АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 857
  • 401
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря, Кати, Зори и Еми.

Щом "заявката" е за домашна почерпка, моля заповядайте на днешните кексчета:

# 166
 Heart Eyes Честит рожден ден на Иво и Иринка  Heart Eyes

http://bgflash.com/flash/2471

# 167
  • Ispania
anuschka ,много ти е сладко детенцето Hug.Да ти е живо из драво Hug.

Ивчо   Hug  bouquet
Весето    bouquet Hug
Пепи  Hug  bouquet
Сашко   Hug  bouquet
и Илиян   Hug  bouquet

4естит рожден ден на вси4ките бивШи бебоци,ве4е пораснали деца Hug Heart Eyes.

sladka hapka ,ти си гений Peace.4естит рожден ден и нека Щастието и здравето не излизат от домьт ти Hug  bouquet.
Страхотни сладки Peace,просто ти завидях как хубаво ги правиШ.Браво Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Честит рожден ден и  на Иво и Иринка    Hug  bouquet Heart Eyes

# 168
  • Добрич
Привет.  bouquet
Много рожденници изтървах май. Sad
Да им е чесгит на всички, празнували последните 4-5 дена.

Ние вчера се завърнахме от Златните, помързелувахме си малко.

anuschka ,много ти е сладко детенцето Hug.Да ти е живо из драво Hug.

Много благодаря!  Heart Eyes

# 169
Привет, другарчета! Днес се прибрахме с Дари от село. Лекувах се и почивах пълноценно, дори не ми липсваше нета. Чувствам се удовлетворена, че помогнах на мама в градината...

ЧРД с извинение за закъснението на Сладка Хапка и Анна  smile3525 bdbaloni smile3525 bdbaloni; Иво  и Иринка  newsm59  bigdance2 nbirthday Tada; Evgeni   bouquet newsm59
  ura nbirthday  uraМарк Андре

# 170
Честит имен ден на ГОГО! Свети Георги да го закриля и води към победите в живота Hug

ЧРД на Марти  newsm59

# 171
ЧИД Гого, да ти е живои здраво името, а и ти и мама, тати и малкото ти братче заедно с него

ЧРД на всички, които сме пропуснали. Нищо лично, просто покрай менемоциите  са много.

Антонио е с варицела от вчера , добре че я кара лекичко. Нито температура, нито е нервен за сега... дано да е така и занапред. Сега ако ме е разминало покрай Кети, шанса да ме зарази Тони е достапо-голям Rolling Eyes Мале, стискайте ми палци

# 172
Честит празник на всички, които пропуснах от последното си влизане насам!!!!
Да са живи и здрави, и много щастливи!!!!

Аз нямам много повод за радост тези дни. Вече четвърти ден Боян вдига 40,3 градуса температура. Личната му лекарка обяви гнойна ангина и му даде антибиотик, но аз не видях никакви налепи. А и гърлото не го болеше.
От снощи ни приеха в инфекциозно отделение на Окръжна болница. Снощи за пръв път от вторник насам успях да поспя около 3 часа. Казват, че е по-скоро превантивна мярка (според тях дори не е ангина и няма нужда от АБ), но аз вече не знам какво да си мисля. Всички видове болести ми минаха през главата - менингит, свински грип и какво ли още не. Като прибавя и безподобната мизерия в отделението - не знам от кое се страхувам повече.... Снощи включиха система с Рингеров р-р 500 мл, днес пак, след като съм си тръгнала. Баща му каза, че според лекарите първите кръвни изследвания са много добри и не дават повод за притеснения. Следобед чакам изследвания от други видове секрети. Ще видим какво ще кажат на втората визитация. В най-добрия случай ще ни изпишат в понеделник... Да видим как ще понесе обяда и вечерята. Бобо, милият, доста тежко прие абоката, а на сутринта искаше да си ходи вече... 
Кажете, моля, според вашия опит - На какво ви прилича това? Всяка вечер 40 градуса и главоболие, треска, обща отпадналост и изключителна чувствителност на допир. През деня все едно нищо не се е случило - активен, спокоен, даже весел. Е, яде почти нищо, но пък пие почти по 2 л течности.
Моля ви, стискайте палци да не се окаже нещо лошо... Освен това си мисля, че може и аз да съм виновна, защото миналата седмица бяхме на състезания по футбол и после изкарахме 5 часа в един парк в Младост-2, където детето се спука да играе. Сега съжалявам, че не го прибрах по-рано. Може и да е прегрял, макар че не беше на слънце кой знае колко много....
Ще пиша пак при първа възможност...
Целувки на всички...

# 173
  • Sofia
Сарсарилке, мила приятелко, не се притеснявай! В инфекциозна при Мангъров е в сигурни ръце. Сигурно е някой вирус, ако му е засегнал и сливиците е възможно да вдига температура. Стискам палци и на краката да се оправя по- бързо моя приятел  Praynig Ако имаш нужда от нещо свиркай - помощ, подкрепа...
Той и Вики в понеделник вдигна много висока температура, лекарката също каза, че е ангина. След това в продължение на 3 дни се оплакваше, че го боли главата, но гърлото му беше минало вече. Ние само с пръскало Орофар и с Изопринозин минахме. Аз още му давам Изопринозина за всеки случай да му подсили имунната, но ще спра от утре.

# 174
  • Добрич
О, милото детенце, дано се възстанови максимално бързо!!!
Стискам палци на Боян!!!  Praynig  Praynig  Praynig В болницата ще се погрижат най- добре за него,  не се притеснявай!
Надявам се, че наистина няма нищо страшно, а просто малко по- гаден и упорит вирус.
А в момента навсякъде се е разпространил май.
И Пепи е болен от четвъртък, диагнозата ни е вирусна ангина, без налепи, с Т, болка в гърлото, врата, главата и по целите крайници. Нощем кошмари, халюцинации и подобни гадни екстри.

# 175
  • София
Пожелавам на Боян да се оправи много бързо! Писна ми от болести вече. Карина след варицела-та изкара ангина. Тъкмо се оправи и тръгна на градина и едно дете от тяхната група е със скарлатина. До утре е карантината и стискам палци да ни се размине, че тези трите болести една след друга, ще я съсипят. Дано вече да започват да намаляват болестите около нашите дребосъци!!!

# 176
  • Sofia
anuschka, точно същото беше и при Вики. Нощем бълнуваше за някаква вода, за войници...И нямаше налепи, само темп и зачервено гърло, с отпадналост...

Илиянче, пиши как е Боян и те прегръщам  Hug

# 177
  • София
 Praynig Praynig Praynig Боянски да се оправи бързо !!
И като си представя на Сарсарилка какво и е.....
Дано бързо минете през това изпитание.

# 178
Ееее аман от болести,
Sarsarilka, как е Боян? Има ли подобрение? Дано вече всичко е ОК  Praynig
Моите диванета също са болни. След 6-те дена почивка каката довлече кашлица, която веднага лепна на бебето, а то горкото още беше с варицела. Естествено на него му изписаха антибиотик, но аз нали съм фен на хомеопатията и пак прибягнах до нея.
Sarsarilka, ако искаш опитай с хомеопатия има много силно изразени симптоми и си мисля, че ще могат да ти помогнат.

# 179
  • Добрич
Сарсалийка, дано се включиш скоро с добри новини за Боян!
Честит ти рожден ден на патерици! От здраве да не се отървете цялото семейство!!!

Еми, мила, честит рожден ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт