприязън за тази случка, а да се сеща спокойно за преживяното. Вслушай се в майчиния си инстинкт и той ще ти подскаже какво да направиш!
Бихте могли да скриете колелото за известно време, за да не го вижда или пък да застанете пред него и да си поговорите - зависи от самото дете...

# 321
jkaterina ,  както се казва "най-добрият начин да преодолееш едно нещо е като минеш през него"... Аз бих говорила с детето ми, да му дам възможност да си изплаче проблема и ако може то да каже как да постъпим от тук нататък. Важното е да не мисли с неприязън за тази случка, а да се сеща спокойно за преживяното. Вслушай се в майчиния си инстинкт и той ще ти подскаже какво да направиш!
Бихте могли да скриете колелото за известно време, за да не го вижда или пък да застанете пред него и да си поговорите - зависи от самото дете...

Благодаря.
Всъщност той е карал колело няколко пъти след случката...Днес става все по-зле,но не знам дали това зле е на добре.Цял ден спи,нищо не е ял,само пие водичка.Определено има Т,но казва,че му е студено.Устничките му чак са сухи.Според мен си е доста уплашен.
И аз си мислех да скрия колелото,но пък мястото на инцидента е точно пред къщата,в която живеем;мисля си че лесно може да се спомни.
Пак благодаря

# 322
Lolita007 много , много благодаря!   bouquetОпитах с няколко автоматични преводача, но половината текст си беше на несмки (предполагам специалните термини) , и нищо не разбрах.

За очите и кривеогледството и мен живо ме интересува. Но още не съм наясно къде да тръся конфликта, както и че синът ми няма тонча диагноза ( на преглед при специалист сме след 20 дена). За сега стрелям в 3 посоки, но и не знам как да решим конфликта, ако е някой от тези, които си мисля - или е пренатален, защото виждам криво оченце от първите снимки (май трябва да се вгледам по-добре) иЛи е от раждането. Или е след една операция от херния на 5 м. Дали има някъде повече информация (преведената статия съм я прочела), може и на английски???

# 323
Безценен сайт пьлен с много графики,добре направени анимации и картинки.Добро описание на мозька с точните места на конфликтите.Пьлен с примери за конфликти.
За сьжаление е на немски. Flutter
Вьпреки това,много от картинките са ясни без обясненията.Който иска може да си ги отпечати с принтер.

http://www.neuemediz.in/hh.htm

# 324
Christian, благодаря за линка.  Hug
С някаква умисъл ли казва6 да се принтира?

# 325
Мани4ен и депресивен

Moже ли някой да даде пример или кратко обяснение?
4ета за тези състояния, но не6то се обърквам, понеже не са ми много ясни. Embarassed

И о6те едно питане имам. Винаги ли когато една жена взема противоза4атъ4ни възприема първия си териториален конфликт по мъжки?

# 326

Кристиян, сайта е невероятен!!!!............................... Защо да му се не види е на немски  #Cussing out
Няма ли нещо подобно на английски??? Praynig

Ние не може ли да направим нещо подобно на нашия сайт? newsm78

# 327
Аз отново се включвам с въпроси  Blush
За „алергиите” – разбрах,че е програма в следствие на шини,на които попадаме.Но в моя случай къде да ги търся точно и мога ли да ги избегна?При раждането на дъщеря ми,което беше чрез планирано секцио направих алергичен шок  към упойката - по оскъдните обяснения на акушерката.А по описание на другите майчета съм колабилара – аз нямам спомен. Помня само,че не можех да дишам - не ми стигаше въздух и до там - губи ми се.При което са ми вляли банка Урбазон.Исках да си прегледам досието,за да разбера каква е била упойката към която съм реагирала,за да знам при следващо раждане,но естествено не го получих.В епикризата ми нищо не беше споменато.Сега се замислям към къде да се насоча в „търсенето”.Кое може да е шината/те?

Както и по какъв начин се обясняват "родилните петна"?Дъщеря ми се роди с 3 такива - на вратлето/обясниха ми,че е от пъпната връв/,на левия клепач и на интимните части.Лекарката й ми каза,че с времето ще изчезнат,но за сега не само не са,но и понякога се зачервяват много./скоро не са,но при следващо зачервяване ще обърна внимание на ситуацията/

Колкото до варицелата само искам да споделя,че това беше първото ,което ме убеди в правотата на ГНМ.Когато дъщеря ми тръгна на ясла групата им беше под карантина Варицела.Признавам,че много се притеснявах в него момент,въпреки,че всички ми казваха,че е по - добре да я изкара сега.....но тя така и не се „зарази”.Сега правя връзката – едната сестра беше излязла в отпуск и имаше заместничка,която реално пое дъщеря ми.Тоест малката няма как да е приела раздялата с лелката и да се зарази.Е,можеше и да реагира на раздялата си с мен,но пък явно е избегнала този конфликт,тъй като ние много й обяснявахме преди да я заведем и тя тръгна с огромно желание.В момента групата е със скарлатина,но признавам,че ми е много по – спокойно след прочетеното.Благодаря ви!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 10:02 от маме

# 328
Къде повече за синузита. Много съм зле.

# 329
Къде повече за синузита. Много съм зле.

Синузит = "миризма, която не понасям". Може да се приеме и в преносен смисъл, разбира се. Аз си го разтълкувах като "надушвам нещо гнило"...предполагам, има доста вариации.

Това е всичко писано за синузита в трите теми...
В един въпрос от миналата тема една мама описваше гостуването на свекърва си, която тя не понасяла и как след като свекървата си отишла на нея ѝ се появили куп неща... Когато сложила ароматизатор в тоалетната, тази миризма й напомняла за свекървата и скоро била диагностицирана с гноен синузит.

Имам една приятелка, която постоянно има хрема и като ме попита от какво може да е и отговорих "от нещо, което ти мирише". Тя се сепна и каза: "Не може да бъде! Хазяйката готви всеки ден и като й помириша ароматите ми се повдига..."

Аз страдах от хроничен синузит - всяка зима носът ми се запушваше и не минаваше без пункция. Докато един ден се смилиха лекарите над мен (бях в 5-6 клас) и ми сложиха някакво лекарство в носа и оттогава  носът ми почти не се запушва. Но пък аз мразя студа, което пък е предпоставка за хрема.

Дано да се ориентираш къде да търсиш проблема!

Общи условия

Активация на акаунт