Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 806
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Нахълтвам направо,но имам въпрос.В събота водихме малкия на цирк,като тръгнахме да влизаме той малко се стресна,защото се минава през нещо като тъмен коридор,после видя хората,имаше и силна музика,въобще като че ли малко се стресна в началото.Като седнахме на местата си той започна да трепери като при треска,въпреки че беше гушнат в мен.Скоро се успокои и даже му беше много интересно след това и не искаше да си тръгва накрая.В нощта срещу понеделник каши температура около 37.5,но вчера се покачи още и цяла нощ неше с висока температура(не съм я мерила,но беше висока).Знам,че висока Т значи решен конфликт,просто ми е интересно от какво е конфликта,дали посещението в цирка и било този конфликт или да търся нещо друго,но пък за друго не се сещам newsm78.Какво ви е мнението и да очаквам ли някаква друга криза?

# 211
  • Виена
Като започна да пиша за това изпитвам много болка и затова все не взимах отношение по въпроса за пренаталните ултразвукови изследвания. Един от последните постинги обаче отново ме върна на темата  Sad  Първата ми бременност беше абсолютно безпроблемна, приятна, бях заредена и кипяща от енергия. И ходех на УЗ най-много през 10 дни. За разлика от chiges и тяхното бебенце, ние с дъщеричката ми нямахме този късмет. Загубих я в 35 седмица. Ей така, както всичко си беше наред. Единственото обяснение, което днес имам е, че съм го причинила с тези чести УЗ. Това обаче не ме успокоява. И винаги предупреждавам бременните си приятелки да внимават с каприза често да гледат бебетата си. Досега никой не ме е взел насериозно.  Sad

nenaatoa , отново благодаря за труда ти. Възхищавам ти се и с удоволствие събирам всеки ред, преведен от тебе!   bouquet

# 212
Камбанка,говори с детето пьрво и веднага ще разбереш.
Най високата Т е пик и тя е кризата.

Рени,
Това никой не може да каже как е станало то4но.Безсмислено е да се виниш и да си сьздаваш конфликти.Има и други фактори,които могат да при4инят смьрт.
Искрено сьжалявам за загубата ти.Няма по тежка загуба от загубата на дете. Sad

# 213
  • Виена
Рени,
Това никой не може да каже как е станало то4но.Безсмислено е да се виниш и да си сьздаваш конфликти.Има и други фактори,които могат да при4инят смьрт.
Искрено сьжалявам за загубата ти.Няма по тежка загуба от загубата на дете. Sad
Крис, благодаря! Споделял си неведнъж - има конфликти, които е по-добре да не решаваме. Не мога да го обясня, но и тази болка се живее. Само че хората сме такива, че докато не ни се случи лично, все не си отваряме съзнанието да разчупим "фундаменталното знание".

# 214
Chris,благодаря ти,аз така и направих,той не казва да се изплашил,но знам ли как го е приел вътрешно.

# 215
Здравейте  Hug записвам се и аз  Peace

# 216
  • София
Christian, моля те за някои разяснения във връзка с рака на гърдата.
Много задълбочено прочетох двете преведени статии и ми възникнаха следните въпроси:
Първи случай - ако рак на гърдата се открие в активната фаза и се оперира пациентката, какво се случва? Нова бучка ли ще се появи и ще започне да расте? Или? и
Втори случай - ако рак на гърдата се открие във втората, лечебна фаза и жената се оперира, какво може да се очаква?

# 217
Здравейте,

Благодаря Ви за интересната тема!   bouquet
Аз само Ви чета и не пиша, защото още не мога да си систематизирам всичко в главата.

Ще ме насочите ли къде точно да прочета за диария и повръщане при кърмаче?
Моето бебче цяла нощ повръщаше абсолютно всичко, което изяжда (само на кърма е). От сутринта е и със страхотно разстройство. Отпаднала и неспокойна е. Усещам, че коремчето я боли. Снощи коремчето къркореше много силно и тя направо се давеше с повръщаното.
Сега я пипам - челото и не ми се струва чак толкова топло, но ръчичките и са много горещи.
Ще се радвам, ако някой ме насочи къде да чета, за да си изясня през какво точно преминава.

Благодаря Ви!   bouquet

# 218
Бла Бла
Отрязана гьрда в активната фаза *в зависимост от операцията* премахва механи4но органа на проекцията.Конфликта в мозька остава активен с вси4ките му последици.Ако жената не е запозната с ГНМ,отрязването на гьрда срива само4увствието и прави *разсейки* в костите...след тях има диагноза *ракьт се развива лошо* и идват и разсейките в белият дроб...страх от смьртта.

Ако не се отреже гьрдата,тумора пак ще избие докато конфликта не се реши.

Ако е в ле4ебната фаза, минава от само себе си според вида тумор,сьс силно нощно потене,те4ност от гьрдата,може висока Т да има,треска.При условие,4е има нали4ни бактерии.Ина4е не се разгражда,а се капсулова от организма.Но не пре4и.
Ако се оперира може да се активира конфликта...зависи...
Ако тумора е вьв капсулована завьршена фаза и се оперира вси4ко свьршва добре.

ескориал

Това е ле4ебна фаза.А ти какво си яла,4е детето е реагирало така...

# 219

Аз имам една питанка към запознатите с медицина, шарки и болести: докато превеждах поредния текст от английски, реших да видя в речника точният превод на думата Measles, която знам като шарка.

Там пишеше: 1. мед. дребна шарка, морбили, брустница.

German measles - рубеола

2. вет. трихиноза (по свинете), цистицеркоза, свинска тения

Та се замислих над следното:

1. Морбили и рубеола знам, че не са едно и също и тази немска шарка защо се нарича рубеола?

2. Да разбирам ли, че шарката при хората и свинската тения и трихинозата при свинете са едно и също??? Нали тенията са някакви дълги микроорганизми, дето можели да стават метри в човешкото тяло...?

3. От гледна точка на заразяването, как става то с тенията и другите такива животински компоненти?

# 220
Тениите не са микроорганизми, а са цели червеи, брррррррррр Sick
И на мене ще ми е интересно ГНМ има ли теория за тях, или там е вярно това, което стандартно се казва.

# 221
nenaatoa, немската шарка е рубела, т.е. ваксината морбили-паротит-рубеола всъщност е морбили-паротит-рубела... Кристиян ще го обясни по-добре, но в темата на Бърди често имаше спорове по темата...

# 222
Тениите не са микроорганизми, а са цели червеи, брррррррррр Sick
И на мене ще ми е интересно ГНМ има ли теория за тях, или там е вярно това, което стандартно се казва.

Мдаам, не ми се ще да вярвам, че точно с тях си живеем в симбиоза.  Laughing

# 223
Деси, ако прахосмукачката ти е без Хепа-филтър или /и без воден филтър , би трябвало да не чистиш в присъствието на детето, както и то да не влиза в помещението няколко часа след това.
Прочети повече за опасността от разпръскване във въздуха на най-фините и токсични частици.
Разпечатай за  гостите защо не чистиш с прахосмукачка и си свиркай.... Simple Smile (почти не се шегувам) 
Моля да ме насочите къде да прочета повече за тази опастност и вреда.  Praynig

# 224
   Червеите са си червеи - не са едноклетъчни или неклетъчни форми, значи нямат общо с петте биологични закона.
   Measles, намирам като морбили.

Общи условия

Активация на акаунт