LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 319
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 435
# 436
   GRATUIT ! Votre colis livré en 24h à 01330 SOFIA
това съм получила вчера на мейла, предполагам че утре ще си взема поръчката (от 25.01). Дано да съм права.

# 437
  • София
За жалост не си  Tired

# 438
  • Пловдив
mamaB, разсмя ме  Joy Нашето бебе е Мими - тя си го кръсти, и не се разделя с него, ама все съблечено го държи, та трудно се познава, че е Редутско   Mr. Green

# 439
според преводача, поръчката е доставена ,или ще е доставена за 24 часа. Явно е писано по въпроса, но съм пропуснала( а си мислех че всичко съм изчела и ще мина без глупави въпроси Embarassed)
Защо?

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 23:08 от heliana

# 440
  • в града на атомното слънце :)
Имам едно въпросче newsm78. Някой от вас пазарува ли с виртуална дебитна карта ? И ако да - как разбирате, кога ви взимат парите, т.е кога вече не са само блокирани? Аз имам едни съмнения, но ако някой ми ги потвърди, ще знам кога ми е обработена поръчката от 24.0. Мерси предварително  Simple Smile.

# 441
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
момичета, видях, че пак са пуснали камперските балеринки, но само в кафяво и само 40.
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-camper.aspx?productid=3 … &numberpage=8
ако някой е съобщил преди мен- съжалявам- не можах да ви прочета изцяло и се извинявам

този пуловер същоhttp://www.laredoute.fr/vente-pull-v-jersey.aspx?productid=32407 … &numberpage=1

# 442
  • In The Middle Of Nowhere
според преводача, поръчката е доставена ,или ще е доставена за 24 часа. Явно е писано по въпроса, но съм пропуснала( а си мислех че всичко съм изчела и ще мина без глупави въпроси Embarassed)
Защо?

Това е код за БД, чети малко повече темата за да си по-информирана за напред.
За съжаление такава екстра 24 часова доставка до БГ няма.

# 443
  • София
Защо?
Според мен това е част от мейл в който ти пращат код за безплатна доставка за 24 часа - но не важи за БГ а само за ФР  Hug
...писали сме едновременно  Peace

# 444
цък smile3509 - не че не сте ги виждали,но под снимките има и размери ако ще са в помощ за някого.
shrek незная дали вече не си поръчала яке.Аз пуснах второто за мъжа ми за пролетно и мисля,че ще има само подплата,но едва ли ще ти се чака да го получа  Rolling Eyes
змейковица,нашето е бебе Аморе ама едно към едно във физиономия.Иначе и то все голо ходи,нищо,че и него от Ларедут го облякохме  hahaha

# 445
  • Варна
здравейте, гост съм, дали мога да провеждам кореспонденцията си с администраторите на ларедут на английски?

Можеш. Почти всички им пишем на английски.

Аз днес направих едно полуоткритие. Досега им пишех на английски и ми отговарят след няколко дни обикновено. Днес взех, че преведох писмото от английски на френски и им го изпратих, отговориха ми точно след 4 часа. Може и съвпадение да е, но си мисля, че когато са писани на английски ги препращат само на английскоговорящи служители и затова отговорите се бавят повече.

Съвпадение е било. Confused В четвъртък или петък ими писах за неполучената си поръчка от 10.01., на френски (точно като тебе го преведох от английски Mr. Green) - все още нямам отговор. Rolling Eyes Иначе автоматичен ми се върна веднага.

# 446
Аз я чакам тази пола 38 номер, ама кога ли ще дойде  newsm78 Не смея да давам прогнози за 28-те поръчки, които чакам  Mr. Green Blush
[/quote]

Както и да е вече отразих една такава 40 № пък да видим къде ще я закачам. Ама не ми се чака вече с техните приумици всеки ден по номерче от нещо да пускат. То сума ти време я имаше полата 38 №, но след като ВечеПетя я похвали набързо се изчерпа. Laughing

# 447
Защо?
Според мен това е част от мейл в който ти пращат код за безплатна доставка за 24 часа - но не важи за БГ а само за ФР  Hug
...писали сме едновременно  Peace
мерси, наистина е така, жалко. Миналата седмица получих мейл, с ваучер, заради изчерпан артикул от поръчката и реших,че ще си я получавам вече, но........явно ще почакам още.

# 448
mamaB,панталончето изглежда доста симпатично...ти по принцип кой р-р за панталони от дамската взимаш,168 добре ли ти е?Нищо не пише за материята,всъщност пише Rolling Eyes а има ли еластичност,как я определяш?И наистина ли идва така широк както го коментират в сайта,по снимките не изглежда така Thinking Леле,колко въпроси за 7.50 Joy

# 449
Алекс1, би ли помогнала компетентно и на мен. Януари бях пуснала една поръчка за 8,15 Е  - тъй като още не знаех че поръчки под 10 Е са нежелани. Скоро ми пратиха писмо че няма да ми изпълнят поръчката, но не разбирам дали са дръпнали парите от картата (ползвах чужда карта) и ще мога ли да си използвам пак кода за 10е който бях използвала.

Парите най-вероятно не са изтеглени. Кодът няма да можеш да използваш отново.

Общи условия

Активация на акаунт