LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 127
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 855
  • Varna
И аз получих поръчката си от 15.01. (вчера я получих) - почти всичко в нея е наред с изключение на един липсващ артикул, който иначе е описан във фактурата (ето го:http://www.laredoute.fr/vente-pull-bebe-garcon.aspx?productid=324143352&documentid=201208&single=false&categoryid=49154527&pos=12_d_n_n&numberpage=1 райе, 86 размер), вместо него имам изпратен (ето го:http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-col-djellaba-nike.aspx?productid=324152960&documentid=496108&single=true&categoryid=22912023&pos=2_d_n_nike&numberpage=2) - т-шърт на NIKE, размер 34, цвят-бледорозов. Основната ми мисъл е, че нямам нужда от това нещо и ако на някой му липсва от поръчката, а случайно му е изпратен детския пуловер - моля, нека ги сменим! Иначе не си представям ако трябва да им го връщам, те да ми пращат и т.н.

# 856
И аз да се оплача....сутринта помолих да проверят на митница Русе има ли нещо за мен( чакам 2 поръчки от 02.02) и те ми казаха "Даааааааааааааа имате колет, заповядайте след обедната почивка в 13.30"....Едва дочаках да дойде заветния час и отивам и познайте" Амиии съжалявам, но сме ви объркали името- няма нищо за вас" Sad
 Някоя Деница Йорданова да знае, че има колет, аз за съжаление съм Иванова Sad Но и аз да потвърдя има много ларедутски колети на митница Русе- честито на всички, които ще си ги получат  Hug

# 857
Взех си поръчката от 29.01. На Митница - Русе имат колети Шанел, Миглена Богданова, Даниела Добрева. Имаше и още, но само тези имена видях  Peace

иии не видя ли на Мирела Илиева нещо... хахаха, ако им се обадя да ги накарам (да се помоля) да порверят дали ще проверят  newsm78 м?

обадих се да, но за мен няма Sad Sad Sad другия път явно

да обадих се, ама няма ... иначе беше много любезна  Peace

Не, не видях. Но имаше и такива зад перденцата  Wink Ако се обадиш, мисля, че ще ти даде информация жената  Peace

# 858
Тези тигани на Тефал се продават и в България и са няколко с една дръжка. Цената е на цялото количество не на един..

# 859
  • София
Днес взех поръчка от 10.02 на поща.
Сега чакам от 21.01 за митница и от февруари Rolling Eyes

В ПК 1784 в Младост имаше поне десетина Ла Редутски пакетчета и жената пишеше усилено известия Laughing
Но май известия от митница нямаше много.Явно там още не могат да си обработят кашоните Crossing Arms

# 860
  • близо до морето
Partagez... vos impressions !         
   Borisova Boriana,

Vous venez d’acheter l'article
T-shirt enfant garçon effet doubles manches PRIX MINI
et nous vous remercions de votre confiance.

Aujourd’hui nous aimerions avoir votre avis sur ce produit.
Le recommanderiez-vous à nos clientes ? Accepteriez-vous
de partager vos bons plans Mode ?!

Comment ? En donnant une note à votre produit et en précisant
vos commentaires : pas besoin d’indiquer votre nom,
c’est simple et rapide !

Ces infos seront accessibles sur le site de La Redoute afin de
guider les internautes dans leur choix et de nous aider à mieux
satisfaire nos clients.

Merci pour votre participation !

À tout de suite sur laredoute.fr !    Que pensez-vous de cet article ?    

Je donne mon avis                          Някой може ли да ми каже какво значи това! Моля помогнете!  Praynig  И отстрани на писмото имаше снимка с една блузка, мисля че я бях поръчала.                                                                                                                                                               

# 861
току що си взех малък пакет с поръчка от 14.02- евтиниките Найкове, едни клинчета и потничета за СТефания и един чорапогащник, снимки малко по-късно
найковете ми станаха на широчина, че моя крак е по-дебеличък, иначе имам един пръст отпред, поръчах ги 38, нося по принцип 37, ама ще си ги нося
много са хубави иначе

пакета ми имаше френски печат от 2 март и български от 4.03  Peace

# 862
Според преводача означава това:
Споделете ... впечатленията си!
    Боряна Борисова,

Вашият нов член
Тениска ръкави двоен ефект момче MINI ЦЕНА
и ние ценим Вашето доверие.

Днес бихме искали вашето мнение за този продукт.
Бихте ли го препоръчвам на нашите клиенти? Бихте ли
акции вашите съвети Режим!

Как? Чрез осигуряването на бележка за вашия продукт и прецизиране
коментари: няма нужда да включват вашето име,
Толкова е просто и бързо!

Такава информация ще бъде на разположение на интернет страницата на La Redoute да
Ръководство за потребителите в техния избор и да ни помогне по-добре
отговарят на нашите клиенти.

Благодарим Ви за участието!

À агитатор за собствена SUR Laredoute.fr! Какво мислите за тази статия?

Давам мое мнение

# 863
  • София
Shelii, виж стр.1 пост 1 много е полезен.

# 864
  • Стара Загора
В какъв срок получавате обяснение за поръчката си след като сте запитали и са ви изпратили потвърдителен meil  bouquet

# 865
аз пратих преди 2часа още нямам отговор Simple Smile

# 866
  • близо до морето
Според преводача означава това:
Споделете ... впечатленията си!
    Боряна Борисова,

Вашият нов член
Тениска ръкави двоен ефект момче MINI ЦЕНА
и ние ценим Вашето доверие.

Днес бихме искали вашето мнение за този продукт.
Бихте ли го препоръчвам на нашите клиенти? Бихте ли
акции вашите съвети Режим!

Как? Чрез осигуряването на бележка за вашия продукт и прецизиране
коментари: няма нужда да включват вашето име,
Толкова е просто и бързо!

Такава информация ще бъде на разположение на интернет страницата на La Redoute да
Ръководство за потребителите в техния избор и да ни помогне по-добре
отговарят на нашите клиенти.

Благодарим Ви за участието!

À агитатор за собствена SUR Laredoute.fr! Какво мислите за тази статия?

Давам мое мнение
    Много ти благодаря!  Hug  Hug Бях се изплашила че нещо ми отказват от поръчката! А да кажа за всички от Варна, ходих да проверя в митницата имаше доста колети от Laredute .

# 867
В какъв срок получавате обяснение за поръчката си след като сте запитали и са ви изпратили потвърдителен meil  bouquet
на мен ми отговориха на 3-я ден.

# 868
И аз да се оплача....сутринта помолих да проверят на митница Русе има ли нещо за мен( чакам 2 поръчки от 02.02) и те ми казаха "Даааааааааааааа имате колет, заповядайте след обедната почивка в 13.30"....Едва дочаках да дойде заветния час и отивам и познайте" Амиии съжалявам, но сме ви объркали името- няма нищо за вас" Sad
 Някоя Деница Йорданова да знае, че има колет, аз за съжаление съм Иванова Sad Но и аз да потвърдя има много ларедутски колети на митница Русе- честито на всички, които ще си ги получат  Hug

А аз съм Тодорова Желязкова  Mr. Green Ей че много Деници в Русе  Grinning
(Дано тия дни да получа известийце/а)

# 869
  • Сливен
аз писах вчера към 15.00часа,вечерта имах потв.emeil ,а днес в 13часа вече имах отговор.ето и снимките
http://www.stamimar.snimka.bg/album.php?album_id=333278&pid=10898203

Общи условия

Активация на акаунт