АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 854
  • 401
  •   1
Отговори
# 180
Мила Еми, бъди много щастлива и обичана!

# 181
 Еми, честит празник
newsm59 newsm59 newsm59
Пожелавам ти да бъдеш винаги така готина, позитивна и усмихната
и разбира се никога да не се отървеш от здраве и приятели

# 182
  • София
БЛАГОДАРЯ!!!!!!!
(като търся в Гугъл картинка на торта, на първа страница излиза "торти на марабу и Сладка Хапка" Wink, та рискувам да черпя с чужда пита Simple Smile)

# 183
  • София
Апричло-майчовци, хайде в неделя да се видим!!!
За първи юни + добавена стойност!!!!!!
Ей тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0

# 184
  • Sofia
Ние пак ще пътуваме, няма да можем да дойдем! Иначе идеята е супер, съчетание на полезно с приятно.
Пожелавам ви да си изкарате добре!

# 185
  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Честит празник, мили дечица Hug
Щастливо детство ви желаем с Дари Heart Eyes

# 186
Честит празник и от нас  baloni
Ние днес не успяхме да празнуваме, поради непредвидени обстоятелства, дано утре всичко е наред.

# 187
Здравейте, най-после и от мен!

Благодаря ви за пожеланията и подкрепата.
Нашата одисея не се оказа никак проста. След 5 дни борба с температура от почти 41 градуса, най-накрая се разбра, че Боян е пипнал салмонела от някъде. Но понеже протичала нетипично, затова не я били хванали. Нямам думи за отвратителното им отношение. Досвиди им се рентген, нямаха лекарства, абе изобщо ужас.... Трябваше да звъня на познати лекари да ми обясняват за различните лекарства и процедури. Чак след като намерих някаква връзка, успях да разбера, че те се съмняват за вирусна бронхопревмония, но не искат да направят снимка, "че е момченце все пак". Питам:" Сперматогенеза още няма, кое е фаталното?" Отговор:"Еми, трудно се чисти от организма..." Пак питам:"А каква е причината за температурата? Явно има някакъв възпалителен процес... Колко са левкоцитите?" Отговор:"Всичко е наред". Според мен  и те го бяха отписали.
Накрая се оказа, че и ангина си има, освен салмонелата. Спукаха го от системи и инжекции, тестове. На 2 пъти трябваше баща му да легне върху него с цялата си тежест, че да го укроти от гърчове и истерия...
Другата драма настъпи, когато ни изписаха. Отказаха да направят първия контролен преглед и ни пратиха при джипито. Тя ни върна, защото вече е плащала глоба за неспазване на процедура. В болницата няма да ви казвам как ни посрещнаха... Както и да е, направихме изследването и когато трябваше да взема резултатите, не искаха да ми дават нищо. А не мога да отида с празни ръце за бележка. Започвам да задавам въпроси как точно да стане и лекарката ми казва:" Оф, дайте ще ви допиша в епикризата, че ме заболя главата от разправии!  #Crazy #Crazy #Crazy
През това време се сещате къде е Боян - в къщи. Да, ама баба ми си замина и така той започна да работи всеки ден я при мен, я при дядо си и т.н.
Онзи ден, най-после се сдобих със заветната бележка и пратих човека на градина. Оттам го връщат, че "трябва 2 отрицателни проби". Хайде наново телефонната линия и до лекар, ХЕИ и къде ли още не.
Направо ми идва да ги усмъртя.
Ако ви пратят някога в инфекциозното отделение на Окръжна, не ходете! Там цари тотално безхаберие и всички много са си повярвали.

Е, това е нашата история. Сега се мием по 10 пъти на ден, ама късно...

Бъдете всички живи и здрави и спазвайте лична хигиена, колкото и смешно да звучи.  Благодарение на това, че съм се старала детето да яде само чисти продукти от градината на село, и че съм подсилвала имунната система, детето оцеля, че кой знае иначе... И аз почти бях се примирила, че сме го загубили. А след случая от Драгалевци миналата година....

Целувки и прегръдки на всички!!1  Hug Hug Hug

# 188
  • София
Настръхна ми косата!!! Да е жив и здрав Боян вече и дано това да са последните емоции от този тип...

# 189
Ужас! За съжаление това цари  във всичките ни болници , имам пресни впечатления от св.Екатерина, не ми се влиза в подробности, човек може да разчита май само на късмет и нищо друго.
         дано болестите заобикалят всички ни!

# 190
  • София
Sarsarilka, онемях. Тези високохуманни лекари, заслужават на тях да им се причини това, което те причиняват. Пожелавам ти да нямаш вече такива изпитания!

# 191
Боян герой,а майка му два пъти герой.Добре че всичко е минало и там да си остане.
Уви такова е отношението.
Веси от вторник е с верицела,вече почти минават пъпките,но подържа температура.Днес успях да се преборя да ги намажем с крем ,за да паднат гнусните корички.
Не знам с тази карантина кво да правя.Тя вече беснее в къщи,иска си на вън детето.
Чудя се да я кача през седмицата горе на Витоша,може да няма кой знае колко хора,а и по-хладничко.
Който е минал да сподели излизахте ли на вън при все карантината?
Целувки за всички.

# 192
Ние изкарахме варицела предното лято , двамата един след друг плюс таткото, при него беше истинския кошмар.Никой не ми беше казал, че не трябва да излизат и си играеха навън на слънцето  още от първия ден ooooh! .
А тази варицела беше ужасна всичките им пъпки бяха по лицето, броила съм ги като заспят - по главата имаха 250-300, някой може да си помисли, че преувеличавам.
Малкият даже има белег на долната устна. Имаха в ушите навсякъде. Никое дете не искаше да играе с тях, по точно родителите не ги пускаха, даже на тези, които вече бяха карали шарка  Shocked.
  Но всичко мина, останаха им по 1-2 белегчета, които на фона на това, което беше са нищо. Изкараха я юни-юли , така че мисля,че Веси вече  спокойно може да излиза. Peace

# 193
Ох, моята маймуна пак не хваща тая пуста варицела. За втори път имат в групата, всички се опъпчиха. Какъв беше тоя имунитет, какво беше това чудо!

# 194
  • София
Ох, моята маймуна пак не хваща тая пуста варицела. За втори път имат в групата, всички се опъпчиха. Какъв беше тоя имунитет, какво беше това чудо!

КЪРМЕНЕ  Mr. Green Mr. Green
как е Мери?

Общи условия

Активация на акаунт