АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 858
  • 401
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Вики и Бобо! Да растат здрави и силни мъже! Никога повече да не им се налага да бъдат в реанимация Praynig
Веси  bouquet и Илинака  bouquet  , бъдете горди майки Hug
Моля за извинение за закъснението Embarassed
Честит празник на днешния рожденик Боян!
   Giftbaloni hbday baloni  Gift Tada  bigdance2 Tada  Gift

# 151
ЧРД НА БОЯНЧО. дае жив и здрав
 newsm59 newsm59 newsm59

# 152

Ето  я Кети на рожденният си ден

# 153
Благодаря много за пожеланията!

Мира, не ме дразниш, едната ни торта беше Lazy Town Simple Smile, другата Бен 10.

Честито и от мен на всички рожденници, няма да ги изброявам да не пропусна някой. Да са живи и здрави и много щастливи.

Варицелата не е красива болест определено, но пък е добре да я минат сега. При Гого мина много леко, без температура и с много малко пъпки, нямаше никакви белези след това. Но да знаете, че макар и много малка, има вероятност да повтори. Това го разбрах от нашата педиатърка покрай нашите вълнения с варицелата на Гого точно като се роди Ники. Дано Кети и Ивчо се оправят бързо и леко.

# 154
И аз да кажа за шарката, че е по-добре в детска възраст да се изкара. Само в този "шарков" сезон две познати дечица заразиха и татковците си, а единият татко заразил и колегата си ... Можете да си представите как 30+ годишни мъже карат шарка...

# 155
Целувки на пъпчовците  Hug. Ще мине, дано само не останат белези, щото Ева си има 2 дупчици за спомен  Confused.

# 156
  • Ispania
Evjeni ,гокото детенце Sad,направо ми стана жал като говидях на снимката Sad.ДАНО поне си е изкарало хубаво рожденният ден.

Алекс иЗкара Варицела на годинка и половина и Скарлатина на 1 годинка.Когато беШе болен от Варицела,зарази и половинката ,който на 35 год ooooh!,едвам ставаШе от леглото  ooooh! ooooh! ooooh!.Много зле я прекара.......Алекс оба4е изобЩо не страда Joy...даже и температура не вдигна Laughing

4ЕСТИТО НА РОЖДЕННИцИТЕ  bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Честит рожден ден на Боян!!!

# 158
Леле, колко рожденици имаме днес newsm44  bdbaloni
С най-добри пожелания на празнуващите:
Ивчо  newsm59
Весето  nbirthday
Пепи  bigdance2
Сашко  Tada
и Илиян  hbday

# 159
Честито и от мен на всички рожденници днес !!!

Пожелавам на всички много здраве, усмивки и весело изкарване на празника!

# 160
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички рожденници днес!!!
Пожелавам им мнооооого усмивки. На Ивчо пожелавам да качи 2 кила, та майка му да не се кахъри толкова  Wink !

# 161
  • Добрич
Днес е един много плодоносен Wink ден... колко бебоци са се родили само преди 5 години.

Да са живи и здрави, много весели и безгрижни.

Хубав и вкусен празник на всички!!!

Ето както обещах, прясна снимка на рожденника ми:

http://good-times.webshots.com/photo/2165363850058025705WvVDgE
http://good-times.webshots.com/photo/2180848720058025705AdZBTa
http://good-times.webshots.com/photo/2747840590058025705gxrYsv

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 09:40 от anuschka

# 162

Честит пети рожден ден на Весето , Пепи , Ивчо , Илиян и Сашко !!! Да са живи и здрави !!!

# 163
Сладка, честит рожден ден!

Пожелавам ти да си все така сладка, отзивчива, добричка, чаровна и усмихната! Бъди здрава и много, много щастлива!!

Целувки и весел празник   bouquet!

# 164
  • София
ЧРД, хапчице!!! Пожелавам ти само хубави неща около теб! И да почерпиш с нещо лично твое  Wink !

Общи условия

Активация на акаунт