Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 756
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
ами, не. няма други подробности.
предполагам, че се казва на основата на това, че тя е просто наистина много зле и няма подобрение независимо от хомеопатичното лечение. и те се плашат.

# 451
Само кожата ли е засегната или има и системни симптоми?

# 452
извинявай, кристиян, но не разбирам какво имаш предвид под системни симптоми - органи ли? доклокто знам няма други симптоми и оплаквания, освен кожата.

# 453
  • И аз не знам къде...
Уточни "проблеми с гьрлото".
Конфликтите се решават реално.

Благодаря за бързата реакция!
Ами гърлото ми е все зачервено и ме боли. Изкарват го едва ли не хроничен фарингит. Пия АБ, минава и след седмица, две е отново същото положението.  Облекчава се от разни смучещи таблетки и гаргари. Това е, но е доста неприятно все да съм така. Имам и синузит заради които също периодично ми изписват АБ. Твърдят, че са ми много доближени конхите и тесен носа като цяло, и от тук секретите не се отичат, за това правя синузити. Имаше и теория, че гърлото се възпалява точно от задните секрети на синузита, което според мен е вярно.

# 454
Цитат
извинявай, кристиян, но не разбирам какво имаш предвид под системни симптоми - органи ли? доклокто знам няма други симптоми и оплаквания, освен кожата
Да,това имах пред вид.Представата ми за раните е само гадателска в момента.
Дьлбоки,вьзпалени ли са..?

Дариии,
Това е активен конфликт.Имаш нещо в обкрьжението,което постоянно те обижда.Извинявай,че го казвам,помисли.

# 455
не бих казала дълбоки. но се разраняват, после правят кора, която пада и стават пак рани. бяха казали, че има инфекция и затова я накараха да пие антибиотика.
щипят, болят и сърбят. къпането води до допълнителен дискомфорт.

# 456
Жената запозната ли е ГНМ?

# 457
ами, аз съм й разказвала, но тя самата не е чела. да й дам да чете?

# 458
Трябва да схване законите и после да прочете за кожата превода.Ако има превод,вече не помня...

# 459
има превод. ще й дам.
благодаря, кристиян.

# 460
няма за какво Hug

# 461
Тук някой желае ли да ми отговори на въпрос относно теоретична постановка или съм силно нежелана  Simple Smile

# 462
Весито, материалите вече не са достъпни онлайн, така че ще трябва някой да ти ги прати по мейла. Иначе ако се върнеш назад в темите, много от текстовете са публикувани и ще ти дадат постановката, но си е мнооого прелистване и търсене. Все пак обаче са написани заглавията с големи ясни букви и лесно се отсейват от другите постове.

# 463
Весито, материалите вече не са достъпни онлайн, така че ще трябва някой да ти ги прати по мейла. Иначе ако се върнеш назад в темите, много от текстовете са публикувани и ще ти дадат постановката, но си е мнооого прелистване и търсене. Все пак обаче са написани заглавията с големи ясни букви и лесно се отсейват от другите постове.

Меги мерси,

Имах си питания за превенция относно едно заболяване. Можеш ли да ми кажеш според ГНМ наследствеността на ракови заболявания (на гърдата) отхвърляли се като фактор?

# 464
Можеш ли да ми кажеш според ГНМ наследствеността на ракови заболявания (на гърдата) отхвърляли се като фактор?

Не съм компетентна да ти отговоря за виждането в ГНМ.
Статистиките твърдят, че рискът е по-голям при жени, които имат близки родственици с тази диагноза. Една много добра АГ от Онкологията в София преди много години ми препоръча горещо да не взимам никога противозачатъчни, защото те също повишавали риска (статистически). Само че статистиките не отчитат кои точно фактор води до този повишен риск, отчитат се само сравними, но не и лични, а болеста винаги е до конкретен човек, никога не е сама за себе си.... Може да бъде много стресиращо да съпреживяваш диагнозата рак на близка родственица, особено ако е лекувано от съвременната медицина. Това може да породи достатъчно конфликти за мен.
Затова нека някой компетентен ти отговори на въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт