LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 156
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 765
pinka222 ,полата за 2Е отгоре с ластик ли е и колко е дълга?Ако ти е възможно да ми отговориш
  bouquet

# 766
  • Стара Загора
Имам голяма молба....някой да каже нещичко и за нашият град Стара Загора....някой да е получавал скоро нещо....имам чувството че тук нищо не пристига....

# 767
pinka222 ,полата за 2Е отгоре с ластик ли е и колко е дълга?Ако ти е възможно да ми отговориш
  bouquet

И аз да попитам дали прозира, че мисля да я поръчвам за майка си?  Hug

# 768
аз вместо Пинка ще отговоря: не е на ластик, аз я имам от миналата година и я скъсах от носене, моят размер е 38 и ми седи по дълга, защото ми е леко широка и ми седи като ниска талия, дълга поне на мен под коленете, супер е удобна

# 769
Прясна информация от митница София - в момента имат още 4 тира за обработване, помолиха за търпение, правят всичко възможно да си получим колетите бързо.
Дано и моите са там  Peace
А някой може ли да ми каже как се разпределят колетите за страната - всички ли минават през София? Въпреки, че се настроих да чакам още време започнах да се изнервям. Някои от нещата не са за мен. И наистина е малко гадно да ти стоят блокирани пари - без значение колко както казва Чоколина  Peace
Но според мен вината е и в нашите пощи

# 770
Прясна информация от митница София - в момента имат още 4 тира за обработване, помолиха за търпение, правят всичко възможно да си получим колетите бързо.
А някой може ли да ми каже как се разпределят колетите за страната - всички ли минават през София? Въпреки, че се настроих да чакам още време започнах да се изнервям. Някои от нещата не са за мен. И наистина е малко гадно да ти стоят блокирани пари - без значение колко както казва Чоколина  Peace
Многократно е коментирано, че първо всичко колети минават през София през разпределителна.

# 771
аз вместо Пинка ще отговоря: не е на ластик, аз я имам от миналата година и я скъсах от носене, моят размер е 38 и ми седи по дълга, защото ми е леко широка и ми седи като ниска талия, дълга поне на мен под коленете, супер е удобна

Аз съм 157см и с талия 83,за 38 ли съм?

# 772
ЕЕЕ,дано и мойте колети ве4е дойдат .Днеска отивам ,ако ги няма 4акам до другата седмица и ве4е 6те им пи6а.

# 773
dilibaby, вчера питах в Централна поща(чакам от 21.01 за митница), но лелката ми каза, че няма колети от Франция, евентуално следобяд ако пристигнело нещо. Peace

# 774
  • Варна
Вчера получих колет, поръчката е от 21.01., пратен е от Франция на 9.02., пристигнал в София на 19.02., а на 3.03. е дошъл във Варна.
не е лошо, но според мен си отговаря на номера, не както пише в отзивите на сайта, че е уголемено.
доволна съм.
Черно момичешко яке с качулка - добро е, не намирам линк.
Черно момчешко яке с качулка - доволна съм и от него, пак не намирам линк.
Момчешки боксерки - много ми харесаха, материята е добра.
хубави са, но като че ли идват малко дълбоки.
Мъжки панталони от кръглите цени по 7Е, не ги намирам сега - пак ми се виждат дълбоки, иначе са хубави.

# 775
  • Балчи-Варна
  bouquet
ne не е с ластик,моята пристигна миналата седмица-памучна е,но на мен 38 размер не ми стана

# 776
  bouquet
Полата не е на ластик с платка е и цип отстрани-нямя еластичност.Дължина-56см,талия-35см. Peace
И мисля че леко ще прозира на слъне понеже е доста тънка,но нека да кажат тези които са я носили.

# 777
  bouquet
Полата не е на ластик с платка е и цип отстрани-нямя еластичност.Дължина-56см,талия-35см. Peace
И мисля че леко ще прозира на слъне понеже е доста тънка,но нека да кажат тези които са я носили.

не не прозира  Peace, поне моята не  Laughing

Аз съм 157см и с талия 83,за 38 ли съм?

аз съм висока 1, 58 и взех р-р 38, защото ме беше страх дали 36 ще ми стане, моят ханш е 90 см, талията ми е 75 см

bubulechkata виж има ли колетче за мен от 14.01  Mr. Green

# 778
Благодаря Ви, за коментарите за полата Hug  bouquet

# 779

bubulechkata виж има ли колетче за мен от 14.01  Mr. Green
[/quote]
Добре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт