Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 776
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Може ли някой да ми отговори как може да се изчистят тежки метали от организма? Става дума за около 8 тежки метали, някои превишаващи 3-4 пъти нормите.

# 496
Има методи за изчистването им,но и те носят риск.
За какви метали става дума?

Цитат
Някъде беше писал за натрупване на конфликтите и комплицирането им.
Дали т.нар. канцерогени не могат да доведат и до рак, ако се получи така
Сами по себе си тези вещества НЕ.Нужен е ДХС.

# 497
Имам един такъв въпрос... Ако някой се вкарва много във филми, преживява тежко неща, които никога не са се случвали или са се случвали на някой друг, възможно ли е да си направи някакъв конфликт??

# 498
Да,много е вьзможно.
Това може да се види,ако след свьршването на филма се сьнува и се мисли за филма или сцената постоянно,дьлго.

# 499
Цитат
Някъде беше писал за натрупване на конфликтите и комплицирането им.
Дали т.нар. канцерогени не могат да доведат и до рак, ако се получи така

Понеже писах по-назад за живака, а има и други, действащи на мозъка вещества... замислих се за това те долко биха могли да променят цялостната чувствителност/реактивност на човека. Някъде четох, че дори от дози, които се съдържат във ваксините, може да се активира агресия и деградация на личността.

Ясно е, че трябва да има ДХС, но нали зависи от това как индивидуално всеки човек възприема събитията и какво може ЛИЧНО НЕГО да го доведе до подобен шок.
Мисля си, че при ситемно тровене на организма, ако не конкретно при определен човек, поне в неговите поколения.. това би се отразило пагубно.
И понеже, както знаете, правя аналогии и с други алтернативни методи - хомеопатите смятат, че ракът има много общо с туберкулозата, с подтискането и с лекарства, а също, че количеството на заболелите нараства с всяко ново поколение..  Confused

# 500
Пиша ги както са в изследването, някои се опитах да ги преведа:
Antimony (антимон),     Cadmium (кадмий),      Gadolinium (?),     Lead (олово),     Platinum (платина),   Tin (калай),  Tungsten (?),   Uranium (уран)

Става дума за пет годишно дете.

# 501
Antimony (антимон),   Cadmium (кадмий),    Gadolinium (?),   Lead (олово),    Platinum (платина),   Tin (калай),  Tungsten (?),   Uranium (уран)

Олеле.  Shocked
Как се е сдобило с толкова отрови такова малко дете? А как ги откриха, с какво изследване?

# 502
Цитат
Някъде четох, че дори от дози, които се съдържат във ваксините, може да се активира агресия и деградация на личността.
Това дори е доказано.Не знам дали има в pubmed публикация,не сьм ровил Mr. Green

Засега не се говори,че ваксините причиняват рак,но умствена деградация ДА.

Тбц е решена фаза на рак на белите дробове.

Цитат
Antimony (антимон),   Cadmium (кадмий),    Gadolinium (?),   Lead (олово),    Platinum (платина),   Tin (калай),  Tungsten (?),   Uranium (уран)

Става дума за пет годишно дете
.

Ужас.Кьде е било това дете?Защо сте го изследвали,имало е симптоми на отравяне ли?

# 503
Тбц е решена фаза на рак на белите дробове.
Мда, четох. И много ми хареса обяснението - съвсем точно пасва на много неща, които вече знам.   bouquet

Цитат
Засега не се говори,че ваксините причиняват рак,но умствена деградация ДА.
Директно не, но се водят за предпоставка/предразположение  - от хомеопатична гледна точка. Wink

# 504
Antimony (антимон), Cadmium (кадмий), Gadolinium (Gd - номер 64 от Менделеевата таблица - гадолиний), Lead (олово), Platinum (платина), Tin (калай), Tungsten (W -номер 74 от таблицата - волфрам), Uranium (уран)

# 505
Дори не знам дали е правилно така да се изкажа, но има поведенчески проблеми, не желае да говори (а е на 5 години). Имахме съмнение за аутизъм, но специалистите са на мнение, че не е аутизъм. Не е много ясно защото, в България няма специалист, който да може да определи състоянието й. Някъде до годинка и нещо се развиваше съвсем нормално, но след това започнаха проблемите.
Преди години беше нагризала една батерия, но като я завели родителите в спешното за промивка, лекарят казал, че няма смисъл да се прави промивка и си ги върнал в къщи. Това е единственото ни съмнение за сега, че може да е от там. Изследвахме го, защото нямаше друго логично обяснение.
Иначе се гледа в напълно нормална среда. И няма логическо обяснение от къде може да попаднат толкоз тежки метали в организма й.  Sad

# 506
Цитат
Преди години беше нагризала една батерия, но като я завели родителите в спешното за промивка, лекарят казал, че няма смисъл да се прави промивка и си ги върнал в къщи. Това е единственото ни съмнение за сега, че може да е от там.
Невероятно ми се вижда това да е причината.

Какво изследване точно е направено за тези метали?
Коса?

# 507

А що се отнася до радиацията по същия начин ли стоят нещата?

# 508
Да, кичур от косата в английска лаборатория и от там пратиха резултатите, като тези осем метала са в червената зона, т.е. многократно превишават нормите. Само един пример за олово норма мак. 0,7; тя има 3,75.

# 509
Тогава можете да се консултирате с някой специалист токсиколог.Познавам в Германия,не в Англия.
Но за малко дете не знам дали ще го направят. Thinking
Ако искаш на лични,заради темата.

Цитат
А що се отнася до радиацията по същия начин ли стоят нещата
Организма се опитва да се регенерира и левкемията е лечебната фаза.
Радиацията променя организма.Когато спре радиацията,организма веднага включва програма за нормализиране.

Общи условия

Активация на акаунт