Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 806
  • 743
  •   1
Отговори
# 195

Цитат
Имам чувството, че с тези ехографии го вързахме този възел. Възможно е, нали?
Бебето чува ехографа като бормашина и запо4ва да се вьрти.Дали от това е станало,не мога да кажа...
Но е вьзможно.

http://www.pilhar.com/Hamer/NeuMed/Sonderpr/ms.htm
За МС препорьчвам Хамер директно.

Сьрцебиенето е част от активен конфликт.

# 196

Всеки човек има много активни конфликти.Не означава,4е от тези конфликти са ти студени рьцете,може от сьвсем други...
Извинявай,4е те питам тук,ако искаш на лс...кога е пьрвият период при теб...на колко години...
Имаш предвид цикъла ми ,нали?Бях в пети клас ,два месеца преди да направя 12г.
А за кистите ,отидох на лекар преди години ,защото ме болеше в областта на подмишниците и ми казаха кисти.Мазах ги с един крем и болката изчезна.Но се появи отново скоро след това и вече години е така.Една тъпа болка и незная какво да правя.
А за худ.гимнастика на дъщеря ми ,тя самата иска да я отпиша,защото явно има проблеми с някои от момиченцата там.И дори снощи й предложих да я запишем на друг спорт,заведох я да види треньора и й хареса.Съгласна е тя самата.Ще видим дали това е било проблема.

# 197
# 198
Цитат

Сьрцебиенето е част от активен конфликт.
Крис, благодаря!
Възможно ли е това да е конфликт на преместване. До сега сме живели с мъжа ми самостоятелно, а сега се наложи аз да живея при неговите родители и баба му, а той си идва само за уикенда. И друг път сме били разделени и затова отхвърлям конфликт от раздяла, но не мога да се примиря с това, че живея с още хора, понеже досега съм свикнала самостоятелно.
Дали не е нещо от сорта: "Тясно ми е, не мога да избягам, ще се пръсна"

# 199
Всичко е вьзможно при такава ситуация.Сьрцебиенето говори само за повишен симпатикотонус,което е 4аст от някакьв активен конфликт,който така не мога да преценя...

Цитат
но не мога да се примиря с това, че живея с още хора, понеже досега съм свикнала самостоятелно
Ако си лева4ка мога да си го обясня с териториален конфликт,ако си десня4ка би бил дихателен проблем..

# 200
Ще помисля още върху това какво може да е  #Crazy
 Hug

# 201
  • в моя свят
Здравейте.nenaatoa bouquet    Бих искала да споделя нещо с вас,макар,че е малко встрани от темата,но някой освен принципите на ГНМ,лекувате себе си и децата си с хомеопатия,цветните есенции на д-р Бах и други алтернативни методи.За това мисля,че ще бъде полезно.Понякога наистина изпадаме в безисходица,например спомням си тревогите на Aila относно сливиците на детето и настояването на таткото детето да пие лекарста.Ето и цитат на авторката:  Енергийно взимане на лекарства.         Знаете ли,че можете да използвате само съдържащата се в медикаментите информация т.т. ефекта,който трябва да предизвикат.Предимството на този подход е,че избягвате страничните явления на разлините химически съставки.Производството на есенциите от кристали или цветове се основава именно на преноса на информаия и енергия.От години лекувам себе си и домашните си животни с хомеопатични лекарства,които се приготвят на същия принцип,като лечението всеки път приключва успешно.          За да активирате информацията сложете лекарството както е в опаковката(флакон,кутийка,шише и др.) върху лист хартия,на който е написано името ви(за дете-името на детето написано от него самото или от вас).Оставете го така за през целия ден или на няколко пъти за по няколко часа.Вземете чаша с вода в дясната си ръка,а лекарството-в лявата.Започнете да дишате равномерно докато се успокоите и се центрирате.После си представете,че заложената в него информация(енергия) преминава през ръцете и сърцето ви в чашата.Почакайте докато почувствате,че това се е случило.Попитайте мислено какво количество от "информираната вода" да вземете или давате на детето си и през какъв интервал.Постарайте се да доловите отговора.Осланяйте се на интоицията си.В повечето случай са достатъчни само няколко капки.               На мен лично ми се струва много интересно,но от скоро чета повече за алтернативните методи и моля по запознатите за мнение.Едва ли бих ползвала това например за антибиотик,но се чудя-при по силните лекарства в които има много съставки каква ли информация биха предали на водата.. newsm78

# 202
Привет! Не зная дали това е правилното място, където да споделя проблема си и да поискам съвет. Дъщеря ми има голям страх от прахосмукачката. Чувала съм, че и други деца се страхуват. Но в нашия случай и аз имам голяма вина за това - като по-малка не се страхуваше така, но купих помпа за почистване на нос, която се закача към прахосмукачката и се използва мощността на последната. Детето дори не беше чак толкова хремаво, но аз реших да я пробвам как действа. 2-3 пъти и чистих носа тогава. Много съжалявам сега и направо ми идва да се  #2gunfire  И съм притеснена. Днес чистих в нейно присъствие - нямаше начин, чаках гости и нямаше кой да я разсейва в друга стая. Тя плака през цялото време. Отделно и с баща и се скарахме и на викове стана свидетел детето, и вечерта като я приспах, първото и събуждане (както обикновено след час) бе съпроводено с неистов рев, точно като силно изплашена. При предишни караници се е случвало това.  Cry  Затова гледам да ги избягвам. Но с прахосмукачката не зная как да постъпя - страх ме е да не я стресирам още повече. Тя понякога отваря шкафа, в който я държа, понеже не помни, че е там това страшилище, и започва да плаче и да бяга оттам. Засега я оставих нарочно на видно място да свикне да я вижда и тя не и обръща внимание, но като я включа следващия път пак ще преживее голям страх и стрес. Четох малко от ГНМ и се страхувам това да не и предизвика някоя болест - в тази крехка възраст е толкова податлива!

# 203
  • София
   Деси, ако прахосмукачката ти е без Хепа-филтър или /и без воден филтър , би трябвало да не чистиш в присъствието на детето, както и то да не влиза в помещението няколко часа след това. Прочети повече за опасността от разпръскване във въздуха на най-фините и токсични частици. Разпечатай за  гостите защо не чистиш с прахосмукачка и си свиркай.... Simple Smile (почти не се шегувам)
   Помоли съседката да ти изчисти, като й кажеш причината- на всеки се е случвал подобен проблем!
   От моя опит мисля, че е добре да стои на видно място, но в никакъв случай не я пускай да работи. Може да я разглобите заедно, да играе с маркучите и тръбите, малко да се успокои... Ще й мине, но трябва време!
(аз не използвам прахосмукачка вече половин година- тупам килимчета и мия пода с вода - щото не съм си купила от безвредните прахосмукачки)

# 204
Здравейте.nenaatoa bouquet    Бих искала да споделя нещо с вас,............
Благодаря зя споделеното, но аз поне не бих могла да изразя някакво мнение, тъй като не ползвам лекарства (освен ако няма животоспасяваща нужда от тях), не използвам и хомеопатия. При нужда прилагаме Зонотерапия (масаж на стъпалата върху точките, отговарящи за съответния орган).
Единствено знам, че водата предава информация и, че на чистата и изворна вода може да се разчита много повече, отколкото на всяко лекарство!
Филма за водата дава много точна информация...

# 205
Благодаря за съветите. Ще натисна мъжа за нова прахосмукачка. Тя е още малка, но ще пробвам да и обяснявам за какво служи. Как не се бях сетила за някакви игри да измисля с нея.  Simple Smile  А конкретно по темата - това ли е начина за решаване на подобен проблем, вместо да се скрие и чааак като стане достатъчно голяма да я види отново?  newsm78 Мисля го пак от гледна точка на възможно по-малкия за нея стрес, че така да ми се буди от кошмари и да я успокоявам дълго време не ми се иска пак.  Sad

# 206
desi_sunshine, също ти предлагам да й купиш играчка прахосмукачка - нещо подобно  http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … ;products_id=3132. Може би ще й мине страха като си играе с нея.

# 207
А какво стана с идеята за сайт на български? Ще правим ли такова нещо???

# 208
На Вери мьжа й се е заел сьс някакьв домейн ....ако бьркам термина,моля да ме извините.
Сайта ще се оформи като този на Пилхар,т.е. като копие ,но на бг език.
Като имаме готов празен сайт,как и кой ще ка4ва текстове,ще оформя..... Thinking

# 209
Много добра новина!!! ............. Ако имаш нужда от нещо, с което мога да помогна, съм насреща! Hug

Общи условия

Активация на акаунт