LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 532
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Flash*, няма я вече. Реф. номер е 8122229, но ми дава, че е изчерпана. Rolling Eyes

# 181
 BlushИмате ли идея дали Митницата утре работи,случайно?
Честита баба Марта!

# 182
Оле,хора,разберете,че масово колетите висят в митницата или където там ги получават!Какво да ви обезщетят французите,като не винаги вината е в тях!Ми аз ако съм на тяхно място наистина ще спра доставките за БГ!Те не могат да платят всички липсващи поръчки,от които 98% сигурно до края на тази и следващата седмица ще се намерят! ooooh!

# 183
  • Варна
Явно има забавяне и от българска страна, но първопричината е в Ларедут - доколкото разбрах, преди празниците на Софийска митница са се изсипали 3 тира с пратки оттам - това ме навежда единствено на мисълта, че на французите им е по-изгодно да съберат всички (или почти всички) поръчки от разпродажбите в тирове и да ги транспортират накуп. Те сами нееднократно отговаряха, че, поради големия брой поръчки, пратките са изпращане с 10-20 дни по-късно.  Rolling Eyes

И защо ще спират доставките за България?   newsm78 Оборотът, който им се навърта от нашите поръчки, хич не е малък. Rolling Eyes

# 184
  • Пловдив
елонка,мерси ( кутията ти е пълна и не можах да ти отговоря).В този сайт,който ми даде има доста интересни предложения..отивам да го разгледам и ако имам въпроси ше пиша на лични,надявам се до тогава да си усвободиш кутията .Сори за спама
и аз не успях да ти отговоря за потниците,видях че ВечеПетя го е направила  Hug

# 185
Порьчката ми от 23 .01 е вече на Пловдивската митница. Grinning

# 186
Добра вечер на всички и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

И аз да се включа с един въпрос към тези които имат отказани артикули и са писали че искат да им бъде изпратен на електронната поща валчер. На 27-ми бе отразено в акаунта Bon d'achat    N° 20090331674303 du 02/02/2009  в отговор на моя мейл. Кога би трябвало да получа валчер?

# 187
  • In The Middle Of Nowhere
dvatzova, дължината на ръкава от мишницата на 156 е 52 см.

Като стана въпрос за закъснели поръчки се сетих нещо, което ми стана интересно т.е дали и в съседните на нас държави(Сърбия, Македония, Гърция) има също такива закъснения ... няма да се учудя ако само в България е така  Grinning

# 188
Flash*  ,Persia ,а те в случая ми отказаха първата поръчка,значи не би трябвало да я чакам.За втората не са си задължили парите-така ли става и при вас?Те ясно ,че счетоводно ще минят след няколко дена ,но даи не трябваше да си ги задължат ,да са им сигурни?

# 189
  • София
Flash*  ,Persia ,а те в случая ми отказаха първата поръчка,значи не би трябвало да я чакам.За втората не са си задължили парите-така ли става и при вас?Те ясно ,че счетоводно ще минят след няколко дена ,но даи не трябваше да си ги задължат ,да са им сигурни?

Блокирани са не можеш да ги пипаш докато не минат тези 45 дена, но до момента на проверката ти не са били осчетоводени. Грижа с парите нямаш ако имат да взимат/ само да не искат двойно Mr. Green/, ако ти имаш да взимаш си ги гони да се разберете.

# 190
  • София
Оле,хора,разберете,че масово колетите висят в митницата или където там ги получават!Какво да ви обезщетят французите,като не винаги вината е в тях!Ми аз ако съм на тяхно място наистина ще спра доставките за БГ!Те не могат да платят всички липсващи поръчки,от които 98% сигурно до края на тази и следващата седмица ще се намерят! ooooh!

Абсолютно съм съгласна с теб, pebs  Peace
И как си търсим правата на потребители - като пишем на французите, щото от там ни отговарят, успокояват и накрая компенсират, когато има защо. А защо никой не пише на Български пощи?! Защото от там нищо няма да ги отговарят, нито ще ни компенсират, нито нищо. А не са ли точно те основната причина нашите поръчки да ги няма. Да, французите наистина ги забавят по намаленията. Но като им пишеш, обясняват кога са изпратили поръчката и се извиняват. Дори със закъснение изпратени от Франция до сега да си бяхме получили нещата, ако пощите ни работеха като хората. Често казано, пощенската ни система сигурно е на нивото на тези в африканските държави.

black_angel1, има Ла редут Гърция и Румъния, не знам дали френския доставя до Македония и Сърбия. Не ми се вярва да направят Ла Редут България, светът е в икономическа криза, пък и ние сме много малък пазар. Най-много да им просветне, че винаги ще има проблем с доставките до тук и наистина да ги спратя, както е предположила и pebs

# 191
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, весели и засмяни! Успешни полупки и бърза доставка!  Grinning
Искам да попитам артикули като тези http://www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-bebe.aspx?productid=324 … &numberpage=1
на които пише "choisir sa taille" , как да разбера от коя колекция са?

# 192
Добра вечер на всички и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

И аз да се включа с един въпрос към тези които имат отказани артикули и са писали че искат да им бъде изпратен на електронната поща валчер. На 27-ми бе отразено в акаунта Bon d'achat    N° 20090331674303 du 02/02/2009  в отговор на моя мейл. Кога би трябвало да получа валчер?

Обикновено пристигат до 10 дни.  Peace

# 193
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
BlushИмате ли идея дали Митницата утре работи,случайно?
Честита баба Марта!

в петък ходих да си търся колетите, които чакам от
29.01
31.01
01.02
02.02
04.02 + още 2от по-късни дати (и аз да помрънкам малко) и ми казаха, че митницата няма да работи на  02 и 03 март.
на 04.03 се очаква да е лудница, така че е по-добре да отида следващата седмица в началото.
ако ми издържат нервите до тогава и не хукна по-рано

# 194
  • In The Middle Of Nowhere
Persia, не знаех, че има Ларедут Гърция само за румънския знаех. А пък не виждам причина да не доставят до Сърбия, Македония и Албания. Щом може за нас, не виждам защо да има причина да не може за тях. Както и да е, просто ми стана интересно  Simple Smile що се отнася до спиране на доставките ма мен ми се струва много крайна и рязка мярка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт