Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 736
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Тези докемунти потвърждават, че ГНМ работи и е точна - посочват наблюденията на клинични случаи. Интереснето е не само в текста, но и на кого са бланките на тези писма!!

# 361
предположих, че за това иде реч, но може ли малко по-подробно?  bouquet

# 362
Верификации на ГНМ.Писмените потвьрждения на официални документи могат да се видят лично при Пилхар или при Хамер.Има ги и в клиниките тук и в Германия и Испания.В Италия има най много практикуващи ГНМ лекари.В националните библиотеки в ЕС има всички трудове на Хамер.
За сьжаление не мога да ги преведа всичките.

# 363
# 364
  • Виена
Моля още веднъж линк към търсачката на Пилхар. Нещо не мога да го намеря в момента...
Не ми се пише в новопридобитата тема на форума, посветена на д-р Хамер, защото ще ми е досадно непрекъснато да ми излиза в списъка нещо, което не представлява никакъв интерес за мене. Но не мога да се въздържа и затова тук ще споделя мнението си, че само един камък им липсва там, за да могат да си съскат наволя... Влечуги разни... Повдига ми се от змии с претенции за човечност  Sick

# 365
  • София - Варна - Бургас
nenaatoa, дано момчето ти скоро се оправи и не се налагат мазила и доктори.

Аз също искам да споделя моя проблем. Сина ми вече няколко пъти(не поредни) има кръв по дупето и на върха на акото.
Не се оплаква от  болка, но в никакъв случай не мога да го приема за нормално.

Опитваме се да се храним с достатъчно плодове и зеленчуци, още суче
Проблемите за които се сещам са,това че стои твърде дълго на гърнето и може би не пие достатъчно вода.

На някой случвало ли се е нещо подобно?

Здравей Катерина!

Какъв е цвета на кръвта - светла, алена или тъмна?

# 366
Моля още веднъж линк към търсачката на Пилхар. Нещо не мога да го намеря в момента...

http://www.pilhar.com/Service/service.htm 

# 367
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Christian, знаеш ли нещо за курсове по ГНМ в Австрия? Щяло да има такъв курс за обучение по ГНМ в Австрия. Струва към 600евро в най-скъпия им курорт. Моята хомеопатка ще ходи, та питам за нея да не би да е нещо друго!

Благодаря!   bouquet

Какво е развитието по сайта? Има ли нужда от пари или нещо друго? Peace

# 368
Цитат
Christian, знаеш ли нещо за курсове по ГНМ в Австрия? Щяло да има такъв курс за обучение по ГНМ в Австрия. Струва към 600евро в най-скъпия им курорт. Моята хомеопатка ще ходи, та питам за нея да не би да е нещо друго!

Да,курса е 7 дни в Bad Ischl през август.
Може ли на лични да ми пишеш коя е твоята хомеопатка...

# 369
Цитат

Да,курса е 7 дни в Bad Ischl през август.
Може ли на лични да ми пишеш коя е твоята хомеопатка...

600 eвро е само участието в четирите модула. Отделно се заплаща престоя.
Ето какво ми пратиха на мейла при записването за семинара:
Thank you for your registration for GNM MEGA Seminar ONE to FOUR

DATE: AUGUST 22 – AUGUST 30, 2009

For travel information, see below. – The decision, at what venue the seminar is going to be held, will depend on the final number of seminar participants. I have made conference room reservations at a couple of hotels in the center of the city. You will be advised of the exact location at the beginning of August, after registration is closed.

SEMINAR INFORMATION

Seminar Time: 9:30 am – 5:30 pm each day (lunch break 12:00 – 12:30)

Schedule:

August 22: GNM ONE           August 27: GNM THREE
August 23: GNM ONE    August 28: GNM THREE
August 24: GNM TWO    August 29: GNM FOUR
August 25: GNM TWO    August 30: GNM FOUR
August 26 OFF

GNM Seminar content: http://germannewmedicine.com/documents/seminarcontent.html

At the seminar you will receive detailed handouts and a “Certificate of Participation”.

Seminar Costs: GNM MEGA Seminar ONE – FOUR: Є 600.00 (including applicable taxes).

I deeply appreciate the faith that GNM students demonstrate by taking the GNM seminars at this time - despite the world's present economic gloom. To do my part of helping in an unhealthy economic climate, I am willing to offer a "couples" discount of Euro $100.00, bringing a couple's combined GNM Seminar participation down to Є $1,100.00.

# 370
Бад Ишл е скьп курорт,но не това е проблема,а че е мальк.Няма много избор на хотели.Но в околността има колкото искате за по 20 евро на вечер.

# 371
Da , zenite i v Holandia sa dolu - gore sashtite ,dnevnite seminari sa okolo 75 evro i seminara e sprodaljitelnost okolo 3 chasa (za nezapoznatite s GNM ) , neshto kato vavedenie i obshta informazia

# 372
Chgristian ,skoro ti biah izpratila edin link s edno predavane po holandskata TV otnosno GNM ,v samoto predavane niakakav maj na ime Gilbert Jakubczyk razkazva kak saprugata mu bila pochinala ot rak na gardata ,poneje ne pojelala da se lekuva navreme sas standartni metodi ,a samo chres GNM ... sega ima oproverjenie ,maikata i priatelite na tazi jena izprashtat "otvoreno pismo ", v koeto razkazvat savsem drugi neshta i se okazva che zialata istoria e propaganda na nemskata TV ( a pismoto go ima  na nemski i moje da se svali ot internet za jelaeshtite da go prochetat)... sashto taka ima i video interviu s  Prof. Jozef Miklosko ot  Trnava universiteta i Dr. Hamer... izprashtam link :
http://www.gnm-nl.be/index.php?option=com_content&view=artic … den&Itemid=99

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 17:29 от Tatti

# 373
nenaatoa, дано момчето ти скоро се оправи и не се налагат мазила и доктори.

Аз също искам да споделя моя проблем. Сина ми вече няколко пъти(не поредни) има кръв по дупето и на върха на акото.
Не се оплаква от  болка, но в никакъв случай не мога да го приема за нормално.

Опитваме се да се храним с достатъчно плодове и зеленчуци, още суче
Проблемите за които се сещам са,това че стои твърде дълго на гърнето и може би не пие достатъчно вода.

На някой случвало ли се е нещо подобно?

Здравей Катерина!

Какъв е цвета на кръвта - светла, алена или тъмна?

Благодаря за включването Александър  Hug
Кръвта е светла според мен. Защо,какво имаш предвид?

# 374
  • София - Варна - Бургас
  Щом е светла, това е по-добрият вариант, въпреки че и при двата трябва да вземете мерки.
  Една от възможните причини е фисура на ануса.

Общи условия

Активация на акаунт