АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 986
  • 401
  •   1
Отговори
# 120
Ама защо да са кльощави с тези размери, бе дами, той и Гого е 116-118 см (според къде го мерим) и 20 кг, а пък си ми изглежда съвсем добре, хич не е кльощав.

Кате, колажът наистина е страхотен, не бях го виждала досега  newsm78

Честито на Пепи, да е жив и здрав!

# 121
Браво на мен! Аз чак днес стоплих, че има нова тема. Спокойно може да ме закичите с титлата "Албански реотан"!!!

Добре, че видях, че  Анушка има рожденик за честитене, та тръгнах да търся къде да я поздравя  Embarassed
Та по този случай - честит РД, Пепи!!!

Честит РД и на милата Евка на голяма патерица! (зори, Евка е много пораснала и е направо неузнаваема - все едно е каката на онова дете, което съм виждала  Grinning )

Много, много се извинявам за пропуснатите поводи да честитя празниците на всички. Напоследък все по-малко време имам за форум.

По молба на Зори слагам две сравнително нови снимки на Ирина - от преди два месеца и една съвсем нова:

Ирина май е на-дребничка от наборчетата - в градината са ги мерили преди 2 дни и пишеше, че е 108 см и 16тина кг.

Ние за първа година сме на детски клуб за РД - има един нов пати център в града, който предлага различни тематични партита. Нашето, разбира се, е принцеско парти с костюми и аниматор от кукления театър. Тортата за ДГ ще е с Уинкс - вече я поръчах. За партито миля да правя торта, която засега е поръчана като "Снежанка и 7те джуджета". Мисля да изполвам готови фигурки, защото намерих много хубави и с идеален размер... пък и не ми се моделират 7 джуджета  Mr. Green

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН Пепи
Анушка, дати е живи и здрав
 newsm59 newsm59 newsm59

Кети не съм я мерила нито на височина, нито на кг. Знам само, че супер много израсна, не яде и си е леко към слабичка. На мен добре си ми изглежда, но бабите....
И да се похваля (някои вече знаят) Кети е с  варицела. Рожденият й ден няма да го отменям, но гости ще бъдат само боледували  деца. Ще показвам пъпчиви снимки. Милата вчера разчеса една пъпка на гърба си и какъв рев беше.... Ох, дано ми се размине на мен и на бебчо

# 123
  • Добрич
Благодаря сърдечно още веднъж за поздравите!   bouquet
Пепи беше много щастлив вчера.

Много хубави снимки, как само са пораснали дечицата ни. И какви са хубави, бонбончета. Heart Eyes
Пепи наистина е доста кльощав, и расте основно на ръст. Явно кокалите му тежат, защото наистина 19 кг не са малко, ама...
По принцип си хапва добре, но от 3 седмици така охърбя, че вече май ще започвам да се притеснявам. То бива- бива липса на апетит, ама почти нищо да не му се яде.. просто не съм свикнала.

Жени, пожелавам ви леко изкарване на варицелката!
Ти карала ли си я, че се притесняваш? Ако не си я карала, дано ви се размине на теб и бебо, най- вече... че е малък.

Още едно питане, на някое наборче случайно да започват да му се клатят млечните зъбки?
Пепи има подобно усещане, на предните горни зъбки, но пък дали не е еот поредния сблъсък с каката (много се "бият" Wink)
Дъщеря ми иначе смени първото зъбче на 5 г. и половина. Почти е време май.

# 124
Честит рожден ден на досегашните априлчета.
Да са здрави и достатъчно непослушни за да радват родата:)

Това е Веси и гадже

Не е от най - скорошните, ама да имате представа.
Нашия РД тази година ще е само в градината - русалско парти.
После детето ще бъде наказано да празнува възрастен рожден ден с нас на море.
Та така.
Дзверо е 116 16кг - дълго слабо със щъркелови бузи ,както казва баба ми:)
Целувки за всички и весели РОЖДЕННИ ДНИ.
Добре дошли на новодошлите  bouquet

# 125
......(според къде го мерим) .....

Мдааа , аз я премерих снощи с рулетката  Mr. Green изправена до стената и я изкарвам 114 см. На консултацията я мерят все още легнала, като бебетата и явно затова са я изкарали 117 см.  Laughing. Поразпънали са я повечко  Joy. Ма няма да правим драма за 2-3 см.
Иначе Ева има много добър апетит и яде стабилно. По собствена воля до съвсем скоро беше вегетарианка  Grinning, месо не близваше, освен в редки случаи нещо от кайма (кюфтета, супа топчета и подобни). От няколко месеца обаче взе да се нахвърля и на пилешко и риба (особено второто). Та мисълта ми е, че както се променят визуално, така се менят и вкусовете и навиците им  Peace.

Роси, целувам ви, особено тази сладка муцунка Иринка  Heart Eyes.

Бавна,плавна и твоята сладурана е пораснала много и е станала мацка, пък и гаджето хубавец  Grinning тц-тц-тц...

Жени, стискаме палци да отървете с бебо варицелата. И аз миналото лято покрай Ева и племенницата се бях панирала да не се опъпча, но ми се размина.
На Кети да и минава по-бързо   bouquet.

# 126
  • Sofia

Ето снимка и от мен, но е лятна. На работа съм и новите снимки ги нямам качени в нета.

Виктор започна напоследък да хапва, иначе е щека, но е 116 см вече, купувам дрехи за 7 годишни, че винаги му късеят по- малките. Точно както казва и Бавна, плавна - с щъркелови бузи Mr. Green

Леле каква огромна снимка стана!!!!

# 127
Веси, много са ти сладки дечицата  Crazy , първо си помислих , че са близначета  Embarassed.

# 128
  • Ispania
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИ4ЕТА Hug Hug Hug.
От мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого време не сьм писала в тези теми и сьс сигурност няма да си спомните за мен Laughing.
Моят мальк миШок е роден на 20 май 2004.Може ли да го вклУ4ите и него в списька Praynig.
Много са ви хубави децата Peace пу_пу_пу Laughing Flutter.
Гледам ,4е говорите за висо4ина и кг.
Алекс тежи 22 кг ,не зная то4но колко е висок ,но е по4ти най_високото дете в класа им. JoyНяма да го сбьркаШ Joyс една глава се извисява над другите Laughing.
Весито  bouquet, и аз си помислих,4е са близнаци  bouquet.Много са ти хубави.

hrrisss ,госпожицата само на 5 годинки ли е Laughing?Изглежда по голяма Peace.

Бавна,плавна ,гледам и гаджета ве4е имате Laughing.Ами с тези дьлги крака какво о4акваШ Wink.
4естит рожден ден на вси4ки които ве4е са минали Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 129
Честит рожден ден на Гого и намоята Кети. Да са ни живи и здрави
Ето, почерпете се

Милата, така разглеждаше каталозите. 2 месеца предварително знаеше коя ще е нейната торта. И всички хора трябваше да разберат, четакава ще е тортата нарожденият й ден. Сега щеядем тортана корем  у нас

# 130
  • София
Тази година е модно да са с варицела на рожденния си ден(Кари, Кети, а сега и Ивчо) Laughing .
Леко оздравяване им пожелавам.
За Кети   bouquet . А пожеланията- лично!

Честит Рожден  Ден на батко Гого! Да расте силен и здрав мъж!!!

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 15:55 от Katy

# 131
  • Sofia
Благодаря ви hrrisss и Val  Hug

Честит рожден ден на Гого и Кети, много да ви радват мили мами, да са ви здрави и щастливи    bouquet newsm59  party023  bigdance2 Tada

# 132
  • Ispania
4естит рожден ден на КЕТИ И ГОГО.
Моми4ета,да са ви живи и здрави де4ицата Hug и мнооооооооооооооооого да ви радват за напред Hug Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
Честит рожден ден на малките-големи Кети и Гого !!!!

http://www.123greetings.com/birthday/zodiac_birthday/zodiac48.html

подбрах зодиакална картичка, за малко да ви пратя при овнетата  Heart Eyes

# 134
Честит пети рожден ден, Кети! Бъди здрава, щура и красива госпожица Hug

Честит пети рожден ден, Гого! Бъди здрав, палав и добър батко Hug

Общи условия

Активация на акаунт