LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 89 992
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 1 035
Ето и малко от днешния пакет.

Велеса, може ли да ми кажеш каква е дължината на стелката на маратонките - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10905554 ? нали са 40 номер?

# 1 036
 Има ли някой като мен да чака от 11.01. или само аз останах newsm78 . От февруари пристигнаха , а тази не .Така се надявах днес да получа известие , че имам рожден ден , но няма и няма .

NaughtyНе си сама -точно от 11.01 чакам една още и от 16.01 и 20.01 -последната е все с чужди неща и за момичета които хич не са наясно,за какво чакане иде реч.Определено се изнервям вече Twisted Evil защото постоянно имам подозрителни подпитвания ooooh!от неразбиращи и по този повод се заричам че по намаления начужди хора поръчки няма да правя  Naughty

# 1 037

Знаете ли, дали талията им е ниска, или само изглежда така? Май доста се коментираха преди време, но нищо не мога да намеря. Някой може ли да ми даде размери на 42 или съседните? Благодаря  Hug

# 1 038
Да питам някой срещал ли е колана за отслабване скоро в сайта  ooooh!

Няма го май, останали са само скъпичките -  Саунабелт http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … electro&nkw=1

# 1 039
Е,значи и аз не съм сама.Чакам от 16.01,28.01,18.02 и за утеха днес си пуснах още една поръчка.Докато Ви чета ,виждам светлина в тунела както се казва,дано и мойте скоро да пристигнат.

# 1 040
Нненен по найковете ще се познавате  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo
Извинявам се за спама ама само моя милост ли остана без нито едно от осемте си колетчета по намаленията  newsm45 newsm45
Някой да е мяркал някаква Ралица на варненската митница.Много се сдухах до сега все не писъх ама кой друг да ми влезе в положение

освем някоя от вас  #Puppy dog

И аз съм тъй, ще си  smile3515 smile3514 дружно.

и аз се включвам...нито един нямам....  Tired
И при мен е така ,нито един колет smile3515 smile3511,а първия е от 17.01

# 1 041
Ето отзиви и за моите 3 пристигнали януарски поръчки. Чакам още 3 от януари и няколко от февруари...

Тези дънки нямат нищо общо със снимката. Джобовете им въобще не стоят така, отделно, че са ми много дълги, на талията ми стоят тесни, а на ханша - широки. №36 са. Ще ги продавам вероятно или ги разменям за по-късия вариант №38, ако не намеря адекватен начин да ги скъся. А ги чаках с такова нетърпение.

Палтенце за мъжо. Уникално красиво и много приятно. От хубава материя и добре ушито. Цветовете му също са супер. Има и качулка. Той много го хареса. Аз - още повече.

Дънки пак за него. Също са много хубави. Имаме и другия цвят от предишна поръчка, който зеленее малко. Но тези са много приятни.

Това сако е най-приятната ми изненада. По намаленията беше 5.90 евро. Страшно хубаво е, стои много добре. Обаче препоръчвам номер по-голям, тъй като на него си пише, че е умалено (petite). Моето е №38, обичайният ми номер, леко ми теснее, но ще се носи. Нищо фатално не е.

Пуловерче за Виктория, много е хубаво. Имаме ги всички подобни от вече старата колекция и всички са много хубави.

Тези за мен, не са лоши. В комплект с този сутиен:

който никак не е лош, дори е доста интересен. И това, което върви с тях, го имам от миналата година и е много красиво:

Горещо препоръчвам този сутиен. Отдавна не бях виждала по-красив. Супер удобен е и стои невероятно. Цветовете му са точно като на снимката. Има и малки подплънки. С две ръце  Peace

Тази чанта е много хубава. Ама с кой акъл си я поръчах в сиво, като нямам с какво да я нося...  newsm78 Бих я разменила за черно или лилаво, ако някой има желание.

Много ми харесаха чершавчетата на Виктория. Много приятни принцеси, и тя ги хареса. Обаче долната им част е бяла на черни точки. Такъв е долният чаршаф. Доволна съм много, хубаво стоят и са от добра материя.

Имам още един панталон, който не го намирам и се чудя защо пък съм го поръчала... Нито е моделът, който нося и ми стои добре, нито е от цветовете, които нося...  newsm78 Луда история.

# 1 042
Цял час никой не се е оплакал за забавена поръчка???  newsm78
Момичета, разочаровате ме!  Mr. Green

# 1 043
Поне твоя номер ли е? Grinning.
Аз вчера получих този елек,хареса ми и номера ми лепна

Тези бермуди на мъжа,номер 48-50,големи са и отидоха при баща му

# 1 044
Добре започвате деня със снимки и отзиви на получени нещица Peace
Алекс,и аз чакам единия сутиен,радвам се,че горещо го препоръчваш Simple Smile
А карираното сако не мога да повярвам,че го нямаш от преди,аз го нося от миналата пролет,дори вчера бях с него,много е удобно и стои доста добре Peace
И докато чакам да ми дойдат колетите да похваля ето тези балеринки,че им направих сефтето и са супер удобни и леки,а на дънки изглеждат изключително прилично Wink а за цената направо...
Хайде лек ден и повече отчети за пристигнали колети Simple Smile

# 1 045
  • София-Младост
Алекс би ли дала размери на мъжките дънки.  Simple Smile
Бингъл от тези балеринки се поръчваше +1 или бъркам?

# 1 046
На карираното сако му се чудя втора година. Не нося карирани неща по принцип, предпочитам едноцветни, затова. Но сакото е много хубаво.
Може ли някой да ми препоръча кафява блузка за него? Оказа се, че си нямам нито една в този цвят. Laughing

Алекс би ли дала размери на мъжките дънки.  Simple Smile

На работа съм, няма как да ги дам. Обаче мъжо е с талия 73 см и са му точни, леко широки, но съвсем малко, за да не го стягат. Р-р 38 са.

# 1 047
  • София-Младост
На работа съм, няма как да ги дам. Обаче мъжо е с талия 73 см и са му точни, леко широки, но съвсем малко, за да не го стягат. Р-р 38 са.
За кой номер става въпрос?

# 1 048
Ето и част от нещата, които получих вчера - от тук до края на албума.
Бебешките блузки и клинчета от обикновенета редутска марка естествено са умалени. Сега ако се свият като ги изпера изобщо няма да станат на дъщеричката ми.
Момчешката жилетка е хубава. Точен размер.
Сахариенът подарък също ми харесва (на снимката, която бях видяла в темата за кодовете изобщо не ми хареса, но друг код не ми се хвана и затова минах с него), макар че не е мой размер и ще трябва да се продава.
Другите или не бяха за мен, или бяха за подаръци (закъснели ooooh!), та си заминаха веднага по предназначение.

В крайна сметка видях, че имам бълг.стикери на пакетите. Влезли са в БГ на 04.03., вчера бяха при мен. Малки пратки. Това все повече ме кара да мисля, че забатачването си е чисто българско и просто големите ни кашони са затрупани някъде под други големи кашони.... и така до края на света.... Това да се счита за мрънкане, за да не разочароваме Алекс1  Mr. Green Wink

# 1 049
  • София
Цял час никой не се е оплакал за забавена поръчка???  newsm78
Момичета, разочаровате ме!  Mr. Green

До сега не съм се оплаквала , но не мога да оставя Алекс разочарована Grinning Чакам от 12.01 -15.01- 25.01........ и т.н. Crossing ArmsВчера получих на поща поръчка от 12.02 фактурата и е от 24.02  изпратена е на 02.03 а я получих на 05.03  Shocked точно 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт