Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 722
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
   Аз честно и сериозно си казвам, че за нищо не бих се доверила на сегашната разпространена медицина
и отдавна съм на това мнение. Това, което съм научила, изучавайки природните закони, както са
формулирани от д-р Хамер, стана водещо знание при разбиранията ми за живота въобще (нещо, което
доведе до облекчението, че не съм ненормална, нямайки вяра на университетската медицина). Проумееш
ли го веднъж, връщане назад няма, но ти става по-трудно да живееш, срещайки неразбиране. За рака бих
се доверила на ГНМ и като помощни методи има много възможности, които просто водят до едно успокояване
и вътрешно равновесие, но ако си опознал биологичните закони преди да стигнеш до рака, то много по-лесно
ще приемеш всичко, свързано с него и няма да ти мине дори през ума да се подлагаш на медикаментозни
лечения. "Информирайте се, докато сте здрави!" Wink

# 391
  • София
И винаги ще живееш с мисълта за рака и опознаване на биологичните закони, за да не стигнеш до него?
Ами скъпи мои, изключвайки конфликтите, върху които д-р Хамер разсъждава случайно да сте чували, че рака е грешка в ДНК ?
Или това не е важно, просто не представлява интерес  в разсъжденията на вашия д-р.

# 392
   Не, напротив, точно обратното е. За това твърдение някои даже сме и учили и поради тази
причина ще си скрием  някъде дипломите и ще живеем безметежно с мисълта за идеален свят.
   Някой превеждал ли е за Тинитус (шум в ушите) или да го захващам, че в последните дни го
четох няколко пъти и го знам наизуст?

# 393
  • София
Ами скрийте си дипломите, щом трябва  Peace
Въжможно е да имаш тази диагноза вече.
Извинявай, ако съм те наранила!

# 394
Какви ли не теории има са рака от 50 години насам.Ако по4нем да им вярваме до никьде няма да стигнем.Природата не гре6и.Каzал го е и Гьоте.
Аz сьм се лекувала от тежки болести по ГНМ вклю4ително и рак.Но вярно,докато намеря специалиста,който ми помогна докато Др.Хамер не може6е бях иzпаднала в паника,което ми предиzвика друго zаболяване,което овладях 4ак,когато привьр6их с пьрвият проблем.Сега имам о6те проблеми от друго естество,но рака си отиде.

# 395
  • София
И как си отиде рака?
И кога си отиде ?
Ще задавам много въпроси...

# 396
Отиде си сам.Пьрво сьбрах достать4но раzли4ни диагноzи и с тях и няколко скенера zапо4нах да тьрся.
Как то4но,ами дьльг процес бе6е.Цяла година продьлжи.

# 397
Хули, други неща сме учили за рака, не че е грешка в ДНК-то... И точно това е най-трудното - когато си учил нещо, интересувал си се, търсил си информация, повтарял си го с години и в един момент трябва да забравиш всичко това и да се довериш там на някакъв доктор, дето неясно как е достигнал до едни принципи... Да се върнем на рака - случайно пък да си чувала, че раковите клетки се образуват, когато до нормалните клетки не достига кислород и те започват да си го набавят чрез ферментация??

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 00:07 от stelt77

# 398
Здравейте!Някой е споменал, че в Италия има най много лекари, които се занимават с ГНМ. Бихте ли изписали в кои клиники и кои са лекарите. Спешно!

# 399
Цитат
Здравейте!Някой е споменал, че в Италия има най много лекари, които се занимават с ГНМ. Бихте ли изписали в кои клиники и кои са лекарите. Спешно!
И кое е спешното....интригант ли си... ooooh!

# 400
Вижте в сайта на АЛБА.Там 6те ви кажат при кого да идете.

# 401
  • София
Цитат
И кое е спешното....интригант ли си... ooooh!
Защо търсим интрига?
Питат и може би трябва да отговорим ?

# 402
КРИШАНА, може да попитате и в тази иначе безполезна тема - поне някаква файда да има от нея... Също и в италиянската тема...

# 403
  • София
Като за нов потребител, препратката беше меко казано подигравка.
Нали сме за това. Да дадем пътепоказател  newsm78
И италиянската се пише - италианската   chef

# 404
Хули, ти като по-стар потребител дай точна информация... Аз направих каквото можах, сега е твой ред...    Wink 

Общи условия

Активация на акаунт