Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 765
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
nenaatoa, дано момчето ти скоро се оправи и не се налагат мазила и доктори.

Аз също искам да споделя моя проблем. Сина ми вече няколко пъти(не поредни) има кръв по дупето и на върха на акото.
Не се оплаква от  болка, но в никакъв случай не мога да го приема за нормално.

Опитваме се да се храним с достатъчно плодове и зеленчуци, още суче
Проблемите за които се сещам са,това че стои твърде дълго на гърнето и може би не пие достатъчно вода.

На някой случвало ли се е нещо подобно?

# 346
Рядко се включвам, но чета темата и намирам много отговори тук.   bouquet

Синът ми е на 9 месеца и за пръв път миналата неделя даде признаци на разболяване. Започна с лека хрема и кашлица и аз бях малко нехайна - отдадох го на излизането на няколко зъба едновременно. До четвъртък тази седмица нещата бяха само на сополи и кашлица, без никакви интервенции от моя страна, след което в четвъртък през нощта вдигна Т, получи разстройство и започна да повръща.

В петък отидохме на хомеопат, привечер Т спадна и детето стана по-жизнено, но разстройство и повръщане има и до днес  Confused Оставила съм го само на кърма тези дни, за да се успокои стомахът.
За какъв конфликт става дума в случая? За какво да мисля?

# 347
jkaterina, може да има някое малко хемороидче. Понякога става при децата, особено ако се напъват повече като акат или пък ако е акал много твърдо, да му се е разранило дупето. Давай му повече целулозни храни и плодове и зеленчуци, които да държат изпражненията по-меки.

nenaatoa, може да е реакция към кашуто и бадемите. Детето яло ли е досега? А и като си ги комбинирала, може да са му дошли вповече, всичките са доста белтъчни. Също така за да се съхраняват по-дълго слагат на някои ядки отгоре разни препарати, може и към тях да е реакцията. Купувай по-добре сурови и ги измивай за детето. Соеви неща ял ли е други, понякога има реакция и към тях... По принцип, ако си го насилила да яде нещо от изброените, може да е конфлинкт на отрицание към въпросната храна. Изписвали са ми калций за туширане на такива проблеми.

# 348
nenaatoa, и аз като M_Nik мисля, че е от комбинацията на храните - много белтъчини, а и ядките са тежка храна. Отделно от всичко, ако се ядат, е добре, но в комбинация натежават. Реакцията се тушира с калций - имаше един Сандостен калций (не знам дали още го произвеждат). Мажи очичките с пакетче чай от лайка.

# 349
nenaatoa, и аз като M_Nik мисля, че е от комбинацията на храните - много белтъчини, а и ядките са тежка храна. Отделно от всичко, ако се ядат, е добре, но в комбинация натежават. Реакцията се тушира с калций - имаше един Сандостен калций (не знам дали още го произвеждат). Мажи очичките с пакетче чай от лайка.

От всичко е ял и преди, но количеството не беше много. По принцип не мога да го накарам да яде каквото и да е. Оставям го той да си избере, каквото и колкото иска.
Благодаря за съветите! Вече е малко по-добре...

# 350
http://www.pilhar.com/News/news.htm

С гугъла успях да преведа, че д-р Хамер моли за пожертвования, но нищо повече не разбирам... Някой ще каже ли?

Междувременно да питам, има ли тук някой, при когото е протекло рекалциране на клатещ се зъб - дясна страна, горе, кучешки. Ако има, моля за ориентировъчен срок, при който се калцира зъбът  Hug

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 21:22 от eldivine

# 351
eldivine, точно за клатещ се зъб не мога да ти кажа, но на мен ми се затвори кариес преди години, за съжалание не знам за колко време стана това...

приятели, имам нужда от помощ - вчера си получих резултатите от стерилната урина (пускам си всеки месец) и са изолирани ентерококи (enterococcus faecium). Естествено - ще ме лекуват с антибиотик, аз, разбира се, не искам...
Прочетох превода за бъбреците, но не намерих да се споменава за бактерията.
Конфликтите иначе си ги открих, но въз основа на прочетеното (страх от хоспитализация, изолация, дистанцираност от дома - неща, които вече преживях, но си остана страхът от това, че може да влезна в болница по неприятни причини...).

# 352
Не видях да моли за пожертвования на сайта...
Кьде то4но го 4ете...

Излязла е таблицата за зьбите.45 евро е.Може да се порьча в ибей от jogirei или на сайта на Пилхар.
Мисля,4е засега е само на немски,но ще се преведе и на англ.предполагам.

Neue Zeit Buchversand предлага и някои от книгите на Хамер на англ и на италиански език.В ибей е под името jogirei.

http://neue-zeit-verlag.com/neue-medizin-hamer-buecher-dvds-29.h … bf3b79fd783e79418

Цитат
пускам си всеки месец) и са изолирани ентерококи (enterococcus faecium
Защо пускаш урина всеки месец...постоянното *бьркане* колкото и стерилно да се работи,може да доведе и до замьрсяване..

# 353
Пускам всеки месец пакет ПКК + урина, от 6 месец вече само урина. Но в нея ми излизат все много левкоцити, епителни клетки и други такива, въпреки че спазвам хигиенните изисквания и тогава ме карат да пускам стерилна, да се види има ли проблем действително.
Иначе, счита се че бременните са предразположени към бъбречни инфекции, затова се следят изкъсо ooooh!

# 354
Крис, точно тук както съм дала линка http://www.pilhar.com/News/news.htm под снимката на Хамер тече следният текст: Dr. Hamer bittet um Spenden!

Стеф, благодаря ти  Simple Smile

# 355
Кристиан, по-надолу питах за непоносимост към глутен при детенце, като хранителна алергия. Според теб, на какъв конфлинкт би било отговор? Благодаря! bouquet Този език не го владея иначе бих попрочела сама, но е и доста специфично.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 17:56 от M_Nik

# 356
eldivine
Dr.Hamer моли за дарения. Предполагам имаш това писмо http://www.pilhar.com/Hamer/Korrespo/2008/20080601_Hamer_SpendenSponsoren.htm предвид.
На кратко казано става въпрос за дарения, които ще бъдат употребени за отпечатването на нови книги и табели.

M_Nik, не съм Кристиян, но ще се опитам да ти отговоря. Ако греша ме поправете.

Алергиите (в ГНМ наречени шини или следи), независимо дали са хранителни или някакви други, са обстоятелствата (миризми, вкусове, шумове, усещания, предмети или живи същества,  цветове и т.н.), които мозъкът е възприел в момента когато се е получил конфликта [DHS]. Не е възможно по даден вид "алергия" да се съди какъв е бил конфликта.

# 357

Всичко е черно на бяло.Само глупците не биха го видяли.

Не може да се спре това,което е станало вече.Вьпрос на време е да пробие.

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 22:44 от Christian

# 358
Крис, какви са тези документи? Нищо не отбирам от то език Embarassed

# 359
Крис, какви са тези документи? Нищо не отбирам от то език Embarassed

Аз също, може ли някой да каже горе долу за какво е?

Общи условия

Активация на акаунт