LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 205
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 525
искам да се оплача от олекотената завивка, която не ми харесва изобщо.
http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-anti-bacterie- … &numberpage=1
много е лека и пухкава, ама много топли бееееее! само по тениска спах, в стаята е 18-19 гр. завивката е от най- тънките- 200 гр, обаче се изпотих 3 пъти с нея. усещам как постепенно се затоплям все едно съм се завила с електрическо одеяло. ужас! тези завивки са за къщи в Балкана посред зима или направо в Сибир да спиш с тях...

Именно и с нас се случи нещо подобно т.е с майка ми. В началото тя беше очарована от нейната(от 300 гр) колко е топла, но ... след време започна да се оплаква, че й е прекалено горещо и в крайна сметка я изхвърли махна и си сложи пак стария юрган. Моето мнение, е че като са със синтетичен пълнеж спарват  Confused
Не ми се мисли за моята от 200 гр, която още не съм ползвала понеже си я пазех уж за лятна, май по-добре от сега да я изкарвам  Laughing

Леле, вие ме убихте! А аз чакам завивки от 500гр...  newsm78 Да не би да трябва да излизаме на двора да спим с тях, та да ни е добре  newsm78
Уф, така ме  е яд, че не питах предваретилно за отзиви!

Аз спя със завивка от 500 гр. и ми е екстра, мъжът ми е с 200 грамова и завира с нея.  Laughing
У нас е около 20 градуса. Така че, според зависи от човека  Wink

# 526
искам да се оплача от олекотената завивка, която не ми харесва изобщо.
http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-anti-bacterie- … &numberpage=1
много е лека и пухкава, ама много топли бееееее! само по тениска спах, в стаята е 18-19 гр. завивката е от най- тънките- 200 гр, обаче се изпотих 3 пъти с нея. усещам как постепенно се затоплям все едно съм се завила с електрическо одеяло. ужас! тези завивки са за къщи в Балкана посред зима или направо в Сибир да спиш с тях...

Именно и с нас се случи нещо подобно т.е с майка ми. В началото тя беше очарована от нейната(от 300 гр) колко е топла, но ... след време започна да се оплаква, че й е прекалено горещо и в крайна сметка я изхвърли махна и си сложи пак стария юрган. Моето мнение, е че като са със синтетичен пълнеж спарват  Confused
Не ми се мисли за моята от 200 гр, която още не съм ползвала понеже си я пазех уж за лятна, май по-добре от сега да я изкарвам  Laughing

Леле, вие ме убихте! А аз чакам завивки от 500гр...  newsm78 Да не би да трябва да излизаме на двора да спим с тях, та да ни е добре  newsm78

Аз спя със завивка от 500 гр. и ми е екстра, мъжът ми е с 200 грамова и завира с нея.  Laughing
У нас е около 20 градуса. Така че, според зависи от човека  Wink

Абсолютно подкрепям. Спим с 500 гр, у нас е 20 градуса и са чудесни.
За справка: не съм зиморничева, напротив дори: топло ми е винаги, зимата ходя по къс ръкав и тези завивки са ми идеални. Нямам впечатлението, че спарват.

# 527
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-a-armatures.aspx?pro … &numberpage=1

от този сутиен 80б на кой БГ размер отговаря..някой има ли представа?  newsm78 newsm78 newsm78

# 528
Момичета има ли някой от Ст. Загора с доставена поръчка? Поздрави на всички!

# 529
Зи, Алекс1, мерси, че ме успокоихте! Всъщност и аз нямам впечатление, че синтетичните завивки спарват (имам една, но турска). Смятам ги даже за по-добри, защото ватата им не се похабява.

# 530
  • In The Middle Of Nowhere

[/quote]

Еее ти пък не се спичай, тъкмо ще пестите от отопление в стаята  Laughing Wink
Опс, видях че са ти отговорили вече

# 531
Колко ги взимате тези завивки????  Останах с впечатление от предни постове,че са на добри цени.   Тези,които намерих,като дам размер 200x200 и ми излизат много скъпи.

# 532
  • София-Младост
Тези дънки дали вече ги сте ги поръчвали? На снимката изглеждат много добре, така че ако има отзиви и размери ще съм благодарна.  Simple Smile

# 533
  • София-Младост
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-a-armatures.aspx?pro … &numberpage=1

от този сутиен 80б на кой БГ размер отговаря..някой има ли представа?  newsm78 newsm78 newsm78
По правило -15, значи на 65б.

# 534
  • София
Може ли един въпрос  Praynig
Получих една поръчка по пощата, в нея трябваше да са играчките на Греко/комплекта с количката и леглото.../ обаче го няма, само дрехите са тук. На фактурата е драскано с химикалка и е дадена обща цена, без комплекта на Греко  newsm78 А от картата са ми дръпнали цялата сума /с компл./ заедно  newsm78 Дали ме разбрахте Rolling Eyes
Чудя се сега, дали играчките са в друг пакет , дали са над 2кг за митница newsm78

Моля ви дайте съвет, идейка  Rolling Eyes

# 535
Аз го имам и по-принцип нося 40 р-р и него си поръчах и ми е точно,даже леко свободен,но по-принцип нося по-широки дрехи.

# 536
  • Варна
ketito, отделно пристига Гракото - в собствената си кутия и със сигурност е над 2 кг., т. е. за митница. Peace

# 537
  • София
Тези балеринки дали си отговарят?
http://www.laredoute.fr/vente-les-ballerines.aspx?productid=3241 … &numberpage=2 Praynig

# 538
  • Бургас
Сподели някакви размери моля те.

Размер 108, талия - 28,5 см, ханш в най-широката част-35 см, дължина от чатала-17 см, от кръста - 40 см. Моето момчеце е слабичко и високо 104 см и са му добре.

# 539
Момичета да споделя имам един акаунт в ларедут и го ползвам и от компютара в къщи и от компютара в работата последните две седмици ми се случва нещо страно това което съм сложила в кошницата в работата не ми излиза в къщи и обратно някой да е имал подобен проблем страх ме е че ако ги сложа и от двете места може да се дублират

Общи условия

Активация на акаунт