LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 262
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 510
Linet
2.http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-bout-ouvert.aspx?product … &numberpage=3
имам тези в черно дължината на стелката на 37-ми номер е 24 см.

# 511
Момичета, знаете ли дали тези балеринки си отговарят на номерата: 1. http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32414499 … &numberpage=2
2.http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-bout-ouvert.aspx?product … &numberpage=3
Благодаря ви предварително. Simple Smile

Имам вторите от миналите зимни намаления,изтърках ги от носене пролетта и лятото,точни са си според мен.Бях поръчала първо +1,но ми бяха доста свободни и си взех моя номер.Леко са твърди в началото обаче и ми направиха доста мазоли докато се отпуснат,но после ми бяха най-удобните обувки за сезона !  Peace

# 512
  • Варна
Варненки от коя дата получавате поръчки? Аз имам две от 23.01 но още ги няма и се чудя дали да им пиша.

и аз имам една от тогава, следобяда имам ходене до митницата и ще питам. ще пиша после какво е положението!  Peace
Много ти благодаря  Hug

Чакам от 10.01., 17.01., 20.01., 28.01., 31.01. и разни февруарски, още нито една не е дошла. Много се надявам днес да получа нещичко. Confused

# 513
Някой може ли да ме ориентира в размерите на това:

От доста време го гледам и от това, което четох май излиза, че размера съответства на обиколката в сантиметри, но не съм сигурна коя обиколка - на талията, ханша, корема newsm78. А в таблиците с размери никъде не открих такава номерация Rolling Eyes.

# 514
кьде е pret a porte в сайта, може ли линк

# 515
black_angel, аз имам боти на рип кърл, отговарят си на номера, даже лееко са ми широки, но аз съм с тесен крак и затова

# 516
  • In The Middle Of Nowhere
black_angel, аз имам боти на рип кърл, отговарят си на номера, даже лееко са ми широки, но аз съм с тесен крак и затова

Мерси, аз също съм с тесен крак   bouquet

# 517
аз имам джапанки на ripcurl, даже чакам още едни, според мен си отговарят също

# 518
Сутринта бях на Варненска Митница пристигнали са много колети,със сто зора ги накарах да ми дадът инфо за мойте.
Така ,че очакваите известийца или ако има по нетърпеливи да прескокнат да проверят.  bouquet

# 519
Аз пуснах 2 олекотени завивки и една калъфка.Онзи ден ми дръпнаха парите само за едната-9Е и нещо! Laughing Сега се чудя едно по едно ли ще ми ги пратят тия три неща? Laughing
дай линк към тези завивки

# 520
искам да попитам някой не заменя ли 40 номер на форумската дънкова пола на Актив Уеър за 42. Вече я няма , а ми е голяма, много ми харесва

# 521
Сутринта бях на Варненска Митница пристигнали са много колети,със сто зора ги накарах да ми дадът инфо за мойте.
Така ,че очакваите известийца или ако има по нетърпеливи да прескокнат да проверят.  bouquet

дано  Praynig

# 522
Цитат
Добра новина момичета от Пловдив току що звъннах на митница за инфо : ИМА МНОГО НОВИ КОЛЕТИ май започват да идват кошончетата ни
А дано е вярно  Peace а по тел. дават ли инфо за определени колети.Аз досега винаги съм си взимала колетите от централна поща сега чакам от 29.01

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 12:50 от m_a_g_i_vs

# 523
искам да се оплача от олекотената завивка, която не ми харесва изобщо.
http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-anti-bacterie- … &numberpage=1
много е лека и пухкава, ама много топли бееееее! само по тениска спах, в стаята е 18-19 гр. завивката е от най- тънките- 200 гр, обаче се изпотих 3 пъти с нея. усещам как постепенно се затоплям все едно съм се завила с електрическо одеяло. ужас! тези завивки са за къщи в Балкана посред зима или направо в Сибир да спиш с тях...

Именно и с нас се случи нещо подобно т.е с майка ми. В началото тя беше очарована от нейната(от 300 гр) колко е топла, но ... след време започна да се оплаква, че й е прекалено горещо и в крайна сметка я изхвърли махна и си сложи пак стария юрган. Моето мнение, е че като са със синтетичен пълнеж спарват  Confused
Не ми се мисли за моята от 200 гр, която още не съм ползвала понеже си я пазех уж за лятна, май по-добре от сега да я изкарвам  Laughing

Леле, вие ме убихте! А аз чакам завивки от 500гр...  newsm78 Да не би да трябва да излизаме на двора да спим с тях, та да ни е добре  newsm78
Уф, така ме  е яд, че не питах предваретилно за отзиви!

# 524
  • Пловдив
Цитат
Добра новина момичета от Пловдив току що звъннах на митница за инфо : ИМА МНОГО НОВИ КОЛЕТИ май започват да идват кошончетата ни
А дано е вярно  Peace а по тел. дават ли инфо за определени колети.Аз досега винаги съм си взимала колетите от централна поща сега чакам от 29.01 и се чудя дали да не посетя митницата  Thinking

В повечето случаи отказват информация по телефона. Най-добре провери на място.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт