LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 268
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 450
бингъл аз съм между 36 и 38,зависи от модела.Последно бях взела едни дъкни 168,които са ми широки,а този ми "заспа".Няма еластичност,плата е мек,но не плътен и за зима определено не става.На мен основния ми проблем са кокалите и бричовете - все там не мога да се напъхам  Blush и като е с ниска талия...Този точно там е леко разширен,ако можеш да видиш на снимката - малко под колана и за моята конструкцийка  Confused е идеален  Laughing Иначе си е широк и като модел.Лично на мен наистина ми хареса много.Аз го взех дори за 4 а е направо супер   Hug

# 451
и аз ги поръчах тези панталони и ги чакам, мисля че си бях взела 162, но вече съм забравила какъв цвят и аз ги взех за 4 евро, но са ми в поръката от 14.01, която още я няма.
Бингъл ако ти трябват размери като ги получа, ще ти ги дам.  Hug

не помня кой я имаше тази дуданка  Rolling Eyes, трябват ми размерите на 162  Praynig

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 00:52 от Синеоч

# 452
  • София
Змейковица, мамаВ а хубави ли са бебетата? Какво правят?
мамаВ не е ли голямо бебето за комплекта на Греко, че го поръчах, а искам и бебе да взема  Hug

# 453

Добро утро о успех на всички чакащи,днес да имаме пристигнали поръчки Peace

# 454
Добро утро  Grinning Само ние с DVD ли чакаме пощаджийката да мине с известия?  Grinning Grinning Grinning

# 455
molq pomognete mi.Polu4ih tova tazi sutrin Hi,

With reference to your order on February 4th, I am writing to inform you that the shipping of your parcel n° 051 5347623 has been cancelled because payment was on delivery.

Best regards.

For any contacts or next claims, thank you to make them online  by clicking on top of our home page in "Aides et Services".
By going down the page, click on "mes autres questions" just under : Mes autres questions.

Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

# 456
az 4akam ot 4-ti fevruari i dnes polu4ih tova.shte mi doide li pory4kata?

# 457
  • Sofia
и аз ги поръчах тези панталони и ги чакам, мисля че си бях взела 162, но вече съм забравила какъв цвят и аз ги взех за 4 евро, но са ми в поръката от 14.01, която още я няма.
Бингъл ако ти трябват размери като ги получа, ще ти ги дам.  Hug

не помня кой я имаше тази дуданка  Rolling Eyes, трябват ми размерите на 162  Praynig

Дължина от рамото98, ширина опд мишниците 45, ръкав от рамото 56, от под мишницата  46.  Hug 

# 458
az 4akam ot 4-ti fevruari i dnes polu4ih tova.shte mi doide li pory4kata?

Няма да ти дойде поръчката. Съобщават ти, че е отказана.

# 459
ami parite mi?6te gi vzemat li ot kartata

# 460
i poradi kakva pri4ina ne pishat li?

# 461
te v4era me  pitaha dali mi e doshla pory4kata ,dali sym dovolna.Az otgovorih 4e n e e doshai dnes  tova pismo.A samata pory4ka o6te mi e v posledni pory4ki v saita.

# 462
i poradi kakva pri4ina ne pishat li?

Поръчката ти е била под 10 евро и с опция "плащане при доставка"; затова е отказана  Peace Ако все още са ти блокирани парите в картата, ще бъдат освободени след известно време, в зависимост от срока на банката-издател.

И моля, пиши на кирилица и използвай бутона "Редактирай", вместо да пускаш няколко поредни поста  Peace 

# 463
te v4era me  pitaha dali mi e doshla pory4kata ,dali sym dovolna.Az otgovorih 4e n e e doshai dnes  tova pismo.A samata pory4ka o6te mi e v posledni pory4ki v saita.

Редактирай си мнението, не пускай по 5 едно след друго  Peace
Поръчката ти е отказана, защото плащането е щяло да бъде при доставката - написали са ти го. Сигурно сумата е била под 10 евро.

# 464
  • София-Младост
Момичета, поназад четох, че тези гуменки били уголемени и стелката на н.22 е 16см. Някой да е взилам друг номер да даде размер?

Общи условия

Активация на акаунт