Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 759
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Christian,a bi li kazal s dve dumi kakvo pishe v presata ,zashtoto dokolkoto vidiah mai e na shvedski teksta ...

# 481
nenaatoa, не знам как вече да ти благодаря нетривиално   bouquet

Малко, обаче, не мога да се ориентирам в тези симпатикотонични и ваготонични лекарства.

# 482
Уинен,Не сьм го превел още.Чакам на готово Embarassed
Забравих да ти благодаря още преди за ценните линкове,които даде  bouquet

Грейс,казвай кое не е ясно за лекарствата...

# 483

Грейс,казвай кое не е ясно за лекарствата...

Ами, кои точно са им симпатикотоничните качества?
Примерно - при силно главоболие какво правим? Само кафе не ми е помагало.

# 484

Ами, кои точно са им симпатикотоничните качества?
Примерно - при силно главоболие какво правим? Само кафе не ми е помагало.
Симпатиковият е дял от вегетаивната нервна с-ма.
Едва ли кафето ще ти е много от помощ в по-дългосрочн план. Wink

# 485
Грейс,

Ако искаш се запознай малко сьс симпатиковата и парасимпатиковата нервна система.В нета сьщо има информация,ако тьрсиш.
Най вече кои функции отговарят кьм симпатиковата и кои кьм парасимпатиковата система.Така ще разбираш и по ясно в каква фаза си.
Ако това не ти е ясно и да ти напиша лекарствата,няма да ти помогне много.

Главоболието е много често породено от недостиг на течности.Ако това е причината може да се помогне с пиене на вода.
Иначе се пие кафе и кока кола и се лежи на тьмно с хладна кьрпа на главата.
Така или иначе е епил.криза.Знаеш,едемата тогава се пресира от симпатикотонуса *активира се конфликта временно* и малко след това се уринира дьлго и много.
Всеки може да намери индивидуален начин да облекчи кризата си.Аз правя дихателни упражнения на чист вьздух,акупресура между очите или почивам.Обикновено сьн ми е помагал винаги.

# 486
Аз лекарства и стимуланти (кафе, кола) не употребявам, при главоболие масажирам слепоочията, основата на носа и тила с ментово масло- винаги облекчава  Peace

# 487
Аз пък почти нямам главоболие, извънредно рядко ми се случва, голям дзвер съм сигурно.  Mr. Green
Кафе пия, но много по малко, а колата съм я низвергнала заради натриевия глутамат основно, иначе има още доста джънк... Всъщност си е химия почти изцяло.

Крис, може ли да ме насочиш за повече инфо къде да прочета за главоболието, сигурно има значение и къде./как точно ни боли главата...   bouquet

# 488
Аз пък почти нямам главоболие

То и аз нямам, особено след като спрях да ям животни и продуктите им  Wink

# 489
Тъй наречените "канцерогенни вещества"

Канцерогенни вещества няма. В голямата част на статистиката за рака става въпрос за предполагаеми канцерогени. Статистиките, в които става въпрос за канцерогени, са - както казах - резултати от опити върху животни.
При това при животните са отречени психика и интелигентност.
Затова от незнание при провеждането на опитите никой не е питал за специфичния биологичен мозъчен - код на вида (семейството) на опитните животни или още по-малко е изследвал поведението им, за да отговори на въпроса дали самото провеждане на опита или по точно конфронтирането с определено вещество при дадените животни не предизвиква DHS (Дирк Хамер Синдром). Или дали самото държане на опитното/ите животно/и по себе си при често напълно неестествени за дадения вид среда не са възможен фактор за допринасянето на конфликт, който даденият опит напълно трябва да разкривява? Тук естествено принадлежи и комплексът от въпроси за преносимостта на подобни резултати от опити принципно върху човечеството.
Аз ще припомня само за така наречения карциногенитет на формалдехида с милиардните консеквенции, с които е извършен този опит, и който предизвика една формалдехид - масова истерия. При него биваше инжектиран в носа на плъхове многократно на ден, в продължение на една година формалдехиден разтвор в хилядократна концентрация, който по принцип те отдалеко биха заобикаляли. При това всичките бедни животни получават един DHS и развиват Ulcera на носната лигавица [Nasenschleimhautulcera]. Една част от опитните животни биват веднага след приключване на мъчението убити. При тях биват открити на лигавицата на носа (за съжаление) само "доброкачествени" Ulcera, никакви митози [Mitosen]. Обаче при опитните животни, които биват едва 4 седмици след мъчението заколени, биват открити (о, радост) много злокачествени промени на носната лигавица: именно изключително митози, което означава оздравяване на носната лигавица. Слабоумната - Радост гласи: формалдехид причинява рак, независимо че се появява едва 4 седмици след мъчението (това не бива споменато).
Знае се също, че органите чиито нервни връзки са свързани с мозъка (тук не съм сигурна в превода [" dass man an Organen deren Nervenverbindungen zum Gehirn gekappt sind"], не могат да произвеждат рак. Въпреки това междувременно са измислили [ausgeguckt] почти 1500 канцерогенни вещества, до които се е стигнало само чрез подобни идиотски опити с животни.
Това не означава, че всички тези вещества не са отровни за нас, но те не причиняват рак, поне не без участието на мозъка. Тъй като досега е било прието, че ракът е резултат от подивели клетки на определен орган.
Ако психиката на животните и хората бъдат взети под внимание или дори бъдат сравнени, ще видим, че в големия компютър мозъка са закодирани за различните ситуации от живота най различни конфликти. Ако един човек, който не може да плува бъде хвърлен във вода той ще получи смъртен страх - ако направим същото с една патица, тя не би се обезпокоила. Ако сложим един човек да седне в кола, той ще се чувства добре - ако обаче затворим един орел, той ще получи смъртен страх, какъвто би получил един човек, ако го поставим в едно орлово гнездо.
Макар смъртния страх като резултат да може да бъде сравнен помежду си в психиката, в мозъка и на органа, където ефекта  ще е [Lungenrundherdkrebs], но причината за смъртния страх ще е по съвсем различен начин кодирана. Смъртен страх си е смъртен страх, но при различните живи същества се проявява при различни ситуации в живота.
Резултата е, че трябва да бъдат взети под внимание индивидуалния характер и психиката всяко живо същество.
Затова не само, че всички досегашни опити с животни под всякаква форма са били напълно безсмислени, ами те ще са и за в бъдеще такива. Защото животното, нашата най-близка съкреатура [Mit-Kreatur] има душа като човека.
При опитите с животни, с цел "Изследвания за рака" [Krebsforschung], бива смятано, че психиката на животните не е необходимо да бъде вземана под внимание точно толкова, колкото и не бива вземана под внимание психиката на рковоболните хора от така наречената традиционна медицина.
За лекарите от традиционната медицина раковото заболяване представлява струпването на клетки на едно място, които трябва да бъдат изтребени. Това, вярват те, е терапията на рак.
Всъщност психиката с нейните биологични програми е входната врата за появата на рак, който тогава протича едновременно и синхронно в психиката, мозъка и органа.
Когато тези конфликти не бъдат взети под внимание, тогава тази поява на рак изглежда като напълно безсмисленото, произволно сляпо струпване на дегенерирали клетки, което иначе има математическа, биологична точност и предвидимост.
Представата, че пушенето или анилина или нещо друго предизвиква рак, това са пълни хипотези, които никога не са били доказани и са недокажими. На кратко казано няма абсолютно никакви доказателства за канцерогенни вещества, които засягат органа, без участието на мозъка.
Можем да продължим: Ако имаше канцерогенни вещества, с които ние прости чираци на магията [Zauberlehrlinge] да можем да предизвикаме смислени биологични специални програми, тогава можем да се представяме като Господ на биологията. Ние виждаме обаче, че ние прости чираци на магията сме само малки глупави лекари на традиционната медицина.

# 490
Специално за живака има данни, че уврежда директно мозъка.
Много от т.нар. канцерогени могат да докарат на човека лекарствена болест. Не са директно свързани с рака, да, но разболяват. И всяка нова болест се натрупва върху старата, получават се ятрогенни заболявание. От тях с течение на времето се променя и психика, и всичко..

А за опитите с животни е ясно - нищо не доказват!

# 491
Цитат
Много от т.нар. канцерогени могат да докарат на човека лекарствена болест. Не са директно свързани с рака, да, но разболяват. И всяка нова болест се натрупва върху старата, получават се ятрогенни заболявание. От тях с течение на времето се променя и психика, и всичко..

Разбира се.Не може да злоупотребяваш с тялото си и да искаш то да си решава конфликтите до безсмьртност.

# 492
Christian ,to i predavane imashe po radioto - ne si spomniam dali sam izprashtala linka...http://www.uitdaging.net/SLOG_podcast.html
( ot 17.02.2009 - Casper Rutten) ,no pak e na holandski  ...

# 493
P.S. Na 13.06.2009 shte ima neshto kato seminar za zapoznavane s GNM v Nes aan de Amstel ,vhoda e 10 evro... prodaljitelnost ot 13.00 - 17.00 chasa

# 494
Цитат

Разбира се.Не може да злоупотребяваш с тялото си и да искаш то да си решава конфликтите до безсмьртност.

Някъде беше писал за натрупване на конфликтите и комплицирането им.
Дали т.нар. канцерогени не могат да доведат и до рак, ако се получи така..? newsm78

P.S. Na 13.06.2009 shte ima neshto kato seminar za zapoznavane s GNM v Nes aan de Amstel ,vhoda e 10 evro... prodaljitelnost ot 13.00 - 17.00 chasa
С удоволствие бих отишла да чуя тази лекция, ако имах възможност. Като гледам и таксата за вход е почти символична.

Общи условия

Активация на акаунт