LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 097
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 1 020
Анима кажи моля те за спортната рокля на aws дали си отговаря на номера и как е на живо?

Размерът й е 38/40, аз съм за 38 номер по принцип и май ми е с една идея по-широка но не изглежда грозно. Според мен си е баш спортна рокля, отпред ме описва и не бих излязла с нея на разходка, ще я комбинирам с клинче и ще ходя с нея на фитнес. Може би в черно не стои чак толкова спортно, но бяха свършили като поръчвах.

# 1 021
  • Там....където всичко е възможно ....
Здравейте момичета! И аз да попитам, дали има някой от Кърджали с получена пратка? Моите поръчки са от 10.02. и 13.02. Дали да пратя запитване или все още е рано? Единствено ме притеснява да не се загубят някъде по трасето. Като си се настроил за нещо и като не го получиш, разочарованието е голямо, поне при мен  е така. Желая на всички търпение и дано накрая всички сме с пълни ръце!
Аз чакам от 11 .01  в Кърджали- днес нямаше, звънях  пощата!
Дано утре!
Здравей!Ти за пръв път ли получаваш?В централна поща ли трябва да ги търсим?Аз живея във Възрожденци и незнам къде ще дойде,защото тук имаме клон на пощата?
Пускам поръчките редовно на брат ми и на един познат в Кърджали.Акаунтите са си тяхни аз само им потвърдявам поръчките с номерата на техните карти.Брат ми живее в Възрожденци и там си получава пратките,а другия познат е на центъра и съответно си получава пратките в централна поща.Според мен зависи кои пощенски код си посочила при регистрацията,ако е 6600 ще ти дойдат в централна поща Peace

# 1 022
Тази пола я поръчах за мама, обаче тя няма нищо общо със снимката  Shocked На мен ми стига до коляното...То верно, че съм височка, ама на снимката в сайта ми изглежда доста по-дълга...
Какво значи "няма нищо общо" ? За дължината ли само става дума...в сайта си пише че е 56, а като материя как е? Добре ли пада? С една дума добре ли е или зле? Не че е важно за тези пари, но ми стана любопитно...

Ами, за дължината основно...Много странна ми изглежда  newsm78 Материята е 100% вискоза. Иначе, не знам как стои - не съм я дала още мамчето да я изпробва; само си я наложих и се ужасих. Но пък знам, че имаше много доволни...Може пък и като се облече, да стои добре...

Мимита, 34 е ширината под мишниците, но се разтяга. Дебни я; тя изчезва и се появява няколко пъти като размери  Peace

# 1 023
Да питам някой срещал ли е колана за отслабване скоро в сайта  ooooh!

# 1 024
  • София
Vi_ki
може ли линк към роклята и обувчиците?
Страхотни са, със здраве да си ги носиш=)

# 1 025
ВечеПетя и аз да те питам за блузката на адидас http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-adidas.asp … &numberpage=1
дали си отговаря на размера, по принцип си взимам 38/40, ако си взема 40, защото само него го има дали няма да ми стои грозно. На адидас не съм си взимала блузи и не знам дали са същите рамери като другите.

Благодаря ти предварително!

# 1 026
ВечеПетя и аз да те питам за блузката на адидас http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-adidas.asp … &numberpage=1
дали си отговаря на размера, по принцип си взимам 38/40, ако си взема 40, защото само него го има дали няма да ми стои грозно. На адидас не съм си взимала блузи и не знам дали са същите рамери като другите.

Благодаря ти предварително!

Ами, аз вземам 34/36 по принцип, а тази блузка я взех 34. Мисля, че и 36 щеше да ми е ОК. Така че мисля, че 40 ще ти е добре  Peace

# 1 027
Здравейте. Днес получих на поща едно малко колетче с подаръка ми за РД. Ето с тези две нещица:
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-tunique-femme.aspx?product … &numberpage=1
- много е хубава, но според мен за да седи добре и да ти е удобно +1 номер  Peace

http://www.laredoute.fr/vente-pull-cache-c%C5%93ur.aspx?producti … &numberpage=3
- страхотна.

Подаръка е часовника и гривната.

# 1 028
Благодаря ти много!

mirella_m3 изчисти си кутията, не мога да ти пиша

# 1 029
  • Пловдив
олееее супер станала темата,как си личи раздвижването,цял ден не мога да ви изчета и да се нагледам на покупките ви Simple Smile Вече забравих какво щях да питам от обяд  Mr. Green
mini_79   може ли размери на това потниче и кой размер ти е да се ориентирам,че съм поръчала 3,сега и зълвата иска две,че накрая да не си ги "чукам в главата" не че има голямо значение за тези пари,ама все пак Simple Smile

Да кажа и аз за блузката на Адидас дето питаш ММимс,аз също я взех на племенницата,тя е слабичка и си носи тук S или XS,взех и 34 и на етикета пише точно XS,по тази логика 40 трябва да е L ако това ще ти е от помощ,наистина е хубава материя и е разтеглива,на мен също ми стана макарче си нося S,просто ако искаш да не ти е много лепнала ти трябва по-големия номер иначе си стои много хубаво   bouquet

# 1 030
  • Чукарландия
писах им токущо писмо да ми пратят ваучера по ел.поща ,
но не получих автоматичен И-мейл
означава ли това , че нищо не са получили ?
Да повтарям ли писмото ?
И аз не бях получила отговор на имейла си, но реално си получих ваучера по пощата - не се притеснявай!
получи го по ел .пощата ли ?
Не, в пощенската кутия.

# 1 031
  • Чукарландия
Здравейте момичета! И аз да попитам, дали има някой от Кърджали с получена пратка? Моите поръчки са от 10.02. и 13.02. Дали да пратя запитване или все още е рано? Единствено ме притеснява да не се загубят някъде по трасето. Като си се настроил за нещо и като не го получиш, разочарованието е голямо, поне при мен  е така. Желая на всички търпение и дано накрая всички сме с пълни ръце!
Аз чакам от 11 .01  в Кърджали- днес нямаше, звънях  пощата!
Дано утре!
Здравей!Ти за пръв път ли получаваш?В централна поща ли трябва да ги търсим?Аз живея във Възрожденци и незнам къде ще дойде,защото тук имаме клон на пощата?
Пускам поръчките редовно на брат ми и на един познат в Кърджали.Акаунтите са си тяхни аз само им потвърдявам поръчките с номерата на техните карти.Брат ми живее в Възрожденци и там си получава пратките,а другия познат е на центъра и съответно си получава пратките в централна поща.Според мен зависи кои пощенски код си посочила при регистрацията,ако е 6600 ще ти дойдат в централна поща Peace
Посочила съм кода на пощ. клон във В-ци, надявам се да дойдат! Благодаря ти!

# 1 032
Да питам някой срещал ли е колана за отслабване скоро в сайта  ooooh!

на мен ми беше отказан вчера с поръчка от 10.02 и сега не го намирам в суивито ми го изписва CEINTURE      NOIR/BLEU

# 1 033
  • София

Il vous parviendra dans une semаine ou deux а votre domicile.

Дали може някой да помогне с превода...че с google...не успях  bouquet  bouquet
в общи линии ти се извиняват че пратката ти е изпратена късно, но до няколко дни ще пристигне.

Че се извиняват, извиняват се, но казват че колетът ще притигне до седмица или две.  Twisted Evil

# 1 034
  • София
Някой да има тези бански? Отзиви!Размери!

Общи условия

Активация на акаунт