LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 225
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 570
Lana, жалвай се на нас, ако кода не ти е пратен лично  Joy
Ако ти е пратен лично, явно е изчерпан, така че пак се жалвай на нас само.

# 571
Kaxala  , благодаря ти, права си че на английски беше по-добре, обаче така и не разбирам за какво им е да попълвам тази бланка. Има разни полета за номера на картата и да избирам артикули ...

# 572
  • София
Здравейте дами!
Ще ви помоля да ми препоръчате някоя марка сутиени за по  големи bombs и най-вече да си отговарят на номера, че си поръчах един сутиен от тези /3 взимаш , плащаш 2/ , и понеже имам един Триумф който е 85D /френско пише 100D/ и ми е леко малък в чашката си взех 100Е, обаче въобще не можах да вляза в него имам чувството, че беше 95В. Размерите са ми ПГ85/ Г114, ако някоя от вас има подобни мерки и е сполучила със сутиен нека да сподели.

# 573
  • Plovdiv
Някой дали е полъчвал този панталон? Интересува ме за какъв сезон е и дали си отговаря на номера? А за протокола Simple Smile чакам поръчка от 24.01

# 574
преди малко се обаждах в митницата- нямам колет  smile3515 сега ще им драсна едно писмо, че си искам парите. егати- то стана 15 градуса, докато ми пристигне палтото! хич не ме интересува колко са натоварени по време на намаленията. платила съм си и си искам поръчката в указания от тях срок. това е 7ма седмица от поръчката ми и още я няма! като не могат да смогват, да си наемат още хора, хем ще борят и кризата! smile3515

# 575
  • София
Lana, жалвай се на нас, ако кода не ти е пратен лично  Joy
Ако ти е пратен лично, явно е изчерпан, така че пак се жалвай на нас само.

Joy Не ми е , ама те и чинийките са хубавки, така че...успех на всички с доставките!

# 576
Пуснах поръчка на 28.01.2009 , с код за куфара /не ми е пратен лично/.
На 20.02 видях че имам отказан артикул за 8 евро и им писах да ми пратят номера на ваучера на мейла , отговориха ми че са много заети и да пиша пак след седмица  Shocked
В петък получих известие за поща , взех си куфара и едни обувки които бяха 6 евро  Peace
Днес отварям кутията /пощенската във входа/ и хоп - писмо от франсетата с номера на ваучера. Shocked

Много са бързи значи  Whistling

# 577
преди малко се обаждах в митницата- нямам колет  smile3515 сега ще им драсна едно писмо, че си искам парите. егати- то стана 15 градуса, докато ми пристигне палтото! хич не ме интересува колко са натоварени по време на намаленията. платила съм си и си искам поръчката в указания от тях срок. това е 7ма седмица от поръчката ми и още я няма! като не могат да смогват, да си наемат още хора, хем ще борят и кризата! smile3515

Абсолютно те подкрепям и аз съм на това мнение и още в предната тема бях писала  newsm10

# 578
На 20.02 видях че имам отказан артикул за 8 евро и им писах да ми пратят номера на ваучера на мейла , отговориха ми че са много заети и да пиша пак след седмица  Shocked
В петък получих известие за поща , взех си куфара и едни обувки които бяха 6 евро  Peace
Днес отварям кутията /пощенската във входа/ и хоп - писмо от франсетата с номера на ваучера. Shocked

този куфар за който говорим ли? сиво и резеда?

# 579
Незнам дали е съвпадение, но както беше писала по напред една дама като попълних всички полета и написах писмото на френски, автоматичен отговор с входящ номер получих 30мин. след като пратих запитване, а истински отговор три часа и половина след автоматичния отг.

# 580

този куфар за който говорим ли? сиво и резеда?

Да същия  Peace

# 581

Абсолютно те подкрепям и аз съм на това мнение и още в предната тема бях писала  newsm10
написах им едно писмо с много удивителни  #Cussing out не мога да разбера хората в темата, които ги оправдават. не ме интересува миналата година кой кога си е получил колета. казали са 7 седмици, 7те седмици минаха, а колета ми го няма. искам си парите. егати!

# 582
Питах и в другата тема, но тук има повече четящи, ако някой знае ще съм много благодарна: още ли пращат шалтето като подарък или нещо друго? И ако е друго - какво  Simple Smile

# 583
Ама какво е това нещо за 2 артикула ми взимат 3,19 ? за обработка

# 584
  • Стара Загора

написах им едно писмо с много удивителни  #Cussing out не мога да разбера хората в темата, които ги оправдават. не ме интересува миналата година кой кога си е получил колета. казали са 7 седмици, 7те седмици минаха, а колета ми го няма. искам си парите. егати!
И ако поръчките се бавят в БГ те какво са виновни?
Да не говоря ,че в Ст.Загора ,когато и да отида винаги ми казват няма колети от фр.без да си дадат зор дори да погледнат

Общи условия

Активация на акаунт