Отговори
# 90
е не просто ме разбихте!!!!!такива хубави неща правите всички!!!!!аз къде съм тръгнала с мойте кошнички Thinking

# 91
gali_s страхотни неща! Пак ще охарча  Laughing
Имаме общо 6 спонсора .Догодина ще ги удвоя  Money

# 92
Гали,  #Crazy нямам думи, ама ти си знаеш, че мнго ти харесвам нещата Grinning

Имаме общо 6 спонсора .Догодина ще ги удвоя  Money
Илиянка - от твоите уста, в божиите уши! Mr. Green

Момичета, мислех си нещо ... според мен е добре мааалко да сменим подхода на работа. В смисъл нужно ни е да си изработим стратегия и да набележим конкретни цели, които искаме и смятаме, че е необходимо да усъщтвим и тогава вече да търсим начини да го направим, което рабира се може да стане и след година, но поне ще имаме обща визия за нещата, а не така на парче. Какво ще кажете, а? Тема за следващата среща?

И да напомня, че тази неделя предстои ходене до Брестовица. Хайде страт на преброяването ....

И не сме уточнили дата за следваща работна среща. Смятате ли, че е необходима такава преди карнавала, или да вземем да насрочим направо за 11-12 април /12. е Цветница - значи може би на 11.04. Аз отсега си давам заявката, че на 12-ти може и да ме няма./

# 93
irina_vas мисля да те вземам за по час-два на работа сутрин нещо като оперативка -даваш стратегия ,цели, задачи и ние действаме  Laughing
Среща преди карнавала смятам ,че е задължителна .

# 94
irina_vas мисля да те вземам за по час-два на работа сутрин нещо като оперативка -даваш стратегия ,цели, задачи и ние действаме  Laughing
Среща преди карнавала смятам ,че е задължителна .
Ама, нямаш проблем! Не си ме поканила, не съм дошла! Mr. Green

# 95
Момичета,имате ли нужда от някаква стока за карнавала и ако е да от каква newsm78
И дали има някой,който има път към София за да ви пратя newsm78

# 96
  • Русе
Моля някой да ме светне спешно кои са шестте спонсора  Praynig Аз ли изпускам нещо, не знам, но имам само 5 дадени за плаката. Да не съм объркала нещо?  ooooh!

# 97
е не просто ме разбихте!!!!!такива хубави неща правите всички!!!!!аз къде съм тръгнала с мойте кошнички Thinking
Всичко, което е направено с желание и любов е хубаво.
А нещата направени от хора, които желаят да помогнат другите и те да бъдат щастлви, няма как да не са хубави. Сигурна съм, че карнавалът ще има огромен успех и всички много ще се забавляват!
 Heart Eyes

# 98
Момичета получих файлът за флаерите от Деб.
Колко бройки да направя? За сега съм предвидила 100, ама ако кажете може и повече да ги направя.

В четвъртък и петък съм в София, ако трабва да взема нещо от gudzi пишете на ЛС

Иначе флаерите мога и довечера да са готови или утре!

# 99
Маги, 100 бр. А4 ли имаш предвид, защото в такъв случай значи 400 флаера, ако можеш пусни още и аз ще разпечатам 20-ина листа /стига да не свърши мастилото Laughing/

За работната среща преди карнавала - предлагам 28.03 следобед или 29.03 Тъкмо ще имаме 1 седмица за последните приготовления. Но ако смятате, че трябва да е по-рано, може и на 21 - 22.03. Казвайте!

# 100
Всичко, което е направено с желание и любов е хубаво.
А нещата направени от хора, които желаят да помогнат другите и те да бъдат щастлви, няма как да не са хубави.
то е така но трябва и майсторлък,да видим до къде ще я докарам,защото засега само кутиите са ми готови,понеже съм решила тази седмица да се купят и нагласят последните бебешорски неща,да си наглася багажа и да седна да чакам Mr. Green и ще се постарая другата седмица да направя каквото ще правя и ще видим дали ще излезе нещо

За работната среща преди карнавала - предлагам 28.03 следобед или 29.03 Тъкмо ще имаме 1 седмица за последните приготовления. Но ако смятате, че трябва да е по-рано, може и на 21 - 22.03. Казвайте!

аз съм за втория вариант,защото мисля че тогава има по-голям шанс да не съм родила още Mr. Green,а ми се иска поне в още една среща да участвам,тъкмо да чуя подробно за посещението ви в Брестовица и другите неща.но нали знаете да не се съобръзявате много много с мен Wink

# 101
  • София
Момичета, какво е най-необходимо за неделя, за Брестовица?

# 102
Аничка, аз съм за срещата на тази дата, тъкмо ако някой още не се е снабдил с флаери и плакати, ще може тогава. Пък и лично аз нямам нищо против да се съобразя с раждането ти като дата  Joy Hug

Beauty, мисля, че подаръците са подсигурени, /ако има още нещо за вземане, свиркайте Whistling, при мен са бельото, несесерите и сапунерките в чантички и надписани/ значи остава почерпката да се вземе - сокове, сладки, соленки, вафли.

# 103
Слънчица мои имам една молба към вас. Подготвям статия за нас за априлския брой на списание Ю, които вече спечелих на наша страна  Wink. Ще бъде в рубриката" Усмивки от града"- статията, която главните редактори искат трябва да е някак си по-жизнерадсота и да ни представя като едни мили и добри същества вършещи прекрасни неща. Естествено ще има призив към всички да се включат , да ни помогнат, ще има координати и тн.
Та моля ви на лични да ми пускате какво е за вас  ДБМ Русе, защо ви кара да се усмихвате, какво ви дава, кое е най-ценното което правим- абе все в тоя дух...всичко хубаво, което правим. Освен това ще трябва да приложим снимков материал- аз предлагам една снимка на наши произведения, 1 от карнавала( от миналата година) и ще трябва една с нас  Laughing ( та в този ред на мисли може би ще е добре да си направим една по-обща снимка примерно като ходим до дома неделя, или да ползваме онази от предновогодишната среща). Казвайте идеи- разполагаме с 1 страница!

# 104
  • Русе
qudzy, разбира се че имаме нужда Hugкаквото можеш.
Гали, smile3508 отдавна те чакам да се появиш с красоти.Много са красиви.
И аз съм за среща на 21-22 имаме още доста неща да уточняваме.
А за Брестовица ще мога да кажа в последният момет, защото тази седмица ще се отработва и не знам дали ще мога да си осигуря гледач.
Малко яйчица от менhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=349235&pid=10983402

Общи условия

Активация на акаунт