LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 196
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 465
  • Перник
Момичета, поназад четох, че тези гуменки били уголемени и стелката на н.22 е 16см. Някой да е взилам друг номер да даде размер?

Аааааа, виж и постовете след това. Момичето се е поправило, 16 е подметката, не стелката. Има и дължината на други номера Peace

# 466
Момичето, което писа е мерило подметката- се оказа. Гуменките са с размер 16.5см. за 26 номер. Разликата в размерите е 0.5см. 22 е със стелка 14.5см. Аз метнах 25, дано не плува в тях...
Ми, хайде и аз да пожелая много колети тази седмица  Peace

# 467
  • София
Добро утро  Grinning Само ние с DVD ли чакаме пощаджийката да мине с известия?  Grinning Grinning Grinning
А, не сте единствени - и аз си чакам една поръчка от 15 януари. В петък ходих до митница, но я нямаше още. Дано да дойде до края на тази седмица, че ми се изчака чакането. Иначе французите ми отговориха, че на 6 февруари е заминала от там...ама защо я няма вече близо месец от тръгването и  newsm78

# 468
Момичета когато пишете писммо за неполучена поръчка изброявате артикулите или пишете реф.номера на артикула  от фактурата  newsm78

# 469
  • Варна
Добро утро  Grinning Само ние с DVD ли чакаме пощаджийката да мине с известия?  Grinning Grinning Grinning
А, не сте единствени.....

Не сте, не сте... Mr. Green

# 470
Момичета когато пишете писммо за неполучена поръчка изброявате артикулите или пишете реф.номера на артикула  от фактурата  newsm78
номера на фактурата на поръчката

# 471
милата ни пощальонка беше толкова отзивчива да си запише мобилния ми телефон  и да ми прозвъни като имам известие. чакам сега заветно обаждане.
искам да се оплача от олекотената завивка, която не ми харесва изобщо.
http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-anti-bacterie- … &numberpage=1
много е лека и пухкава, ама много топли бееееее! само по тениска спах, в стаята е 18-19 гр. завивката е от най- тънките- 200 гр, обаче се изпотих 3 пъти с нея. усещам как постепенно се затоплям все едно съм се завила с електрическо одеяло. ужас! тези завивки са за къщи в Балкана посред зима или направо в Сибир да спиш с тях...

# 472
..............................................

Трия си въпроса, защото грешката е моя заради няколко отворени едновременно редутски линка...

# 473
  • София
Момичета,здравейте.
Искам да поръчам  тези маратонки за   мъжа  ми,http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4049225& … ue&ksource=-1
той носи 42 номер,но до колкото си  спомням ПУМА бяха  +2 нали и значи  трябва 44,
вие  какво ще  кажете?  bouquet

# 474
Кам4о мерси  Hug, ще измеря мерките и ще видя дали ще ми стане  Peace

Jutoo, аз чакам от 14.02. явно няма смисъл да ходя до митница днес, миналата седмица по това време моя приятелка получи от 13.02., е не мога да им хвана спатиите  ooooh!

# 475
ВечеПетя,благодаря за линка!  bouquet
И аз чакам пощальонката,ама за сега я няма.Преди идваше към 8 и 30,а сега към 11! Crossing Arms
И аз го чакам този панталон,който МамаВ е показала,162!Радвам се,че е хубав!Тогава беше 4Е и аз не му мислих много! Wink

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 09:50 от pebs

# 476
  • Варна
Наште пощальони пък идват чак към 17.30  Rolling Eyes.

# 477
  • София-Младост
милата ни пощальонка беше толкова отзивчива да си запише мобилния ми телефон  и да ми прозвъни като имам известие. чакам сега заветно обаждане.
искам да се оплача от олекотената завивка, която не ми харесва изобщо.
http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-anti-bacterie- … &numberpage=1
много е лека и пухкава, ама много топли бееееее! само по тениска спах, в стаята е 18-19 гр. завивката е от най- тънките- 200 гр, обаче се изпотих 3 пъти с нея. усещам как постепенно се затоплям все едно съм се завила с електрическо одеяло. ужас! тези завивки са за къщи в Балкана посред зима или направо в Сибир да спиш с тях...
Изпотила си се , защото е синтетика.  Wink

nadiad79 благодаря ти!

# 478
Добре.Много се извинявам.А сега пуснах нова поръчка дали там ще ми вземат разликата само в сумата.?

# 479
Всяко поръчка е независима една от друга, няма как да ти приспаднат сума от стара поръчка, освен ако нямаш ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт