Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 729
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Хули, ти като по-стар потребител дай точна информация... Аз направих каквото можах, сега е твой ред...    Wink 

С тази разлика, че Хули пише в тази тема не за да се запознае с ГНМ, а да ни натрие носовете и да ни докаже колко сме глупави, след като не следваме утъпканите пътища на стандартната медицина... Whistling
Освен това поисканата спешна информация от новорегистриран потребител.. и то точно в този момент, очевидно говори за нова провокация, освен ако наистина не е случайност (чисто статистически много малко възможна).

# 406
[НО със сигурност при такава диагноза първо бих "изяла" всички принципи и ГНМ статии и бих се обърнала към хомеопат... Това на прима виста...
Аз съм чувала ,че хомеопатията Не лекува рак.

# 407
[НО със сигурност при такава диагноза първо бих "изяла" всички принципи и ГНМ статии и бих се обърнала към хомеопат... Това на прима виста...

Благодаря ти, че сподели.
Значи е време да прочетеш.
"Аз съм чувала" не означава, че е истина.

# 408

А пък съм виждала как хомеопатията помага...на мои познати.

# 409

Благодаря ти, че сподели.
Значи е време да прочетеш.
"Аз съм чувала" не означава, че е истина.
Наистина е време да прочета ,защото  го чух от известен софийски хомеопат.От две години лекувам децата с хомеопатия и загова попаднах и на ГНМ .

# 410
   Не би ме наранило нищо казано от непознат, уравновесена съм. Wink
   Смятам, че наскоро преживях развръзката на конфликт и ако се бях
притеснявала преди нея и бях ходила на скенер примерно, вероятно
сега щях да съм много болна, а не здрава и щастлива. Всичко е описано
в наскоро публикувания превод за рак на матката.

# 411
  • И аз не знам къде...
Здравейта и от мен,
От съвсем скоро ви чета, но не смогвам да прочета всичко написано  Blush!
Дали е възможно някъде да прочета какъв конфликт какво отключва? Може би просто аз не намирам точните места  newsm78, а нямам толкова време да изчета всички теми! Старая се, ама не успявам за сега! Може и на ЛС.
За момента въпроса ми е за болно гърло и цистит, че от много време имам такива проблеми!

# 412
Наистина е време да прочета ,защото  го чух от известен софийски хомеопат.От две години лекувам децата с хомеопатия и загова попаднах и на ГНМ .
Ракът е реакция, естествен отговор на организма, и както стана ясно - начин той да се справи с болестта, с нарушаването на общия баланс в системата. Това можеш да го срещнеш както в ГНМ, така и в хомеопатията, и в другите холистични методи. На въпроса дали пациента ще оцелее и до каква степен са обратими реакциите - няма еднозначен отговор. Може да се прогнозира всеки отделен случай, но да се правят обобщения е абсурдно.  Както написах и в другата тема - дори без да се лекува човек, спонтанни ремисии са възможни и описани от времето, преди да започнат да се прилагат терапиите на стандартната медицина. Масово се разпространява, че те са, които "лекуват", но доколко е вярно - всеки има право да се информира и да прецени. Peace

# 413

Има ли някой от тук пишещите, който би се доверил изключително и само на ГНМ в случай, че е с диагноза рак?
Моля за честни отговори !
Честно ДА!!!
Особено за диагноза рак!!!

Цитат
Ами скъпи мои, изключвайки конфликтите, върху които д-р Хамер разсъждава случайно да сте чували, че рака е грешка в ДНК ?
Или това не е важно, просто не представлява интерес  в разсъжденията на вашия д-р.
Не знам защо всичко в днешната медицина (или почти всичко) все се обяснява с "генетични" причини??? ...... или по-точно знам - защото иначе не могат да измислят нищо друго.....

Цитат
И винаги ще живееш с мисълта за рака и опознаване на биологичните закони, за да не стигнеш до него?
Веднъж щом опознаеш биологичните закони, ще спреш да мислиш за рака и за други сериозни и тежки болести. Peace

# 414
Здравейте! Съжалявам, че се вкючвам чак сега с малко разяснения, но от сутринта като почнах едно миене, па миене, па......., ама така сте ме окъкали, че....Шегувам се, разбира се. Имах доста работа.Обяснения: 1. Живея в Италия и просто не ме интересува дали в Аржентина някой се занимава с ГНМ.Реших, че щом има доста такива лекари в Италия, все ще има някой и в моя район.2.Спешно! значи с-п-е-ш-н-о!, т.е. надявах се до 2,3 дни да осъществи поне тел. връзка с такъв специалист.      Когато човек няма време, или възможност да проучи нещо, а се интересува, е най добре да се обърне към специалист, т.е. към човек,който с това си изкарва хляба. Като за всяко нещо. Не може да сме спец. по всичко.Толкоз.Заб. От препратките, които ми даватеразбрах, че ГНМ някъде е нелегална, някъде май не е, но нищо конкретно за Италия.Доколкото разбирам, вие сте застъпници на ГНМ, или греша?Аз не съм в нито един отбор засега,защото обикновено не изказвам мнение за неща, които не познавам.Съжалявам за дългото писане, ама краткотоявно не свърши работа.

# 415
Ami az biah ot rakovo bolnite - rak na gardata s estrogen i progesteron chuvstvitelni rezeptori(i razseiki v limfnite vazli)... do niakade polzvah chast ot metodite na standartnata medizina - pravih himioterapia v po-lek variant... beshe mi predlojena lache terapia i hormonalna za 5 god... otkazah kategorichno... na vsichko otgore si vazstanovih iaichnikovata funkzia i mesechnia zikal samo s alternativni metodi ...i se chuvstvam dobre ,rabotia i sportuvam ... koi e kazal che prichinata za raka e greshka v DNK ??? Spored men vseki chovek tribva da ima pravo na izbor i sam da prezeni kakav metod e nai-podhodiasht v negovia sluchai...

# 416
  • София
winnen, а оперирана ли си, не разбрах и кога са те диагностицирали ?

# 417
da operazia i posle himioterapia , diagnostizirana sam dekemvri 2007

# 418
P.S. Prodaljavam samo s netradizionni metodi da rabotia , hodia edinstveno na kontrolni pregledi na 3 meseza i tova e ...zabravih sashto da spomena ,che az sam lekuvana v Holandia...

# 419
Huli pisah ti na lichni... molia moderator da iztrie postingite mi ,zashtoto ne sa po temata

Общи условия

Активация на акаунт