LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 205
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 585
Питах и в другата тема, но тук има повече четящи, ако някой знае ще съм много благодарна: още ли пращат шалтето като подарък или нещо друго? И ако е друго - какво  Simple Smile

днес взехме една поръчка на сестра ми и вместо него имаше едни чаши, които коментираха веднъж... 6 бр. стъклени - те пишат за вино , но тук стават за ракия защото са малки Simple Smile

а за куфара...уфф да се надявам че ще дойде тогава.дано  Praynig

# 586
преди малко се обаждах в митницата- нямам колет  smile3515 сега ще им драсна едно писмо, че си искам парите. егати- то стана 15 градуса, докато ми пристигне палтото! хич не ме интересува колко са натоварени по време на намаленията. платила съм си и си искам поръчката в указания от тях срок. това е 7ма седмица от поръчката ми и още я няма! като не могат да смогват, да си наемат още хора, хем ще борят и кризата! smile3515

Абсолютно те подкрепям и аз съм на това мнение и още в предната тема бях писала  newsm10
написах им едно писмо с много удивителни  #Cussing out не мога да разбера хората в темата, които ги оправдават. не ме интересува миналата година кой кога си е получил колета. казали са 7 седмици, 7те седмици минаха, а колета ми го няма. искам си парите. егати!
И ако поръчките се бавят в БГ те какво са виновни?
Да не говоря ,че в Ст.Загора ,когато и да отида винаги ми казват няма колети от фр.без да си дадат зор дори да погледнат
а, аз кво съм виновна, че заради някакви неуредици ми няма колета? м? като са оповестявали еди си какъв срок за доставка са взели пред вид и забавяне от пощите в другите държави.

# 587
Питах и в другата тема, но тук има повече четящи, ако някой знае ще съм много благодарна: още ли пращат шалтето като подарък или нещо друго? И ако е друго - какво  Simple Smile
На мен вместо шалте ми пратиха едни чешки чашки, като за ракия са. Имат столче. Не са лоши, но на мен не ми трябваха ...

# 588
На мен вместо шалте ми пратиха едни чешки чашки, като за ракия са. Имат столче. Не са лоши, но на мен не ми трябваха ...

и аз това написах малко по горе.. същите взехме днес с една поръчка на сестра ми където бяхме пуснали другото но дойдоха тези чаши  Rolling Eyes

# 589
Аз пък отговорих на въпроса в другата тема. отдавна изпращат чашките вместо шалтето.

# 590
Някой може и вече да е писал, но понеже форумът ми е от изключителна полза, в опит и аз да съм полезна с нещо относно забавените поръчки: Очаквам поръчка от 18и януари, пуснах мейл, и ми отговориха, че е изпратена на 4 февруари.....така че...5 седмици са тези дни, може би...... Praynig

# 591
митница ВАРНА - звънях сега по тел, не ми направиха справка, но имат много нови колети Mr. Green казаха да ходиме... отивам селд малко, дано ми е там колетчето Praynig

# 592
Здравейте,изпратили са ми писмо но не мога да си го преведа.Вътре пише:

I am writing about your order booked on 27 ianuary,ihvoice humber 8764434
However,we couldh"t cnarge the credit card for the amount for 8.15  So,the order has been cancelled.

Благодаря ви предварително.  bouquet

# 593
аз ходих до митницата в Пловдив  ама ми го няма колета smile3515

# 594
ако искаме да си следим пратките и да идват с куриер за 1 седмица, доставката няма да е 6 евро, а ще е 30 евро

# 595
  • Пловдив
Здравейте,изпратили са ми писмо но не мога да си го преведа.Вътре пише:

I am writing about your order booked on 27 ianuary,ihvoice humber 8764434
However,we couldh"t cnarge the credit card for the amount for 8.15  So,the order has been cancelled.

Благодаря ви предварително.  bouquet
Поръчката ти е отказана заради малката сума, която трябва да платиш през банката.

# 596
  • Варна
Добре де, didi_st, за да ти отговорят на английски, значи на английски си им писала. Rolling Eyes Как така не можеш да разбереш какво ти казват?!
Отказали са ти поръчката, защото е под 10 евро.

ако искаме да си следим пратките и да идват с куриер за 1 седмица, доставката няма да е 6 евро, а ще е 30 евро

Не е задължително - от Промод само първата доставка е толкова, после до 15 дни имаш право на безплатна; от Май Тойс доставката е 16 евро, носят ти нещата до вкъщи и т. н. Rolling Eyes

# 597
  • София
Здравейте дами!
Ще ви помоля да ми препоръчате някоя марка сутиени за по  големи bombs и най-вече да си отговарят на номера, че си поръчах един сутиен от тези /3 взимаш , плащаш 2/ , и понеже имам един Триумф който е 85D /френско пише 100D/ и ми е леко малък в чашката си взех 100Е, обаче въобще не можах да вляза в него имам чувството, че беше 95В. Размерите са ми ПГ85/ Г114, ако някоя от вас има подобни мерки и е сполучила със сутиен нека да сподели.

Тъй като и аз  съм с  голям bombs ще  ти дам линк какво аз  съм си  поръчала и съм доволна,от  този си поръчай 105 Е ще  ти  ОК предполагам,
аз си купувам от  тука сутиени 90-95Д и този ни  е ОКhttp://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-minimiseur-a-armatur … &numberpage=5
Това  е  страхотно от  него съм най-доволна,въпреки че си  взех 100Д,
на  гр.обиколка  ми е  екстра,но чашката  като  чели  е малко по-малка,но става,
затова те  съветвам  и от  него да  си  вземеш Е чашка
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-taillissime.aspx?product … &numberpage=1
и други съм поръчвала,но не намирам линковете,
в заключение  само ще  кажа,  че тези които тук сме  с  чашка Д трябва да поръчваме Е

# 598
Magi vs, на митница Пловдив имат ли колети от Ла Редут или нищо не са получили? Една приятелка се интересуваше за колет от януари, та ако може малко инфо, моля!

# 599
Добре де, didi_st, за да ти отговорят на английски, значи на английски си им писала. Rolling Eyes Как така не можеш да разбереш какво ти казват?!
Отказали са ти поръчката, защото е под 10 евро.

Не е задължително - от Промод само първата доставка е толкова, после до 15 дни имаш право на безплатна; от Май Тойс доставката е 16 евро, носят ти нещата до вкъщи и т. н. Rolling Eyes

Аз изобщо не съм им писала,това писмо ми дойде по пощата,и дори се запитах защо не са ми писали на имейла.
И как така ми я отказват чак сега,след като вече са изтеглили парите.

Общи условия

Активация на акаунт