LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 356
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 420
здравейте, гост съм, дали мога да провеждам кореспонденцията си с администраторите на ларедут на английски?

# 421
здравейте, гост съм, дали мога да провеждам кореспонденцията си с администраторите на ларедут на английски?

Можеш. Почти всички им пишем на английски.

момичета здравейте
някои може ли да ми преведе това защото преводача ми превежда но аз не го разбирам
Mademoiselle Vatcheva Atanaska

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !
предварително ви благодаря

приканват те да си изпразниш кошницата,т.е да пуснеш поръчка
мерси много
но аз пуснах поръчка и ми доиде имеил на пощата че всичко е минало.
Vous avez choisi le mode de livraison :
LIVRAISON A DOMICILE
да не би да не съм го привела правелно ето това ми пиши

Рекламен мейл е. Няма нищо общо с вече направени поръчки.

# 422

Можеш. Почти всички им пишем на английски.

Аз днес направих едно полуоткритие. Досега им пишех на английски и ми отговарят след няколко дни обикновено. Днес взех, че преведох писмото от английски на френски и им го изпратих, отговориха ми точно след 4 часа. Може и съвпадение да е, но си мисля, че когато са писани на английски ги препращат само на английскоговорящи служители и затова отговорите се бавят повече.

# 423
Алекс1, би ли помогнала компетентно и на мен. Януари бях пуснала една поръчка за 8,15 Е  - тъй като още не знаех че поръчки под 10 Е са нежелани. Скоро ми пратиха писмо че няма да ми изпълнят поръчката, но не разбирам дали са дръпнали парите от картата (ползвах чужда карта) и ще мога ли да си използвам пак кода за 10е който бях използвала.

# 424
здравейте,наистина до сега само ви четох,но този път ще моля за помощ.След направена по

JUPON

Quantité : 1
Coloris : KAKI
Taille : 36  
 Prix catalogue  Offre spéciale  Avantage
en Euros  Réduction  Offre spéciale  Avantage
en Euros  Réduction Prix facturé  
24,90 ?
 29840
 22,41 ?
 - 90 %
 00000
 0,00 ?

2,49 ?

PULL COL BOULE

Coloris : BLEU CANARD 194227 TC
Taille : 38/40  
16,99 ?
 29840
 12,74 ?
 - 75 %
 00000
 0,00 ?

4,25 ?

BASKET

Coloris : anthracite/gris/anis
Taille : 32  
16,99 ?
 29840
 7,65 ?
 - 45 %
 00000
 0,00 ?

9,34 ?

POLO

Coloris : vert/blanc
Taille : 150  
6,00 ?
 29840
 1,80 ?
 - 30 %
 00000
 0,00 ?

4,20 ?

Coloris Taille Qté Prix catalogue
 ECHARPE
Cet article n'est pas concerné par votre offre spéciale  
 SAUMON 0 1  100,00 ?

TEE SHIRT
 KAKI 150 1  100,00 ?

CEINTURE
 KAKI CLAIR 0 1  100,00 ?

Veste velours garçon
 taupe 150 1  200,00 ?

PULL
 ROSE GRISE 34/36 1  200,00 ?

JUPE
 IMPRIME 36 1  200,00 ?

ECHARPE
 TAUPE 0 1  100,00 ?

ECHARPE
 NOIR 0 1  100,00 ?

SAC
 camel 0
ръчка от 11.02 днес ми изпратиха това,а всичо беше поръчано за 75 евро и парите отдавна са блокирани

# 425
тези артикули на който цената им е 100, 200 евро са ти от кръглите цени, не се шашкай и при мен е така, първоначално и аз се дзверих, но накрая се усетих

# 426
Препоръчайте ми пролетно-есенно якенце за момиченце,86 номер! Grinning

# 427
  • Пловдив
ооооооооооох, като ви чета ми иде да се  #2gunfire
чакам си последната поръчка от 15.01, но не идва и не идва...
последна надежда имам за тази седмица Praynig
Oх, аз само като си помисля колко чакам и не само мои, ме свива вече коремът от притеснение- като изключа каръшките от 12/13.01, от 20-ти нататък чакам поне още 5 за януари. И докато си се тюкхам да попитам за размери на тази пола- 38 или 40 номер ми трябват, плиииз  Heart Eyes  bouquethttp://www.laredoute.fr/vente-jupe-des-annees-80.aspx?productid= … &numberpage=2

Аз я чакам тази пола 38 номер, ама кога ли ще дойде  newsm78 Не смея да давам прогнози за 28-те поръчки, които чакам  Mr. Green Blush

# 428
Препоръчайте ми пролетно-есенно якенце за момиченце,86 номер! Grinning

Ей това имаме

Страхотно е, но аз го взех на 6 евро и нещо  Peace

# 429
  • София
змейковица може би съм единствения човек който може да разбере подписа ти напълно  Laughing
Надявам се да ни зарадват с малко колети утре, защото при мен закъсненията са фрапиращи  ooooh!

# 430
  • на морето
Момичета коя пола ще ми препоръчате от тези двете.Знам,че много от вас са ги поръчвали.И отговарят ли на номера?Едната си спомням,че беше в талията с ластик,но коя от двете???А имат ли някаква еластичност?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-imprimee.aspx?productid=32409 … &numberpage=1
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-fleurie.aspx?productid=324103 … &numberpage=1

Имам първата, с цип и ластик е, има еластичност, отговаря си на номера. Цветовете са по-скоро в оранжевата гама, отколкото в лилавата, както е на снимката.
Втората я чакам.

Благодаря ти  bouquetЩе изчакам и отзиви за втората.Така или иначе не мога да пусна поръчка,защото и двете ми кошници ги намерих празни.Разбрах,че и други имаха този проблеми и най-вероятно е бъг в системата,но дали парцалките ми пак ще се върнат там или пак трябва да ги търся newsm78

# 431
  • Пловдив
змейковица може би съм единствения човек който може да разбере подписа ти напълно  Laughing
Надявам се да ни зарадват с малко колети утре, защото при мен закъсненията са фрапиращи  ooooh!

Да, предполагам си в същото положение като мен  Rolling Eyes Laughing
И на двата скайпа съм го сложила подписа, че вече се изприщвам направо  Embarassed
То само единия от тия 3 тира трябва да е за мене  Mr. Green

# 432
Здравейте на всички!Честити ви празници с малко закъснение,но да сте здрави,да имате търпение и нерви - всички поръчки ще дойдат  Hug
Днес си взех поръчка от митницата/работеха  Shocked но до 13.00ч.  Grinning / колет от 21.01 - печат от Франция 27.01,взет на 3.03 - правете си сметките кое колко се е забавило  Crazy
За мен имаше само няколко неща за малката  -
комплект 3 части - Ensemble jogging enfant fille T-shirt, sweat et pantalon - 102,хареса ми,но наистина доста тъничък;
този анцунг - Jogging enfant fille veste et pantalon - 102,ватиран,малко по - тъмен е цвета и малко по - различна е долничката,но е хубав;
кецките - Baskets enfant fille LA REDOUTE Création - в лилаво,номер 26 ама май са малко умалени.Не мога да преценя ,че са й големи още ,но така ми се сториха.В лилаво,цвета ми хареса само дано наистина не се разцепят при първото обуване,каквито отзиви имаше
и този панталон - Pantalon ado fille large PRIX MINI - на мен ми хареса много,сравнително тънък е за пролет - есен,няма еластичност,но стои страхотно.Смятам го за отлично попадение  Grinning 168 е и мерки и снимки ще пусна малко по - късно.
Стискам палци на всички ни от утре да завалят колети  Hug
змейковица гледам снимката ти от аватара и се чудя какво прави нашето бебе Деси в ръцете на твоята хубавица  ooooh! Laughingявно вече съм полудяла съвсем,ама да знаеш може и рода да излезем,че при нас е може би сестричката  Joy

# 433
  • София
.....
Благодаря ти  bouquetЩе изчакам и отзиви за втората.Така или иначе не мога да пусна поръчка,защото и двете ми кошници ги намерих празни.Разбрах,че и други имаха този проблеми и най-вероятно е бъг в системата,но дали парцалките ми пак ще се върнат там или пак трябва да ги търся newsm78

И втората е с цип отстрани и няма еластчност  Peace

# 434

Общи условия

Активация на акаунт