LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 516
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 165
елонка,мерси ( кутията ти е пълна и не можах да ти отговоря).В този сайт,който ми даде има доста интересни предложения..отивам да го разгледам и ако имам въпроси ше пиша на лични,надявам се до тогава да си усвободиш кутията .Сори за спама
мерси и на ем4ето.готин е ,ама няма моя размер

# 166
  • В Голямото село
стига сте се джавка ли като на женския пазар.кажете нещо изгодно и хубаво.иска ми се възглавница за под ама не намирам newsm78

ето едни, такава възглавница на французки е coussin de sol:
http://www.laredoute.fr/vente-coussin-de-sol-la-redoute-essentie … &prodcolor=11

# 167
  • Beyond the Frontiers
стига сте се джавка ли като на женския пазар.кажете нещо изгодно и хубаво.иска ми се възглавница за под ама не намирам newsm78

ето едни, такава възглавница на французки е coussin de sol:
http://www.laredoute.fr/vente-coussin-de-sol-la-redoute-essentie … &prodcolor=11

Имаше едни такива 2 комплект за 8 евро по едно време newsm78

# 168
Някой получи ли тази дудунка да измери дължината на ръкава на размер 156

Благодаря
Аз получих такова р-р 168 и дължината на ръкава е 64см... аз съм висока 172 и съм попринцип за р-р S ... доста от ръкавите на блузите са ми къси,но това яке даже мога да кажа,че ми е големичко. (абе добре е,ама и един номер по-малко щеше да е още по-добре) Иначе якето е страхотно!
може ли да ми дадеш линк към него...може да поръчам и едно за милото...   bouquet

# 169
Вместо заспис.

Честита баба Марта! Здраве и румени бузки през цялата година!  Hug

# 170
  • Варна
А ти от кога поръчваш? А помниш ли миналата зима, когато през януари си получавахме малките пакети под 2кг от ноември?
Ноември-януари? Говориш за период, който е преди намаленията.
Това мисля е четвъртото намаление, което хващам  ...а миналата зима моите поръчки се забавиха  не повече от 4 седмици...напълно в рамките на допустимото...съжалявам, но 7 седмици ми се вижда прекалено и е нормално да си споделяме притесненията.
Не знам вие за какво влизате в темата, но аз от поне 2 седмици, тъй като загубих желание за нови поръчки,  влизам само за да хвърля едно око, до къде сте стигнали с получаването на колетите. И когато някой "измрънка" че още чака от началото на януари, се успокоявам, че може би моята не е безвъзвратно затрита някъде...
А когато нечии пост ми е досаден, не се включвам да пиша, само за да се развикам "спри, че ме дразниш...", просто си чета каквото ме интересува  Peace

Напълно съм съгласна с ByTheWay. Peace Имам 9 поръчки от пустите намаления и от тях само първата - от 7-ми е пристигнала. След седмица ще станат 2 месеца от следващата ми поръчка (от 10.01.), да не говорим, че половината са за поща... Ами, мрънка ми се. Колкото и да е безполезно, се успокоявам, като видя че има и други с толкова забавени поръчки. При покупката си от тях, съм сключила валиден договор, и, така, както аз съм платила навреме, искам нещата ми да пристигат навреме. Има зимни дрехи, дрехи за бременни, които след още 2-3 седмици просто няма да ми трябват.  Rolling Eyes И, да, това е темата, в която следва да си споделяме именно такива неща - за закъснели доставки, за проблеми с поръчките, както и отзиви от получени артикули (само че такива няма много в последно време).  Peace Това ми е 4-5 намаление вече и такива масови забавания за такъв дълъг период не е имало досега! Rolling Eyes

Няма ли някакъв вариант да се спре мрънкането за недошли колети? .....Като минат два месеца, тогава мрънкайте! Ей, писна ми вече! Как не разбрахте от дума!
Защо реши, че трябва да са 2 месеца? Има си определен срок от 6 седмици, нормално е след този срок да се тревожим...
Седмиците вече са 7!

Много ми е чудно къде го пише увеличения срок на доставка? Ще съм доволна, ако някой ми покаже цитат от сайта с такъв срок, защото аз не успях да открия. Rolling Eyes

# 171
  • В Голямото село

Да нямаш предвид тези, това обаче са възглавнички за стол:
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-galettes-de-chaise-so-hom … 1&prodcolor=5

# 172
  • Sofia
Току що поръчах ето тези маратонки:

http://www.laredoute.fr/vente-baskets-track-racer-gs-ado-fille-d … &numberpage=1,

заедно с още няколко неща. Много ми харесват, още повече че от 100 години си търся подобни и тук не мога да си намеря. Сега остава да си ги чакам и дано дойдат по-бързо  Praynig

# 173
Някой получи ли тази дудунка да измери дължината на ръкава на размер 156

Благодаря
Аз получих такова р-р 168 и дължината на ръкава е 64см... аз съм висока 172 и съм попринцип за р-р S ... доста от ръкавите на блузите са ми къси,но това яке даже мога да кажа,че ми е големичко. (абе добре е,ама и един номер по-малко щеше да е още по-добре) Иначе якето е страхотно!
може ли да ми дадеш линк към него...може да поръчам и едно за милото...   bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-ado-fille-legere-active-w … &numberpage=1

# 174
  • Beyond the Frontiers

Да нямаш предвид тези, това обаче са възглавнички за стол:
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-galettes-de-chaise-so-hom … 1&prodcolor=5

Не са тези, квадратни си бяха и дебели. Май, наистина бяха за стол, но приличат на тези за пода. Peace

# 175
  • на пистата
мерси момичета

# 176
На мен ми се случи нещо странно,на 24.02 си купих спален комплект за 88,84 с доставка.Не съм гледала дали са ми дръпнали парите,но получих мейл с номер на поръчка.На 27.02. получих мейл ,че ми отказват поръчката -така и неразбрах защо и започнах да си поръчвам нов комплект.Този път погледнах какво имам на картата.Поръчах нов за 67.99 с доставка ,но пари никои не ми дръпна от картата=пак имам номер на поръчка,всичко.Звъннах до банката и питах за последни мои плащания,казаха че имам едно на 26.02 за 84,00,а от 27 нямам нищо.И сега не мога да реша взелили са ми  първият път пари или не  newsm78 В банката казаха ,че в извлечението не виждат да пише Ларедут,а пише някакъв магазин-така ли ви излиза и защо да са по-малко newsm78

# 177
  • Варна
chockolina, можеш ли да ми дадеш линк към онази количка зелената за играчки която още чакаш? Mr. Green Мисля, че и Бингъл я беше поръчала и получила...убих се да я търся ама не я намирам. Rolling Eyes

kukuleta , винаги теглят точната сума и в извлечението си пише  LA REDOUTE . Иди и поискай да ти разпечатат извлечение и разбери кой е изтеглил тези 84Е. Парите за поръчките ти от ларедут може все още да не са изтеглени, понякога това става доста по-късно. Макар че на мен с 1-2 изключения винаги теглят парите до 5 дена от покупката.

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 22:25 от Flash*

# 178
Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!
Нали това е темата за закъснели поръчки от Ла Редут?
За каква друга тема говорите относно закъснелите поръчки?
Нали това е мястото, където сме се обединили и си споделяме правата на Клиенти?
Нали целта е всеки да сподели и да каже КАКВО СТАВА с неговата поръчка?
Не мога да приема, че "българка" говори за "танцуване по нервите", "мрънкане", "ще ядосаме франсетата"
и ще призавова да "СПРЕМ"!!!
Аз мисля, да си потърся правата за недоставени пратки навреме и да ми дадат обезщетение за закъснението.

# 179
  • София
Ами взели са за първата, защо са по-малко незнам . Прати мейл на франсетата да се разберете кой какво е плащал,отказал и кой какво ще връща. За втората имат 45 дена да решат да си приберат парите.
 При мен лично изписва Ларедут / виждам го на банкирането/.

Общи условия

Активация на акаунт