Отговори
# 105
Радвам се че ви харесват ето още едно шише:
http://bg.fotoalbum.eu/gali_s/a237388/00000023

# 106
Гали,отново чудесни неща си сътворила!

Сега малко инфо относно как и колко пари сме израсходвали до момента от втория ни коледен базар.

- обличане на дюшеци с кожа за дома в Брестовица - 72бр за 411,20лв
- памперси за ДМСГД - около 1000бр за 150лв
- дестилатор за ДМСГД - за 2018лв /доставката му се очаква до 8 седмици/

Или до тук сме израсходвали 2 529,20лв.От базара събрахме 2 965лв и от миналата година имаме 1000лв.Към момента имаме още около 1 400лв.

# 107
Здравейте,
сестрата на мъжа ми има занималня и днес и казах за карнавала и каза,че с удоволствие биха участвали с децата за да изиграят някоя приказка,ако разбира се ви  хареса идеята. Peace

# 108
Момичета няма ли желаещи за ходене в Брестовица?

# 109
  • Русе
 newsm10 newsm51  love001 smile3501 За всички работни пчелички-Дидка,Люси,Раматахата и Гали.Момичета,гордея се с вас и благодаря,че Ви има.Благодаря и на всички останали,които се стараят по всякакъв начин да са полезни,с каквото могат и колкото могат.  bouquet Hug  bouquet

В неделя съм на линия за ходене до Брестовица PeaceАко ще сме само с моята кола-мога да возя 4-ма.
За почерпката-хубаво ще е да вземем банани или мандарини,скоро не сме носили плодове на децата.Вафлите и соленките и прочие са ясни.Beauty ,ако желаеш можеш да се включиш с малко парички за плодове....
tasi ,благодаря за желанието да ни помогнете,за съжаление ще откажем предложението Ви ,тъй като програмата вече е уточнена,не можем да вмъкваме подобен род сценки,защото са времеемки,а ние разполагаме само с 3 часа,един от които е в пристигане и разотиване на хората.Другото време е разпределено в игри с водещия,изпълнение на вокална детска група и балетен състав,томбола,дефиле на децата с костюмите и по няколко минути за спонсорите,които са официални гости на карнавала.
Но ако искате да бъдете мноооого полезни може да организираме представление на децата в дома в Брестовица.
Коте,ти си моята гордост  love001По добър PR и с кастинг не бихме си намерили Laughing
Имам страхотни снимки от коледната ни среща,там са повечето от нас.Ще ти ги пратя...ама теб те няма там Sad

И аз съм понаправила това-онова за щанда.Ще пусна снимки скоро. Peace

Gudzi,мила благодарско за помоща.love001Ще се опитам да организирам нещата.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 23:44 от DjastaPrasta

# 110
Здравейте, майчета  Heart Eyes!
Случайно попаднах на банера за пролетния карнавал, който организирате. Впечатлена съм от това, което правите (изчетох набързо темите)! Поздравления! Откакто съм съзнателен човек опитвам да помагам на нуждаещи се с каквото мога. Оглеждала съм се за организация, за да обединя силите си с други като мен, но сигурно не съм гледала добре  Rolling Eyes. С желание и удоволствие ще помагам!
Да попитам:
*Красотите за благотворителния базар трябва ли да са тематично свързани с Велик ден? (ако не - мога да се включа с картина примерно)?
*Дрехите и играчките за децата от домовете нови ли трябва да са?
*Може ли да сложа в подписа си банера на карнавала?
Ще се видим на карнавала  bigdance2
Между другото, ако има изготвени рекламни материали може да ги сложим в соларното ми студио (ако ви допада идеята), за да популяризираме това, което правите.
Поздрави и успех!  Hug

# 111
Момичета няма ли желаещи за ходене в Брестовица?
Хайде да се броим.
Ако се съберете достатъчно аз в събота ще празнувам РД и няма да дойда ,но ако няма много желаещи ще съм на линия.

# 112
На бързо да отговоря, че съм предвидила 100 бр флаери (готови) ще разпечатам още 50, но кажете как и на кого да ги предам че утре и в петък ме няма.
Джаста ако се съгласна, мога да ги оставя довечера в шкафчето на Искрен!

За работната среща със сигурност няма да мога и на двете дати Sad

# 113
galini ,добре дошла!  Hug
На въпросите ти:
*Изделията за Карнавала не е задължително да са с Великданска теметика.
*Дрехите може  и ползвани да са,но да са здрави,чисти.Такива ,каквито би облякла на себе си или на собстваните си деца.
*Банера всеки може да си го сложи като от 1-ва страница копираш от постинга на Деб кода ,но без дългите интервали.

За неделя не мога от сега да кажа.

# 114

За почерпката-хубаво ще е да вземем банани или мандарини,скоро не сме носили плодове на децата.Вафлите и соленките и прочие са ясни.Beauty ,ако желаеш можеш да се включиш с малко парички за плодове...

Здравейте, аз отново съм на линия. Мога да дам  малко пари за плодове само кажете на кого. За базара имам идея да направя малки кошнички и едни цветя от хартия. Мисля, че до понеделник ще покажа какво представляват, за да кажете дали ще да подходящи. Имам въпрос и за балоните. Колко бройки приблизително трябват и дали вършат работа ако не са кръгли , а продълговати.
Ще се опитам да дойда и на следващата работна среща.

# 115
galini, добре дошла! Ще се радваме да се присъединиш към нас - посрещаме те с  Hug
За рекламните материали - сега правим за карнавала и като станат /тази седмица ще е/ с удоволствие ще се възползваме от предложението ти!

Маги А, Джаста няма как да отговори, че е на работа по това време, но предполагам няма проблем да ги оставиш в шкафчето!

desunche и теб много се радвам да те видя/ прочета  Laughing/. За паричките зависи по кое време. Ако е между 10 и 17 ч. може при Джаста. Ако е по друго време, звънни ми да се видим - аз после ще и ги дам. А за кошничките - чакаме да ги видим smile3508 и съм сигурна, че ще бъдат чудесни!

Ей, Джаста, ама и аз как те класирах навсякъде! Mr. Green Embarassed

За ходенето до Брестовица, предпочитам да го пропусна, защото миналия четвъртък бях там и следващия вероятно пак ще трябва да отида, но ако няма желаещи, мога да  newsm03 на мъжа ми, който вероятно вече smile3515  Mr. Green

# 116
Хей момичета аз да попитам тази година ще търсим ли спонсори за малки награди на мамите от томболата, като прическа, маникюр или нещо подобно. Защото ако е така да говоря с моята фризьорка, предполагам че няма да има нищо против

# 117
Духчето каза, че ще осигури.Но пък колкото повече,толкова повече  Wink.

Иначе за наградите за майките и аз ще се включа-масажи,маникюр и т.н.
Питай. Peace

# 118
Колко е цената на входа?

# 119
Колко е цената на входа?

10 лева за дете и 5 за възрастен/придружител.

Общи условия

Активация на акаунт