АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 843
  • 401
  •   1
Отговори
# 255
  • Добрич
Оу, Зори, рожден ден си имала, мила!
Честито на патерици!   bouquet

Желая ти всичко най- най!!!

Как са наборчетата? Подготвени ли са за новата "учебна година"? Поздрави на всички!

# 256
Зори,  newsm51, желая ти всичко най-слънчево Hug Закъснял, но сърдечен поздрав от мен.
Подготвена е "ученичката", миналата седмица пазарувахме есенни дрехи и обувки, във всеки магазин питаха в първи клас ли ще бъде госпожицата, защото вече е 1,20 м, толкова много порасна това лято...

# 257
ЧРД на порасналия Марти  bigdance2 Батко Вики много да го слуша, а двамата юнаци само да радват мама Веси  bouquet

# 258
Хей, другарчета, нищо не казвате, къде почивахте?
Аз най-после се наслаждавам на отпуската си, макар и в ремонтна обстановка вкъщи.

# 259
Аууу поизпуснала съм ЧРД-ъчковци 
Зори, Марти, всичко най-най-хубаво.
Весели игра на Марти с приятелчетата,
а на Зори с мъжа Mr. Green

тепърва ни предстои почивка.
Ще ходим в Анталия. .... надявам се да не ни удави ... уж го дават 26-28 градуса, пък ще видим.
ще показвам снимки после, защото хотела е доста интересен.

# 260
  • Sofia
Ех, благодаря ви от името на Марти  Hug Страхотни сте   bouquet

Ние почивахме на Албена още в началото на юли. Щяхме да ходим на Тасос септември, но на моят мъж му изникна страшно много работа и в момента е почти изцяло заточен в Родопите, Смилян. Там мери - геодезия и кадастър...А ние обмисляме да отидем с децата за почивните дни около 22 септ. Там е страхотна природата просто Peace

Жени, желая ви хубаво време, дано до тогава е спрял дъжда там  Praynig

# 261
Веси, ти даваш ли още водораслите и коластрата на Вики? Знам, че беше мн доволна. Още ли е така?
Въобще момичета, какво мислите да давате като превентивна мярка през идващите сезони?

# 262
  • Добрич
Ние бяхме 1 седмица в Трявна (друг е въпроса колко се спряхме там Wink) и после децата изкараха 2 седмици на море с двете баби.
И двете изкараха по една херп ангина, миналата седмица каката направи гнойна ангина, която още лекуваме, а малкият вчера вдигна температура, която днес изби в разстройство Cry. Та, утре няма да започне детска градина, уви.
Иначе е вече 121 см и цели 21 кг. Simple Smile

Аз започнах да давам Бронховаксом, както минала година. Бях доволна тогава, сега не знам... болни са ми в момента.  Confused

Честито на всички празнуващи на патерици!!!!  bouquet

# 263

Пича го приемам по всяко време, даже и без торта  Laughing. Аз ще му направя ако трябва  Mr. Green.
Не се прави торта, а се носи мед  Mr. Green

ЧРД на Марти на патерица!

Ние бяхме на сватба в Бергамо (Италия) този уикенд и току-що се прибираме уморени, но доволни. Бергамо е прекрасно място, не знам защо хората ходят в Милано, а не там. Има и директен полет с Уиз еър, които въобще не и харесаха, ама това е др. тема.

Децата са полу-готови за училище. Баткото е подготвЕ в местната езикова и униформата е почти купена - утре ще вземам само вратовръзката. Мери си израстна всички дрехи от пролетта и сега Ирина е с огромен гардероб  Laughing Обаче Мери е ужас - кльощаво, та кльощаво... пък дълго. Нищо е й стой. Панталоните са или къси, или торбести, а с пола е много смешна, щото са й ужасно тънки краката. Та в момента обикалям и ядосвам продавачките със странните си искания Crazy

Небесна, кво стана с кОнкурса?

# 264
  • София
Небесната сбира екип и пише сценарии Simple Smile

# 265
  • Sofia
Ехааа, браво на Небес Hug   bouquet

Женка, давам само ако видя, че започват да шмъркат. Но Виктор откакто го подковавам с коластра, не се е разболявал, чук, чук на дърво. Близо 3 години вече, само минимални хремички и само веднъж имаше еднодневна температура с кашлица - преди около 3 месеца. Марти от скоро му давам коластра, нали беше с алергия към кравето мляко преди.
Аз лично гласувам с 2 ръце за тези продукти  Peace

# 266
Нещо сме раздвижили темичката Simple Smile

Небесна, браво на теб, кажи кога и къде да те гледаме!

Ние пък след голямо чудене дали да ходим на море тук или в Гърция, в крайна сметка решихме да отидем във Велинград и прекарахме чудно в хотел Велина, който препоръчвам с четири ръце на всички. Но, за жалост, това беше в началото на август.

Аз не съм привърженик на имуностимулантите, но есенно време давам Есберитокс по 2-3 седмици и рибено масло - това е по съвет на нашата педиатърка. А каква е тази коластра?

Сладка хапке, а защо не си доволна от Уиз Еър? Аз не съм пътувала с тях, само със Скай Юръп, но съм много доволна (дори по-доволна отколкото България Еър, ако трябва да съм честна).

Я да повдигна и аз един въпрос: в какъв период са наборите? Гого напоследък нещо много ми се инати - абе вика ми, тропа ми с крак, иска да се налага, а после като му се скарам или му викна, той се цупи и реве дори и казва, че ще ни напусне и ще отиде при други родители или пък, че ще си поръча на Дядо Коледа да го направи добър, защото той бил лош. После ми отнема сумати време да му обяснявам, че не е лош...

# 267
Поздравления на нашата Небесна smile3501 Надявам се, че нашите гласове поне малко са допринесли за успеха й.

Силве, благодаря ти, че повдигна темата и малко ме успокои Confused Дария също е в ужасен период, поставя условия, зъби се..., често се налага да се караме, обясняваме... Майка ми само ми се оплаква, след като се налага да я гледа за няколко дни Sick Положението е направо отчайващо. Надяваме се да си влезе в релси, когато тръгне редовно на градина с приятелчетата си Praynig

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 09:39 от M&D

# 268
СЗА - за Уиз Еър: Щото бях в най-мръсния самолет, който можете да си представите. На седалката пред мен имаше залепени поне 5 дъвки. Толкова беше гнусно, а и нямаше как да си сложа краката, без да се залепя за някоя, защото сеалките бяха нагъсто и краката трябваше да се държат плътно свити. (така наблъскани седалки има само при някои полети на България Еър)

Липсата на фиксирани места се отразява супер отвратително на пасажерите - блъскане, бутане... Селска работа. Това не е от авиокомпанията, а от пасажерите, ама няма как да не ти стане неприятно, като те блъскат бягащи циганки по трасето между рейса и стълбите на самолета.

Играх си да броя - тази година това са ми полети номер 7 и 8. И точно тези със сигурност най-малко ми допаднаха - и като организация, и като возия, ако щеш - и в двете посоки се тресохме като в каруца. Айде, турбуленцията е нормално нещо, като си във въздуха, ама как и в двете посоки през почти цялото време все турбуленция!!! За кацанията да не коментирам - аз сигурно щях да сваля самолета с по-малко подскоци.

За наборчетата - Ирина никога не е била кротка, и в момента си е бясна както обикновено. Но госпожата в градината ми разправя, е 5тата година била специфична, да не съм се плашела. Явно ме подготвя за нещо страшно  Laughing
Със Скай не съм летяла, не мога да ги сравня. Изобщо това ми е сефтето с лоукост линии, ама хич не съм доволна. От друга страна, имам близки, които летят само с Уиз и никога не са имали забележки. Да кажем, че съм имала лошия късмет на начинаещия. Grinning

# 269
  • София
Божееееееее, не мило само моето диване проблемно. Имам чувство, че си отглеждам адвокат. След всяка моя реплика, задължително трябва да има нейна. Едни доводи вади, едни чудеса........ И все проблеми има, и все крива, а какво усмихнато дете беше. Сега е нещо сополива, не е на градина и ми накъсва нервичките. Представям си какво ще е като стане на 13-14 год. За да не ни забравите, ето ви малко снимки- http://katerinavk.snimka.bg/children/lyato-2009.407106.13960300

Общи условия

Активация на акаунт