LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 095
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 780
Привет!
И аз имам една поръчка от 23.01.2009 непристигнала. Днес неиздържах и пратих запитване ето отговора:

Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.
Je vous prйsente toutes mes excuses pour ce retard.
Votre colis a йtй expйdiй а l'adresse suivante:

(тук е адреса ми )

Pour me permettre de vous rembourser;
Merci de vйrifier que l'adresse ci-dessus est correcte.
En effet, je ne pourrai renouveler l'envoi, car les articles sont maintenant йpuisйs.
Je vous remercie de votre confiance.
 Cordialement.
Monique,
Relation Client du site www.laredoute.fr

От скапания превод на нет-преводача разбирам ...че поръчката е забавена, за което се извиняват , но изпратена на адреса ....и ако адреса е грешен ще ми я подновят ....но дали правилно съм разбрала ...някой ще може ли да преведе точният отговор.
Тези французи като имат толкова БГ-клиенти ...неможе ли си преведат сайта на бг

# 781
Не знам какви тирове идват какво чудо но втори ден  в нашата поща няма никакви международни колети пристигнали от София .
Чак не ми се вярва да нямат нищо обработено поне от вчера  явно информацията малко е преувеличена както и вчера момичетата от София се похвалиха прекосило за 10 получени колета при положение че беше съобщено за 3 тира преди празничните дни.

# 782
  • Перник
Не знам какви тирове идват какво чудо но втори ден  в нашата поща няма никакви международни колети пристигнали от София .
Чак не ми се вярва да нямат нищо обработено поне от вчера  явно информацията малко е преувеличена както и вчера момичетата от София се похвалиха прекосило за 10 получени колета при положение че беше съобщено за 3 тира преди празничните дни.

Ами служителите на митницата са почивали по празниците. Може да е имало някой дежурен, но ме съмнява да е обработвал колети. От вчера са ги започнали тия ТРИ тира, ама кога ли ще ги приключат Rolling Eyes Май няма да стане за ден, два newsm78

# 783
geri1969, май е загубена поръчката.
Струва ми се, че тези няколко дни на всяко запитване за неполучена пратка, отговарят, че е загубена. Tired

# 784
  • Варна
  Чоколина вчера получих такова писмо за попълване, разбирам за какво им е, обаче не ми е ясно как да попълня таблица, да изброявам артикули ли, да правя нова поръчка ли...че и номер на карта. Ако не те затруднява би ли ми обяснила. Blush

Ами, какво да ти кажа - и аз умувам над листчето. Най-горе пишат, че искат да разберат какво се е случило с поръчката, затова трябва да се попълнят данните и да се изпрати, като, естествено, ако своевременно се получи, да не се изпраща. После се попълват личните данни, деклараторът декларира, че не е получил поръчката си, уточнява се начинът на плащане (защо искат номера на картата да се праща по такъв небезопасен начин, нямам представа). След това трябва да им дадеш своите инструкции - т. е. да чекнеш съответното квадратче - 1. Искаш да поръчаш следните артикули (тогава, според мен попълваш табличката), които да ти се доставят еди-как-си; 2. Искаш връщане на парите; 3. Това не го разбирам много, но е някакво удържане на пари от "честно плащане" (или нещо подобно); 4. Удръжка от Карта Кенгуру. Явно е, че само първите две биха могли да се отнасят за нас, като в момента точно оттам ми произлиза умуването - дали, ако кажа, че искам същите неща да ми ги пратят отново, няма да ми отговорят, че вече са се изчерпали и да трябва отново да минавам през същата процедура и да се разправяме.  newsm78 Затова май ще поискам директно връщане на парите - като смятам в е-мейла, към който прикрепям листчето, да им напиша, че не искам чек, а ваучер. Rolling Eyes

Аман от глупости! Напоследък имах няколко издънки с други сайтове, как пък един не ме кара да попълвам такива простотии - имах объркани размери на обувки - директно ми върнаха парите по картата, след като им писах е-мейл; на другото място пък - козметика с повредена опаковка - пак директно ми върнаха парите след е-мейл. Тук - не стига, че с ваучера си задължен пак от тях да купуваш, ами и се разправяш по 100 години. #Cussing out

# 785
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c709358b88dab1cf7e

те ви един код ...23493 за таз олекотена завивка ....някой получавал ли е вече такъв подарък?
незнам дали ще ви върши работа ...че казват анулирали поръчки ...ако не ви е пратен лично....но ваша работа мами Simple Smile)))

# 786
Струва ми се, че тези няколко дни на всяко запитване за неполучена пратка, отговарят, че е загубена. Tired

ама защо да е загубена  #Crazy....аз какво сега трябва да правя ...адреса който те са ми написали, че са изпратили поръчката е верен  newsm78

# 787
  • Пловдив
Вчера не издържах и пуснах едно запитване до франсетата кога ми е пусната поръчката от 16.01,поне да знам от тяхна страна ли е забавянето или от наша.Е ,днес ми отговориха,че е изпратена ЧАК на 03.02   #Crazy  доставката за страната е от 2-5седмици,така че поне се успокоих малко... ooooh! Tired

# 788
Варненки днес някой да е ходил до пощата? Чакам от 05.02, ама незнам дали е за поща или митница  Tired

# 789

ама защо да е загубена  #Crazy....аз какво сега трябва да правя ...адреса който те са ми написали, че са изпратили поръчката е верен  newsm78

Ми честно казано, не знам.
И аз имам такова писмо, поръчката ми е от 13.01. Мисля да им изпратя писмо, в отговор на тяхното, в което да искам да ми възстановят сумата.
Чудя се само дали мога да настоявам да  ми я възстановят по банков път, май нямат такава практика. А на мен ваучер не ми трябва. Ама това са рисковете на онлайн пазаруването. Crazy
Все се надявам да вземе да се появи тази пратка, че на всичко отгоре не е за мен, а за позната, която ме помоли а и направя услуга и да и поръчам.  ooooh!

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 12:51 от Бианkа

# 790
Имам голяма молба....някой да каже нещичко и за нашият град Стара Загора....някой да е получавал скоро нещо....имам чувството че тук нищо не пристига....
Миналата седмица получих 2 колета, но имам още 10 да получавам, като най-старата ми поръчка е от 13.01. и не е пристигнала. От 22.01. също. Иначе пристигнаха поръчки от 30 януари и 9 февруари, изобщо не мога да хвана някаква логика newsm78

# 791
  • Пловдив

Би ли ми казала има ли подплънка или е мека чашка  Praynig Praynig Praynig

# 792
Вчера не издържах и пуснах едно запитване до франсетата кога ми е пусната поръчката от 16.01,поне да знам от тяхна страна ли е забавянето или от наша.Е ,днес ми отговориха,че е изпратена ЧАК на 03.02   #Crazy  доставката за страната е от 2-5седмици,така че поне се успокоих малко... ooooh! Tired

я виж на мен по-горе какво са ми отговорили ....дали верно са ми изгубили поръчката

# 793
  • Sofia
Момичета, при мен възникна следния проблем. На последна стъпка след въвеждане на номера на картата, сгреших срока на валидност на картата и не се валидира поръчката. Продукта не се виждаше в кошницата, както и в суивито. Днес, влизайки в ЛаРедут, пак го нямаше в кошницата и в суивито, но сега го виждам в кошницата. ooooh! Това означава ли, че не съм направила поръчка? Поне аз така го разбирам. Тоест, това, че съм сбъркала срока на валидност на картата, не е позволило валидиране на поръчката и трябва да я повторя?
Уж поръчвам поне за 20ти път, а нещо съвсем се сбърках...

# 794
ей тъй , както си седя, се чудя- голяма драма с тези писма, а някой пробвал ли е да им пише на български? никъде в сайта не пише, че кореспонденцията трябва да се води на френски или английски...

Общи условия

Активация на акаунт