АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 847
  • 401
  •   1
Отговори
# 240
И да ви се оплача, докато бяхме на морето ми звъннаха да ми кажат, че от декември съм безработна. Съкращават 10 % от персонала и естествено започват от библиотеката и инфо центъра. Та съм аут и си търся вече работа от другия месец. Стискайте палци.

Извинявай за любопитството (и за офф-а), но да не работиш случайно в Британски съвет?

# 241
  • Sofia
 СЗА, точно там съм. А ти защо питаш, да не би да си ми клиентка?  Wink

# 242
  • Варна
Дамен, спешно се нуждая от вашата подкрепа. Ходих на кастинг за водещ на забавно предаване. Конкуренцията се озлоби, скръцна със зъби и активира всите си интернет приятели, понеже гласуването е чрез айпи. Моля, подкрепете ме, номер 43 - http://www.ivarna.tv/index.php?day=22
Мерси!

# 243
  • София
Вече галсувах през ФЕЙСБУК, сега и оттук, споко!! Ще победиииш!!!

# 244
  • Добрич
Дайте линк във facebook. Praynig
Краставичке, стискам палци!!!

# 245
# 246
И аз! Ама ти водиш убедително, Иве!

# 247
Небесна, имаш и моя глас Simple Smile

# 248
И аз гласувах, сега ще впрегна целия персонал
УСПЕХ!!!

# 249
ха, направих 6 гласа, продъължавам

# 250
  • София
От мен за сега само 2гласа, но продължавам Wink !

# 251
  • Sofia
Небесна, гласувах и аз и всичките ми 3 колежки още преди време...Желая ти успех   bouquet

# 252
Честит рожден ден, Зори!

Обаждам се чак вечерта, ама момчето е срамежливо и досега го карах да се покаже и да ти поднесе тортата:

# 253
  bouquet Зори, честит рожден ден и от мен, пожелавам ти много любов и незабравими спомени и едно братче/сестриче за Евка Simple Smile

# 254
Благодаря ви скъпи мои  Hug!
Пича го приемам по всяко време, даже и без торта  Laughing. Аз ще му направя ако трябва  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт