Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 795
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
А що се отнася до радиацията по същия начин ли стоят нещата
Организма се опитва да се регенерира и левкемията е лечебната фаза.
Радиацията променя организма.Когато спре радиацията,организма веднага включва програма за нормализиране.

Както казва Хамер: "..., радиацията е лошо нещо; тя убива клетки, но не причинява рак, защото ракът започва от мозъка."

# 511
По повод екзотичното изследване за метали в организма на 5 год. дете - химик съм и знам как се прави. Доколко вярвате на тази лаборатория? Някои от тези химични елементи трудно се намират в измерими количества в природата. Златния стандарт наистина е изследване на коса, но съм потресена от този резултат.

# 512
kkoycheva, и ние сме доста потресени от резултатите, но детето определено има някакъв проблем, а си се развиваше съвсем нормално. Доста специалисти се обиколиха, но никой не даде конкретен отговор. Лабораторията е Genova Diagnostics. Ако желаеш мога да ти изпратя на лични за отделните метали какви са резултатите.

# 513
Искам да попитам за подаграта - какъв конфликт е, активна или лечебна фаза?
Извинявам се, ако сме го обсъждали, ще съм благодарна за линк   bouquet

# 514
Подаграта е синдром.Комбинация от активен бьбречен конфликт с друг раzличен в реШена фаzа.

# 515
Подагра
Конфликтен шок – констелация.
Мъж десняк: първи  конфликт – срив на спортсменската самооценка (костна остеолиза);
втори  конфликт - на бягство (карцином на бъбречните събирални каналчета).
Пример: Младеж пропуска дузпа при футболен мач (срив на спортсменската самооценка). След като  тъкмо е решил този конфликт, баща му му казва: „ Като станеш на 18 години, трябва да се изнесеш от къщи” (конфликт на бягство). Тийнейджърът – десняк получава подагра на големия пръст на левия крак.

Подагра е заболяване, което се проявява с остри ставни кризи и е резултат от отлагане на кристали от мононатриев урат в околоставните меки тъкани и др. Предшества се от повишение на пикочната киселина в кръвта. Това повишение е причината да се вярва, че вегетарианската диета би могла да облекчи болката.
Според Германската Нова Медицина, подагра е лечебната фаза на костна СБС Програма (конфликт на самообезценяване), включващ и „Синдром”.

# 516
А проблемите с пикочната система като цистит и уретрит на какви конфликти се дължат?
дали е коментирано? Rolling Eyes

# 517
Крис, Ненаатоа, много благодаря за бързите отговори Hug  bouquet

# 518
А проблемите с пикочната система като цистит и уретрит на какви конфликти се дължат?
дали е коментирано? Rolling Eyes

Конфликтът е "неспособност да си маркираш територията" (свързани с бъбречното легенче, пикочния мехур, уретера и уретрата).

освен това  "Следите винаги трябва да се имат предвид, когато става дума за повтарящи се състояния, като повторни настинки, астматични пристъпи, мигрена, кожни обриви, епилептични припадъци, хемороиди, инфекции на пикочния мехур и т.н. Разбира се, всеки повторен тумор също трябва да се разглежда и от тази перспектива. Следите също така играят роля и при „хроничните” състояния, като например артериосклероза, артрит, Паркинсон или множествена склероза."

# 519
   Циститът при жените е погнуса, отвращение, не само буквално.

# 520
Присетих се да питам нещо за кърмата. Нали уж кърмата можела да спре изведнъж, ако майката изпита силен стрес, притеснение или уплаха (може би точно ДХС се случва тогава).Как би се обяснило с ГНМ?

# 521
Нямам отговор zа кьрмата Peace

# 522
Присетих се да питам нещо за кърмата. Нали уж кърмата можела да спре изведнъж, ако майката изпита силен стрес, притеснение или уплаха (може би точно ДХС се случва тогава).Как би се обяснило с ГНМ?

Ами не е задължително. Моята кърма спря просто изведнъж (все едно някой затвори кранчето) втория месец, без да съм изпитвала стрес, уплаха и пр.  Rolling Eyes

# 523
Поради вчерашните новини и факта, че ще сме опитни зайчета, имам въпрос... Как ГНМ обяснява бяса?? И всъщност ако те ухапе бясно животно, без да знаеш, че е бясно (т.е. стресовата ситуация я няма) какво ще стане?? Извинете, ако въпросите са тъпи...    Peace 

# 524
Моторен конфликт на "не мога да иzбягам".

Общи условия

Активация на акаунт