LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 377
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 375
Щом е parure couette, значи включва плик и калъфка за възглавница с размери 63/63 см. Всъщност, пише го и в описанието отстрани, а в първия пост има още куп ценна информация по чаршафени въпроси Simple Smile

# 376
Tani4ka*, и аз мисля, че е най-добре да им пишеш! Като разгледах подробно снимките излиза, че "поръчката" е направена на 26.02, и е получена на 28.02, с услугата , които те предлагат Relais Colis - за доставка от 24 часа. Но тази услуга важи само за Франция, така ,че не е  възможно да се направи поръчка при такива условия от БГ.   Whistling

Най-странното обаче, което видях на последната снимка е , че там е посочено искане за замяна на получените продукти. Честно казано ми се струва, че има някакво бъгване в системата им, или припокриване на данни, последното за мен клони към минимум. Важното е , че не си използвала картата си на този акаунт иначе щеше да стане още по объркано.

П.С : Направи си нов акаунт и този го зарежи   bouquet

# 377
Да, трябва да има 1 брой

# 378
момичета здравейте
някои може ли да ми преведе това защото преводача ми превежда но аз не го разбирам
Mademoiselle Vatcheva Atanaska

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !
предварително ви благодаря

приканват те да си изпразниш кошницата,т.е да пуснеш поръчка

# 379
мерси много
но аз пуснах поръчка и ми доиде имеил на пощата че всичко е минало.
Vous avez choisi le mode de livraison :
LIVRAISON A DOMICILE
да не би да не съм го привела правелно ето това ми пиши

# 380
Здравейте  Grinning и аз с проблем след отказани 2 артикула и сумати кореспонденция със Сабине тя ми обеснява че сумата на 2 та артикула не е включена в извършеното плащане, а аз имам смс от банката в която е включена и пише че е извършено плащане (може ли да е блокирана само)...става въпрос за 20 евро..та имали начин да са ми върнали парите? Някой ако е имал такъв проблем да помогне..

Или да ходя в банката да искам извлечение?

# 381

Имам Скечърс друг модел,таман 2 чифта-за мен си отговарят. Peace Някой писаха,че са умалени,но след известно носене се отпускат и за мен се поръчват точния номер.

# 382
Здравейте  Grinning и аз с проблем след отказани 2 артикула и сумати кореспонденция със Сабине тя ми обеснява че сумата на 2 та артикула не е включена в извършеното плащане, а аз имам смс от банката в която е включена и пише че е извършено плащане (може ли да е блокирана само)...става въпрос за 20 евро..та имали начин да са ми върнали парите? Някой ако е имал такъв проблем да помогне..

Смс-а си получила в момента на валидирането на поръчката. Тогава парите ти са само блокирани. Реалното им теглене е станало след няколко дни. Възможно е да не са ти изтеглили тези 20 евро, а сумата без тях. Затова - в банката за извлечение, да видиш колко точно са ти изтеглили.

# 383

Смс-а си получила в момента на валидирането на поръчката. Тогава парите ти са само блокирани. Реалното им теглене е станало след няколко дни. Възможно е да не са ти изтеглили тези 20 евро, а сумата без тях. Затова - в банката за извлечение, да видиш колко точно са ти изтеглили.

Благодаря ти Алекс   bouquet

# 384
Здравейте. Възможно ли е да не получа SMS  от банката,че имам блокирана сума????   Ако има някакво значение на ПИБ съм.   

# 385
зависи дали банката ти предоставя такава услуга и дали ти си абонирана за нея, някъде е автоматично

# 386
Здравейте.
От много време се двоумя дали да поръчам едно яке на сина ми.знам,че е топло и хубаво,но не можах да намеря размерите.Разгледах внимателно сайтовете на първата страница.
Моля ви ако някой има 86 да даде точен размер http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche-enfant-la-redoute- … &numberpage=1
Понеже детето ми не е много едричко,но в момента е на година и 7 месеца,просто искам да се ориентирам дали ако поръчам 86 (понеже само това е останало) има ли шанс до година да го носим.
Багодаря предварително!

# 387

Имам Скечърс друг модел,таман 2 чифта-за мен си отговарят. Peace Някой писаха,че са умалени,но след известно носене се отпускат и за мен се поръчват точния номер.

Туранага Санка мерси, аз преди време съм имала, но не помня, а пък и след като родих малко ми пораснаха стъпалцата  Laughing
Ти кой номер си? Има 36 номер дали ще са ми малки  newsm78, да рискувам ли, ако ли пък не ще ги оставя за щерката, до 2 год белким и станат Whistling

# 388
Кажете какво се пише в тези две прозорчета, защото се мъча и нищо не става
La date de ma commande:  (JJ/MM/AAAA) като напиша датат ми дава че трябва да е 10 или повече знака

Le numéro de ma commande:
 newsm78 мерси защо така ми се получава

# 389
Кажете какво се пише в тези две прозорчета, защото се мъча и нищо не става
La date de ma commande:  (JJ/MM/AAAA) като напиша датат ми дава че трябва да е 10 или повече знака

La date de ma commande:
 newsm78 мерси защо така ми се получава

La date de ma commandee -датата на поръчката ти напр.14/02/2009

Общи условия

Активация на акаунт