Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 69 051
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Какво е "ТЕС" ?

Искам да попитам също и за тубркулозата. До колкото схванах тя е състояние на решен конфликт и при нея организмът се изчиства и лекува. Това означава ли, че не трябва да се предприемат никакви лечебни мерки като антибиотици и т.н., а да се остави организмът сам да се справи?
На теория звучи добре, но като ти кажат една такава диагноза и започваш да се чудиш какво да направиш .... Затова се обръщам към вас за съвет, защото сме изправени на кръстопът и не знаем кой път да поемем. .. . Иначе като цяло състоянието на човека е добро - не е отпаднал, кашлицата понамалява ... Някой има ли лични наблюдения върху лечението на тази болест с метода на ГНМ?

# 91
  • София
  Вчера четох в отчетната си темичка, как една мама обясняваше вчерашна случка. Притеснявала се за бебчето, но след като отишла на ехограф я успокоили че всичко е наред. Тя много се зарадвала, и буквално за един час после докато се прибирала се разболяла от грип... Та ни предупреждаваше да се пазим много от грипа...
   ТЕС - Техника за Емоционална Свобода. Има темичка за нея в този подфорум.

# 92
Искам да попитам също и за тубркулозата. До колкото схванах тя е състояние на решен конфликт и при нея организмът се изчиства и лекува. Това означава ли, че не трябва да се предприемат никакви лечебни мерки като антибиотици и т.н., а да се остави организмът сам да се справи?
На теория звучи добре, но като ти кажат една такава диагноза и започваш да се чудиш какво да направиш .... Затова се обръщам към вас за съвет, защото сме изправени на кръстопът и не знаем кой път да поемем. .. . Иначе като цяло състоянието на човека е добро - не е отпаднал, кашлицата понамалява ... Някой има ли лични наблюдения върху лечението на тази болест с метода на ГНМ?

Установено ли е какъв е точно конфликта на болния от ТБ човек? Аз нямам лични наблюдения, но съм чела доста за ТБ. Дай му да чете за ГНМ - мисля че би му било много от ползва да осъзнае причината.

Разбирам притесненията ти,  аз лично не бих дала АБ, защото той ще унищожи микобактериите, които подпомагат процеса на изчистване. Мисля, че е важно да се следи много изкъсо съсроянието му, за да не се получи някакво усложнение. И изобщо - бих се спряла на алтернативен метод, например хомеопатия, ако се наложи да търся лечение.

Сигурно си прочела по-назад - сега е важно да се премат богати на протеини храни. А също - пълно спокойствие, без нови конфликти, които могат да предизвикат усложнения.
Дано се оправи бързо, стискам палци!

# 93
в адоба е качен и превода на biboshka за рак на лимфните възли

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 14:03 от nenaatoa

# 94
Всичко с бронхите е териториален конфликт.
Дайте ми малко време,Ще сложа всички таблици и Ще е ясно всичко.

Галя...това,че откри конфликта е 50% от лечението.
Вьпросьт е zаЩо се качваШ и от кого на Шина?
ВиждаШ ли се с някой учител,който е бил тогава там,ходиШ в училиЩето,виждаШ се сьс сьученици,които са те виждали с пьпки??
Само погледа кьм сградата може да те активира...
Цитат
всеки път, когато имам пъпки и така се въртя в един кръг
Виж как интуицията ти или каквото искаШ го наречи те води кьм правилният пьт.Новата пьпка води до нов конфликт...Това го zнам сьс сигурност като причина.Но дали е при теб така, не zнам.Наблйудавай се кога ти иzлиzа пьпка..след какво сьбитие... Мисля,че това твое откритие Ще реШи акнето ти сьвсем скоро. Peace

Релса или Шина...който както иска да го полzва. Peace

ОП
Цитат
във възрастта около 18-24 месеца детето ми силно намали и почти спря да "проговаря
Това не е патология.

eldivine
Благодаря zа историята. Hug
И преди сьм писал,че Силва,ТЕС и кинеzиология помагат zа конфликтите.Но самите конфликте трябва да се реШат реално,иначе няма иzлекуване.

Не искам да обидя никого,но ГНМ и хомеопатия имат много малко обЩо. Peace

ГНМ не лекува ТБЦ.Тя минава от само себе си,ако няма нови рецидиви на страх от смьртта.

Имам и хубава новина.
Имаме zелен светофар zа нов сайт на бьлгарски.
Хамер е сьгласен да се zакачи на неговият официален сайт,така или иначе се плаЩа от спонсори.
Тук вьв форума имаме предложения zа сайт,който сами да спонсорираме и доколкото раzбрах няма да е скьп.
И двете форми са вьzможни.
Предлагам да го направим по лесно като дадем на Хамер всички преводи  директно и хората му Ще ги качат.Така официалната му страница Ще има вече информация на над 7 еzика.
Само предлагам.
Сега остава да питам и хората,които превеждаха така усьрдно дали са сьгласни преводите им да са в нета в неговият сайт?

# 95
  • в моя свят
Christian страхотна новина!!! (особенно за мен като съвсем начинаеща в ГНМ)  Peace

# 96
Christian, новината е супер  Hug Heart Eyes Наистина е по-добре материалите да се закачат за сайта на Хамер, но нищо не ни пречи да има и български - не заради друго, а защото ако сайтът се направи с форум, статиите ще са заедно с форума. Ще си има администратори... Така поне си мисля. Остава да изчакаме хората, които превеждат, да кажат  Grinning

# 97
И аз приветствам одобрението!!!!

Но имам едно питане: сайта на Хамер е този на Пилхар, нали? Предполагам, че там под всяка тема би имало с малки букви Bulgarian version, както го има на английски (но за много малко материали). Т.е. мисълта ми е, че за да стигна до тази българска версия все пак трябва да поназнайвам немски, а и не би ми излизало точно този материал, ако пусна търсачка в Гугъл.

Мисля, че по-добрият вариант е като при Марколин - има си страница с линкове към сайтовете на различни езици. Т.е. може би е по-добре да си направим отделен български, както предлага и eldivine и да се говори с Марколин да сложи линк и към него.
От друга страна нека си има нещо на Пилхар, но според мен, там не става за незнаещи немски...

# 98
Права си, nenaatoa, ако не знаеш немски в сайта на Пилхар няма как да се оправиш.
Трябва да се обмисли добре.

# 99
Благодаря zа zабождането на темата.  bouquet

И аz не раzбрах на кой сайт...като говорих с него,ми каzа на "моя сайт" и така и не попитах кой е той...Мисля,4е не е на Пилхар.

Искам да добавя една информация zа аутиzма
Аутистичната констелация е 2 конфликта в релето на гьрлото,ларинкса И релето на стомаха (не на червата).
Единият ако се реШи, се премахва аутиzма.

# 100
Ааа, като каза "аутизъм", се сетих какво щях да питам от дълго време. Опитвам се да помагам на един приятел, на който жена му "изведнъж" получи шизофрения... Но в предните теми не видях да има нещо за това... Моля, ако знаете  Hug

# 101
  • в моя свят
Сигурно ви е омръзнало да отговаряте,но и аз само да попитам за приятел...Става въпрос за болки и тежест в краката от вече 10 години.Медицината не открива нищо,ЯМР,лумбална пункция и какви ли още изследвания и нищо.При ортопед също нищо.Не знам как да опиша болката,казва,че е специфична и трудно я обеснява,по цялата дължина на краката,по силна в долната част.Болката е в мусколите и сухожилията.Има периоди в които е много силна и не може да спи,но рядко.Още по рядко не усеща болка т.е. има постоянна тъпа болка и тежест в краката.Не знам така като няма диагноза дали би могло в този случай да се определи какъв е конфликта.

# 102
само записче

# 103
болки и тежест в краката от вече 10 години.

Не знам дали съм права, но на мен това ми звучи като конфликт тип "не мога да избягам от нещо" ...

# 104
Имам и хубава новина.
Имаме zелен светофар zа нов сайт на бьлгарски.
Хамер е сьгласен да се zакачи на неговият официален сайт,така или иначе се плаЩа от спонсори.
Тук вьв форума имаме предложения zа сайт,който сами да спонсорираме и доколкото раzбрах няма да е скьп.
И двете форми са вьzможни.
Предлагам да го направим по лесно като дадем на Хамер всички преводи  директно и хората му Ще ги качат.Така официалната му страница Ще има вече информация на над 7 еzика.
Само предлагам.
Сега остава да питам и хората,които превеждаха така усьрдно дали са сьгласни преводите им да са в нета в неговият сайт?

Чудесна новина!
Каквото и да е решението за сайта, ще бъде чудесно да има официална информация на български.

Общи условия

Активация на акаунт