LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 023
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 870
Моля някой ако има тези да даде размер на стелката. Интересуват ме 39 номер по принцип, дали си отговарят на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-basses-converse-all-star-l … &numberpage=1

# 871
Хайде сега и аз еди подробен отчет за последната направена и чакана поръчка (за сега де  Wink) от 09.02

Тази рокличка за малката, страхотна е, много ми хареса Снимка

Тези къси дънки Pantacourt ado fille morpho maigre ACTIVE WEAR Teens , мнооого съм се надценила за тях, не мога да ги обуя, не да ги закопчея  ooooh! а пък толкова ми харесаха  smile3515 Отиват за мама  Simple Smile Снимка

Този панталон Pantacourt LA REDOUTE Création, уж за мама, но на мен ми е широк, а на нея предполагам ще хлопа доста, така че ще си го нося  Mr. Green Хубав е, материята е много приятна, за лятото е супер  Peace Снимка

Тези дънки Jean femme coupe bootcut denim stretch entrej. 83 cm, също ми стоят свободно, ще се отпуснат и ще трябва да ги стеснявам сигурно  Whistling Много прост модел са, но за 7Е стават като за всеки ден. Плътен е плата, на мен ми харесват Снимка

Това за подарък Veste à capuche COCOON наистина е сиво, като цвят, не мог ада преценя дали си отговаря ,че моята мома отдавна ги е минала тез см, но е страхотно, много ми харесва

Този потник Débardeur rayé AWS е разкошен  Heart Eyes А пък за тези пари, просто няма равен  Peace Снимка

До болка познатата малинена пола  Wink Jupon ample shantung pure soie няма нужда от коментар

Този лот потници Débardeurs ado fille PRIX MINI, но малко съм се надценила пак, взех 168, а пък те са едни дългииии. А и плата е един тънък такъв, не са нищо особено, но за в къщи са идеални Снимка

Черешката на тортата май се оказа това палто Manteau imitation mouton retourné, което честон казано не очаквах да е кой знае какво  Wink Взех го за баба ми, ами ще бъде очарована. Аз също бих го носила, много топли и като кройка е супер. Доста е дълго, така че и в  най-големите студове ще може да се носи без проблем  Peace Снимка

Един потник не успях да намеря, ето реална снимка  Да кажа само че е страхотен, материята е много приятна и за големите жеги ще бъде много удобно Снимка

Подарък- надуваемия дюшек

Всички снимки от ТУК, нататък

Днес са получили колети на Пловдивската митница, така че, скоро ще има и други похвалили се  Peace
Успех и пълни пощи с известия  Peace  Simple Smile

ПП забравих да напиша, че кашона ми беше дооблепван в БГ но предполагам от пътуването се е разпаднал. А и моята фактура е скъсана, т.е. долната част  newsm78 Частта с артикулите и един код са ми пратили, си е там, но долното на кого му е притрябвало  Thinking

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 14:44 от iliqna

# 872
Най-после и аз си получих поръчката от 12.01. За първи път ми идва в насипно състояние в един син чувал, дано всичко е вътре, че повечето неща не са за мен. А както и предния ми колет от вчера фактурата я няма.
Вчера четох че и на други им липсва долната част от фактурата. И се замислих може ли да се ползва от някой друг този долен отрязък за неполучен артикул иначе за какво ще са му на някой моите фактури (може би гледам много филми за конспирация)?  newsm78

# 873
  • София
Момичета,
сега  се прибрам от  митницата,взех  6 колета,
едв ги занесох до колата,
получих  от  дати 11.01.13.01.,18.01.21.01.,27.01.,04.02.,
чакам  и от  дати помежду тези и след тези ама  ги няма  Cry.
и само да  допълня  че  колетите  са  си напуснали Франция  на  време,
тук са мотани   повече  от  месец,така  че  няма  за какво да пишеме  на  Франсетата,наще  идиоти  тука  са виновни.
Снимки ще  дам  после,че съм се заринала.

# 874
# 875
  • София
След като вчера си взех поръчка от 23.01, днес ми донесоха известие за тази от 30.01 - да знаех, че е за митница, да я бях взела и нея...но поне се отпушиха нещата, гледам много колети са дошли.
И аз смятам, че забавянето е при нашите пощи. Цял месец ми е преседял тук колета... #Cussing out

# 876
Някоя Деница Йорданова да знае, че има колет, аз за съжаление съм Иванова Sad Но и аз да потвърдя има много ларедутски колети на митница Русе- честито на всички, които ще си ги получат  Hug

А аз съм Тодорова Желязкова  Mr. Green Ей че много Деници в Русе  Grinning
(Дано тия дни да получа известийце/а)
аз пък съм Георгиева... пратих съпруг да провери има ли 4 колета мои... известия хич не стигат до мен

# 877
А имате ли отзиви за тази пола:
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-long-redoute-creation.aspx?p … &numberpage=1
или тази?
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-de-maternite-redoute-creatio … &numberpage=1

и това мъжко яке?
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-active-wear.aspx?productid … &numberpage=1
Намерих код, с който го намалявам с 25Е та се надявам да си заслужава.

# 878
  Чоколина, говорих със Силвето и тя подробно ми обясни какво се попълва, само тук-там - без номера на карти и други подробности, само няколко отметки, мога да ти изпратя на мейл какво се попълва.

И да ви кажа на излизане от пицарията на обяд в краката ми се замота едно известие и направо се спекох, чак се наведох да го обърна, аме не - Стойка ...   и викам божкее къде ни пускат известията  Laughing

А понеже не съм поръчвала от месец насам ме затрупват с кодове и какви ли не оферти, явно това бил начина.

# 879
Момичета,
сега  се прибрам от  митницата,взех  6 колета,
едв ги занесох до колата,
получих  от  дати 11.01.13.01.,18.01.21.01.,27.01.,04.02.,
чакам  и от  дати помежду тези и след тези ама  ги няма  Cry.
и само да  допълня  че  колетите  са  си напуснали Франция  на  време,
тук са мотани   повече  от  месец,така  че  няма  за какво да пишеме  на  Франсетата,наще  идиоти  тука  са виновни.
Снимки ще  дам  после,че съм се заринала.

spam2 маичице горката ти 6 колета как искам и аз поне 1 от всичките 9 които чакам а ти пък 6  #Crazy

# 880
  • Варна

Би ли ми казала има ли подплънка или е мека чашка  Praynig Praynig Praynig
Мека чашка, без никаква подплънка и допълнителни даже няма  Peace. Аз точно това исках  Mr. Green. Банела е цял, не са 2 отделни.

# 881
Здравейте. Илияна  ,какъв номер си взела от този потник и може ли размери   http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-raye-aws.aspx?productid= … 1&prodcolor=1  ,че и на мен много ми хареса???

# 882
  • София
Малко снимки на поръчката ми от 10.02,плюс още 2-3 неща от обща поръчка с приятелка Grinning .Всичко е обсъждано.
Снимки

# 883
  Чоколина, говорих със Силвето и тя подробно ми обясни какво се попълва, само тук-там - без номера на карти и други подробности, само няколко отметки, мога да ти изпратя на мейл какво се попълва.

И да ви кажа на излизане от пицарията на обяд в краката ми се замота едно известие и направо се спекох, чак се наведох да го обърна, аме не - Стойка ...   и викам божкее къде ни пускат известията  Laughing

А понеже не съм поръчвала от месец насам ме затрупват с кодове и какви ли не оферти, явно това бил начина.
Много ще съм ти благодарна ако и на мен обясниш, може и на лични. Предварително благодаря!   bouquet

# 884
168uu Знам, че не е за тук, но ...  Embarassed Някой да знае нещо за този сайт? Много ми прилича на редутския, но дали имат доставка до бг? newsm78
Ми да бях сложила линка поне. ooooh! http://www.3suisses.fr/FrontOfficePortail/3Suisses.porta

някъде четох ...че този сайт недоставя до БГ....сори

мами в www.prodavalnik.com
съм качила някой нови нещица за продаване ...че имах магазинче и го закрих преди година ....а от него са ми останали някой нещица и ми се въртят в шкафовете в къщи .....та да ги махна .....вижте ги ...продавам ги дори на по-ниска цена, от колкото съм ги взела ...но да се махнат от вкъщи ...че ми писна да ги премятам
търсете потребител geri1969

Общи условия

Активация на акаунт